uutisia
Suurenna tekstiä Pienennä tekstiä
Stipendejä toisen asteen koulutukseen

Paimion seurakunnan hallinnoima Merivuoren rahasto myöntää stipendejä vähävaraisten paimiolaisperheiden nuorille toisen asteen koulutuksesta aiheutuvien kulujen kattamiseen vuosien 2018 – 2021 aikana. Lue lisää

Motoristien kirkkohetki

Motoristien kirkkohetki su 2.9. klo 14 Pyhän Jaakobin kirkossa (Jaakobintie 38, Paimio). Ohjelmassa... Lue lisää

Yhdistymisneuvottelut päätökseen

Paimion seurakunnan ja Sauvo-Karunan seurakunnan yhdistymisneuvottelut ovat edenneet. Lue lisää

Seurakunnan postiosoite muuttunut

Paimion seurakunnan postiosoite on muuttunut. Lue lisää

Toimitukset

Seurakunta kulkee mukana elämän eri vaiheissa erityisesti kirkollisten toimitusten kautta. Kirkolliset toimitukset ovat osa elämän taitekohtia sekä juhlahetkiä, jotka kuuluvat elämäämme lapsuudesta vanhuuteen. Evankelis-luterilaisen kirkon kirkollisia toimituksia ovat mm. kaste, konfirmaatio, avioliittoon vihkiminen ja hautaan siunaaminen.

Oikealla olevista linkeistä saat lisätietoa kasteesta, avioliittoon vihkimisestä ja hautaan siunaamisesta.

Kun kirkollinen toimitus tulee ajankohtaiseksi, ota yhteyttä kirkkoherranvirastoon.
Osoite:
Mikaelintalo, Pyölintie 3.