Hyvä 75 vuotta tänä vuonna heinä-joulukuussa täyttänyt tai täyttävä syntymäpäiväsankari

Kotisseurakuntasi kutsuu Sinut juhlimaan yhteiseen syntymäpäiväjuhlaan
sunnuntaina 15.9.2019.

Ohjelma

Aloitus on klo 10 kaikille avoimella messulla Paimion kirkossa, jonka jälkeen juhla jatkuu lounaalla ja pienellä ohjelmatuokiolla
Mikaelintalolla (Pyölintie 3, Paimio).

Ilmoittautuminen juhlaan tapahtuu alla olevalla lomakkeella tai
puhelimitse Saara Kerolalle, puh. 050 3428 091 viimeistään 6.9.2019.

Olet tervetullut yksin tai puolisosi/läheisesi kanssa.

Lähettämällä ilmoittautumisen ilmoittaja antaa suostumuksensa antamiensa tietojen käyttöön.
(Tietosuoja-asetus 6 artikla 1a).

Ilmoittautumisessa annettuja tietoja käytetään tarvittaessa ainoastaan ilmoittautuneen ja seurakunnan väliseen yhteydenpitoon.
Annetut tiedot poistetaan järjestelmistä, kun tilaisuus, jota ilmoittautuminen koskee, on pidetty.

Tervetuloa juhlimaan!

Ilmoittautuminen 75-vuotiaiden juhlaan
Lomakkeen lähettäminen epäonnistui! Tarkasta, että olet syöttänyt kaikki lomakkeella pyydetyt tiedot.
Kenttä on pakollinen.

Tietosuojasta

Mikäli lomakkeella kerätään henkilötietoja, huomioidaan siinä EU:n yleinen tietosuoja-asetus. Jos kerätyt henkilötiedot koskevat alle 13-vuotiasta henkilöä, tulee tietojen antajana olla hänen huoltajansa. Tietosuojaseloste löytyy verkkosivun alatunnisteessa olevan linkin kautta.