Ilmoittautuminen Pihakerhoon

Pihakerho on tarkoitettu 2-vuotiaille ja vanhemmille lapsille. Pihakerho on  Paimiossa keskiviikkoisin klo 9-11 Paltan kerhotalon pihassa Paimiossa (Paltantie 4).

Ilmoittautuminen Pihakerhoon

Pihakerhoon ilmoittaudutaan alla olevalla lomakkeella. Voit ilmoittautua aina vain seuraavaan Pihakerhoon eli nyt voit ilmoittautua 9.10. Pihakerhoon.

Maksimimäärä lapsia on 10/kerhokerta. Pihakerho on maksuton.

Ilmoittautumisen yhteydessä kysytään huoltajan puhelinnumero, josta hänet varmasti tavoittaa pihakerhon aikana. Lastenohjaajat ottavat yhteyttä, mikäli lapsi ikävöi vanhemman perään tms.

Huom! Jokaiseen pihakerhokertaan ilmoittaudutaan erikseen.
Ilmoittautua voi aina vain seuraavaan kertaan. Pihakerhoon on ilmoittauduttava viimeistään tiistaina. Uusi ilmoittautuminen seuraavaan pihakerhoon alkaa aina torstaisin aamupäivän aikana, kun edellinen Pihakerho on ollut.

Tietosuojasta

Ilmoittautumisessa annettuja tietoja käytetään tarvittaessa ainoastaan ilmoittautuneen tai hänen huoltajansa ja seurakunnan väliseen yhteydenpitoon.
Annetut tiedot poistetaan järjestelmistä, kun tilaisuus, jota ilmoittautuminen koskee, on pidetty.

Paimion seurakunnan perhetyön tietosuojaseloste

Ilmoittautuminen ke 30.10. Pihakerhoon
Lomakkeen lähettäminen epäonnistui! Tarkasta, että olet syöttänyt kaikki lomakkeella pyydetyt tiedot.
Kenttä on pakollinen.

Tietosuojasta

Mikäli lomakkeella kerätään henkilötietoja, huomioidaan siinä EU:n yleinen tietosuoja-asetus. Jos kerätyt henkilötiedot koskevat alle 13-vuotiasta henkilöä, tulee tietojen antajana olla hänen huoltajansa. Tietosuojaseloste löytyy verkkosivun alatunnisteessa olevan linkin kautta.