Ps. 23:1

Herra on minun paimeneni, eikä minulta mitään puutu.

 

Konsertit ja musiikkitilaisuudet

Katso tästä kesäkauden konsertit ja musiikki-/yhteislaulutilaisuudet. Seuraava tilaisuus Kesämusiikkia su 2.6. klo 16 Paimion kirkossa... Lue lisää

Kylvön siunaaminen

Kylvön siiunaaminen Sauvossa to 30.5. klo 15. Lue lisää

Perheiden retki Muumimaailmaan

Perheiden retki Muumimaailmaan Naantaliin to 13.6. Ilmoittaudu... Lue lisää

Retki Sauvoon ja Karunaan

Retki Sauvoon ja Karunaan pe 7.6. Lähtö klo 9.10 Wanhalta, Ohjelmasa... Lue lisää

Tour de Henrik

Polkupyörävaellus kesäkuussa 25.-27.6. 10-14 vuotiaille. Ilmoittautuminen... Lue lisää

Peimarin seutu rukoilee

Yhteiskristillinen, yli kuntarajojen ulottuva rukousilta 29.5. klo 18 Pyhän Jaakobin kirkossa. Rukoilemme yhdessä... Lue lisää

Kouluikäisten kesäleirit

Katso tästä varhaisnuorten kesän leirit. Valitse omasi ja ilmoittaudu... Lue lisää

Seurakuntavaalien tulos

Seurakuntavaalien tulos on selvillä! Vaaleissa valittiin 27 jäsentä kirkkovaltuustoon. Lue lisää

Stipendejä toisen asteen koulutukseen

Paimion seurakunnan hallinnoima Merivuoren rahasto myöntää stipendejä vähävaraisten paimiolaisperheiden nuorille toisen asteen koulutuksesta aiheutuvien kulujen kattamiseen vuosien 2018 – 2021 aikana. Lue lisää

Seurakunta Facebookissa

Paimion seurakunta on nyt myös Facebookissa! Lue lisää

Suruadresseja

Paimion seurakunnalla on myynnissä adresseja. Adresseja on saatavana taloustoimistosta... Lue lisää

Tietosuojaseloste rippikoulutyöstä

Rekisterinpitäjä

Paimion seurakunta
Pyölintie 3
21530 PAIMIO
Puh. 044 7373 500
**@**

 

Yhteyshenkilö

nuorisotyönohjaaja Hannu Nurmi
Paimion seurakunta
Pyölintie 3
21530 PAIMIO
puh. 050 3428 095
**@**

 

Tietosuojavastaavan yhteystiedot

**@**

 

Rekisterin nimi

Paimion seurakunnan rippikoulut

 

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus ja oikeusperuste

Henkilötietojen käsittelyn tarkoituksena on ylläpitää voimassa olevia tietoja seurakunnan rippikouluun osallistuvista henkilöistä yhteydenpidon ylläpitämiseksi henkilön ja seurakunnan välillä, laskutukseen tilastointiin sekä turvallisuusasiakirjan liitteenä.

Oikeusperusteina rekisteröidyn huoltajan suostumus (Tietosuoja-asetus 6 artikla 1a).

Arkaluonteisen asioiden (uskonnollinen vakaumus, terveydentila) osalta rekisteröidyn huoltajan suostumus. (Tietosuoja-asetus 9 artikla 2a, d, h).

Ilmoittautumislomakkeesta käy ilmi rekisteröidyn huoltajan vapaaehtoinen, yksilöity, tietoinen ja yksiselitteinen tahdonilmaisu, jolla hän hyväksyy rekisteröidyn henkilötietojen käsittelyn.

Rekisterin henkilöryhmät ja tietosisältö

Henkilöryhmä jonka tietoja käsitellään, on Paimion seurakunnan rippikouluun osallistuvat lapset.

Rekisteriin tallennetaan rekisteröidyltä

  • sukunimi,

  • etunimet.

  • syntymäaika,

  • lähiosoite,

  • postinumero,

  • postitoimipaikka,

  • puhelinnumero,

  • sähköpostiosoite,

  • tieto uskontokunnasta,

  • tietoja mahdollisista allergioista niiltä osin kuin niillä on merkitystä

    turvallisuuden ja toiminnan kannalta.

  • tietoja mahdollisista lääkityksistä niiltä osin kuin niillä on merkitystä turvallisuuden ja toiminnan kannalta.

  • tietoja mahdollisista sairauksista niiltä osin kuin niillä on merkitystä turvallisuuden ja toiminnan kannalta.

Rekisteriin tallennetaan rekisteröidyn huoltajien

  • sukunimi,

  • etunimet.

  • lähiosoite,

  • postinumero,

  • postitoimipaikka,

  • puhelinnumero.

  • Suostumus edellä mainittujen tietojen käyttöön.

 

Tietolähteet

Rekisteröity tai hänen huoltajansa antaa tiedot ilmoittautuessaan rippikouluun. Ilmoittautumislomakkeesta käy ilmi rekisteröidyn vapaaehtoinen, yksilöity, tietoinen ja yksiselitteinen tahdonilmaisu, jolla hän hyväksyy henkilötietojensa käsittelyn.

Tietojen luovutukset

Rekisteri on tarkoitettu Paimion seurakunnan rippikoulutyön käyttöön. Tietoja käsittelevät vain ne seurakunnan työntekijät, jotka niitä työssään tarvitsevat, ja joita sitoo salassapitovelvollisuus.

Vain edellä mainituilla työntekijöillä on käyttöoikeus kyseisiin tietoihin. Rekisteristä siirretään tietoja seurakunnan taloushallintajärjestelmään laskutusta varten. Rekisteristä ei luovuteta tietoja ulkopuolisille.

Henkilötietojen säilytysaika

Henkilötietoja säilytetään toimintakauden loppuun. Tiedot poistetaan, kun toimintakausi on päättynyt ja rekisteröity on suorittanut maksuvelvoitteensa. Jäsenrekisteriin tallennettava tieto rippikoulun käymisestä ja konfirmaatiosta säilytetään pysyvästi.

 

Rekisteröidyn oikeudet

Rekisteröidyllä on oikeus:

  • Pyytää rekisterinpitäjältä pääsy häntä itseään koskeviin henkilötietoihin sekä oikeus pyytää kyseisten tietojen oikaisemista tai poistamista.

  • Pyytää rekisterinpitäjältä häntä itseään koskevien henkilötietojen käsittelyn rajoittamista tai vastustaa käsittelyä sekä oikeutta siirtää tiedot järjestelmästä toiseen.

  • Niiltä osin kuin henkilötietojen käsittely perustuu rekisteröidyn suostumukseen, oikeus peruuttaa suostumus milloin tahansa, tämän vaikuttamatta suostumuksen perusteella ennen sen peruuttamista suoritetun käsittelyn lainmukaisuuteen.

  • Tehdä valitus henkilötiedon käsittelystä kansalliselle valvontaviranomaiselle, jos rekisteröity katsoo, että häntä koskevien henkilötietojen käsittelyssä rikotaan EU:n yleistä tietosuoja-asetusta. Tämän oikeuden käyttäminen ei rajoita kirkkolain (1054/1994) mukaisia muutoksenhakukeinoja.

 

Kansallisen valvontaviranomaisen yhteystiedot ovat:

Tietosuojavaltuutetun toimisto

PL 800, Ratapihantie 9, 00521 Helsinki

p. 029 56 66700, **@**

www.tietosuoja.fi