Viisvuotissynttärit sunnuntaina 29.9.2019 klo 10 - n. 13.30

Kutsu Sinulle, joka olet jo täyttänyt tai täytät 5 vuotta vuonna 2019.

Synttäreiden ohjelma:

Juhla alkaa perhemessulla Paimion kirkossa klo 10.
Jatkamme lounaalla ja kakkukahveilla Mikaelintalolla.
Lopuksi Kas Kummaa -nukketeatterin esitys Wanhalla.

Päivänsankarit saavat juhlassa lahjaksi seurakunnalta Lasten Virsi -kirjan.

Lapsella pitää olla juhlien aikana oma aikuinen mukana koko ajan.

Ilmoittautuminen tilaisuuteen alla olevalla lomakkeella viimeistään 16.9.

Tilojen rajallisuudesta johtuen 50 ensimmäistä ilmoittautunutta aikuisineen mahtuu mukaan.

Lähettämällä ilmoittautumisen ilmoittaja antaa suostumuksensa antamiensa tietojen käyttöön.

Ilmoittautumisessa annettuja tietoja käytetään tarvittaessa ainoastaan ilmoittautuneen ja seurakunnan väliseen yhteydenpitoon.
Annetut tiedot poistetaan järjestelmistä, kun tilaisuus, jota ilmoittautuminen koskee, on pidetty.
Paimion seurakunnan perhetyön tietosuojaseloste

Tervetuloa juhlimaan!

Ilmoittautuminen Viisvuotissynttäreille
Lomakkeen lähettäminen epäonnistui! Tarkasta, että olet syöttänyt kaikki lomakkeella pyydetyt tiedot.
Kenttä on pakollinen.

Tietosuojasta

Mikäli lomakkeella kerätään henkilötietoja, huomioidaan siinä EU:n yleinen tietosuoja-asetus. Jos kerätyt henkilötiedot koskevat alle 13-vuotiasta henkilöä, tulee tietojen antajana olla hänen huoltajansa. Tietosuojaseloste löytyy verkkosivun alatunnisteessa olevan linkin kautta.