Konsertit ja musiikkitilaisuudet

Katso tästä kesäkauden konsertit ja musiikki-/yhteislaulutilaisuudet. Seuraava tilaisuus Kesämusiikkia su 2.6. klo 16 Paimion kirkossa... Lue lisää

Kylvön siunaaminen

Kylvön siiunaaminen Sauvossa to 30.5. klo 15. Lue lisää

Perheiden retki Muumimaailmaan

Perheiden retki Muumimaailmaan Naantaliin to 13.6. Ilmoittaudu... Lue lisää

Retki Sauvoon ja Karunaan

Retki Sauvoon ja Karunaan pe 7.6. Lähtö klo 9.10 Wanhalta, Ohjelmasa... Lue lisää

Tour de Henrik

Polkupyörävaellus kesäkuussa 25.-27.6. 10-14 vuotiaille. Ilmoittautuminen... Lue lisää

Peimarin seutu rukoilee

Yhteiskristillinen, yli kuntarajojen ulottuva rukousilta 29.5. klo 18 Pyhän Jaakobin kirkossa. Rukoilemme yhdessä... Lue lisää

Kouluikäisten kesäleirit

Katso tästä varhaisnuorten kesän leirit. Valitse omasi ja ilmoittaudu... Lue lisää

Seurakuntavaalien tulos

Seurakuntavaalien tulos on selvillä! Vaaleissa valittiin 27 jäsentä kirkkovaltuustoon. Lue lisää

Stipendejä toisen asteen koulutukseen

Paimion seurakunnan hallinnoima Merivuoren rahasto myöntää stipendejä vähävaraisten paimiolaisperheiden nuorille toisen asteen koulutuksesta aiheutuvien kulujen kattamiseen vuosien 2018 – 2021 aikana. Lue lisää

Infoa Tour de Henrikille

Hyvä Tour de Henrikin polkupyöräpyhiinvaeltaja

Alempana on Tour de Henrikin järjestäjien laatima kirje, jossa on tämänvuotisen polkupyöräpyhiinvaelluksen yleiset ohjeet. Alussa ovat Paimion seurakunnan osanottajia koskevat paikalliset ohjeet. Lue siis tämä huolellisesti ja näytä myös vanhemmillesi.

Mukaan otettava

Alla oleva lista mukaan otettavista tavaroista ja varusteista pätee meillekin. Muistathan lääkkeet, joita käytät, sekä aurinkovoiteen, jonka kerroin on vähintään 25.

Tarkista pyöräsi kunto viimeistään ennen juhannusta. Huolla ja huollata. Erityisen tärkeää on jarrujen toimivuus. Matkaa helpottaa ja pyörää säästää sopiva rengaspaine. Pyörä kannattaa myös puhdistaa edellisviikolla ja ketjut öljytä puhdistuksen jälkeen.

Lähtöpäivänä, tiistaina 25.6., saatte ensimmäisen pyhiinvaelluksen ohjelmaan kuuluvat ruoan vasta joskus lounasaikaan. Siksi on aamupäiväksi otettava eväät, eväsjuomaksi riittänee vesipullo.

Aikataulu

Kokemäelle menemme tilausbussilla, ja polkupyörät tuodaan mahdollisesti toisella kyydillä. Koska pyörien lastaaminen vie aikansa, kokoontuminen on varhain. Paikat ja kellonajat ilmoitetaan alkukesästä.

Yhteinen pyhiinvaellus päättyy n. 145 km polkemisen jälkeen torstaina 27.6. iltapäivällä klo 17 jälkeen. Huolehtikaa silloin, että pyöränne ja tavaranne eivät joudu Satakuntaan päin lähtevään huoltoautoon! Paluukyydistä Turusta Paimioon/Sauvoon huolehtii periaatteessa jokainen itse, mutta käytännössä aivan kaikkien vanhempien tuskin tarvitsee Caribian pihalle tulla.

Järjestelyt

Paimion seurakunta tukee osallistumistanne Tour de Henrikiin järjestämällä kuljetuksen Kokemäelle ja maksamalla osan siitä. Kuljetuksien aikana on voimassa Paimion seurakunnan toiminnan vastuuvakuutus. Maksunne on 55 euroa.

Tour de Henrikin maksatte osaltanne käteisellä 27.6.2017 ennen matkan alkua. Maksuun pyydetään ottamaan tasaraha seteleinä. Seurakunta huolehtii maksut Tour de Henrikin järjestäjille.

Muistakaa Tour de Henrik Twitterissä: @Tour_de_Henrik

Paimion seurakunnasta Tour de Henrikille lähtenee tänä vuonna myös isosia.

Polkupyörävaellus alkaa tiistaina 25.6. klo 10 Pyhän Henrikin saarnahuoneelta Kokemäeltä. Vaelluksemme päättyy torstaina 27.6. iltapäivällä kylpylähotelli Caribiassa. Vaelluksemme aikana pyöräilemme Pyhän Henrikin tietä Kokemäeltä Turkuun. Vaeltajat ovat vakuutetut järjestäjien puolesta.

Vaelluksen aikana mukanamme kulkee huoltoauto johon voi jättää repun, jossa on sellaista tavaraa jota et tarvitse pyöräillessä, mm. makuupussi. Huoltoauton mukana tulee pumput, paikat, ea-laukku ym. huoltoon liittyvää. Vaelluksella on joitain kohtia joissa ei pääse pyörällä joten joudumme myös pienen matkan patikoimaan.

Ota Tour de Henrikille mukaan:

• Pyörä (huolla pyöräsi), pyöräilykypärä, aurinkolasit ja käsineet. Pyörään kiinnitettävä laukku tei selkään reppu, johon tulee vaihtovaatteita, sadeasu, uimapuku ja pyyhe.
  • Juomapullo
  • Hyvät jalkineet (pyöräily, kävely)
  • Sopivasti vaihtovaatteita
  • Uimavarusteet, pyyhe, peseytymisvälineet,
  • Sadevarusteet (jotka soveltuvat pyöräilyyn)
  • Yöpymistarvikkeet (makuupussi, yöasu) , majoituspaikoissa on patjat
  • Raamattu ta ainankin Uusi testamentti ja psalmit
  • Sekä muut tarpeelliset, esim. lääkkeet
  • Vähän taskurahaa mukaan, pysähdymme mm. Huovinrinteen sotilaskodilla.
  • Reipasta leirimieltä ja tietysti ITSESI.

Vaelluksen järjestävät Nuori Kirkko, Paimion seurakunta ja Säkylä-Köyliön seurakunta.