Kouluikäisten kesän vanuleirit

Koronavirustilanteen vuoksi kesän leirit toteutetaan tänä vuonna ainoastaan päiväleireinä!

Päiväleirien ajankohdat

Koronavirus COVID-19 tilanteen vuoksi leiriolosuhteissa käsiygieniaan on kiinnitettävä tavallista enemmän huomiota. Leirin osallistujia ja henkilökuntaa ohjataan pesemään kädet saippualla yhteisiin tiloihin tultaessa ja niistä lähdettäessä. Yleisten tilojen siivoukseen kiinnitämme erityistä huomiota. Pyrimme toimimaan väljissä tiloissa ja ulkoilla mahdollisimman paljon. 

Päiväleirit Rantalan leirikeskuksessa

  • 3. päiväleiri 22.-23.6. klo 9-16 Rantalan leirikeskuksessa.
    Leirin hinta on 10 euroa.
     
  • 4. päiväleiri 24.-26.6. klo 9-16 Rantalan leirikeskuksessa.
    Leirin hinta on 15 euroa.

Kulku Rantalan leireille omin kyydein. Leirillä tarjolla lounas klo 12 sekä välipala klo 14.30. 

Leirien maksimi osallistujamäräärä on 20 osallistujaa/leiri. Näin pystymme huomioimaan riittävästä väljyydestä sisätiloissa ja noudattamaan koronaepidemian aikaisia hygieniaohjeistuksia.

Ilmoittautumiset päiväleireille

Leireille ilmoittautuminen päättynyt.

Lisätiedot

Lisätietoja voi tiedustella varhaisnuorisotyönohjaaja Rita Smolanderilta, puh. 044 0660 921.

Koronarajoitukset

Tarpeettomia fyysisiä kontakteja tulee välttää - pidä riittävä turvaväli

Koronavirus tarttuu ensisijaisesti pisaratartuntana (https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/taudit-ja-torjunta/taudit-ja-taudinaiheuttajat-a-o/koronavirus-covid-19). Tartuntojen torjumiseksi tarpeettomia fyysisiä kontakteja tulee välttää.
Lähikontaktien välttämiseksi on osallistujien pidettävä riittävä  turvavälit 1-2 metriä toisiin osallistujiin, poislukien samaan ruokakuntaan kuuluvat. 

Tilaisuuteen ei saa tulla oireisena

Koronavirus aiheuttaa hengitystieinfektion, jonka oireita voivat olla mm. yskä, kurkkukipu, kuume, hengenahdistus, lihaskivut, vatsaoireet ja päänsärky (https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/taudit-ja-torjunta/taudit-ja-taudinaiheuttajat-a-o/koronavirus-covid-19).
Yleisötilaisuuteen, yleiseen kokoontumiseen tai julkiseen tilaan, jossa on muita henkilöitä samanaikaisesti paikalla, ei saa tulla jos on mitään sairastumiseen viittaavia oireita.