Synttärijuhla 5-vuotiaille

Kotiseurakuntasi kutsuu Sinut, tänä vuonna viisi vuotta täyttänyt tai täyttävä seurakuntalainen, yhteiseen synttärijuhlaan. Juhlia vietämme sunnuntaina 4.10.2020 klo 16 alkaen Sauvossa.

Juhlien ohjelma

• juhla alkaa sunnuntaina 4.10.2020 perhemessulla klo 16 Sauvon kirkossa,
  • perhemessun jälkeen siirtyminen Sauvon seurakuntatalolle päivälliselle (Pappilantie 2).
  • yhteistä ohjelmaa
  • kakkukahvit ja mehut

Juhla kestää kokonaisuudessaan noin kaksi tuntia.
Kotiseurakunnaltasi saat juhlassa myös lahjan.

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Kirkkoon perhemessuun ovat kaikki tervetulleita, mutta juhla seurakuntatalolla on vain ilmoittautuneille. Ilmoittautuminen juhlaan on päättynyt. Juhlassa osallistujia on 50.  Kirkossa ja juhlassa noudatetaan turvavälejä sekä hyvää käsi- ja yskimishygieniaa.

Tilaisuuteen ei saa tulla oireisena. Koronavirus aiheuttaa hengitystieinfektion, jonka oireita voivat olla mm. yskä, kurkkukipu, kuume, hengenahdistus, lihaskivut, vatsaoireet ja päänsärky. Tilaisuuteen ei voi osallistua, jos henkilöllä on mitään sairastumiseen viittaavia oireita.

Tervetuloa!

Lastenohjaajat

Tietosuojasta

Kun osallistuja on alle 13-vuotias, tulee tietojen antajana olla hänen huoltajansa.

Ilmoittautumisessa annettuja tietoja käytetään tarvittaessa ainoastaan ilmoittautuneen ja seurakunnan väliseen yhteydenpitoon. Annetut tiedot poistetaan järjestelmistä, kun tilaisuus, jota ilmoittautuminen koskee, on pidetty.

Ilmoittautuminen 5-vuotiaiden synttäreille

Ilmoittautumislomake 5-vuotissynttäreille

Ilmoittautuminen tänä vuonna 5-vuotta täyttäneiden ja täyttävien juhlaan on päättynyt.

Eu-tietosuoja-asetuksen mukainen suostumus lomakkeella annettujen tietojen käsittelyyn.