Ps. 23:1

Herra on minun paimeneni, eikä minulta mitään puutu.

 

Konsertit ja musiikkitilaisuudet

Katso tästä kesäkauden konsertit ja musiikki-/yhteislaulutilaisuudet. Seuraava tilaisuus Kesämusiikkia su 2.6. klo 16 Paimion kirkossa... Lue lisää

Kylvön siunaaminen

Kylvön siiunaaminen Sauvossa to 30.5. klo 15. Lue lisää

Perheiden retki Muumimaailmaan

Perheiden retki Muumimaailmaan Naantaliin to 13.6. Ilmoittaudu... Lue lisää

Retki Sauvoon ja Karunaan

Retki Sauvoon ja Karunaan pe 7.6. Lähtö klo 9.10 Wanhalta, Ohjelmasa... Lue lisää

Tour de Henrik

Polkupyörävaellus kesäkuussa 25.-27.6. 10-14 vuotiaille. Ilmoittautuminen... Lue lisää

Peimarin seutu rukoilee

Yhteiskristillinen, yli kuntarajojen ulottuva rukousilta 29.5. klo 18 Pyhän Jaakobin kirkossa. Rukoilemme yhdessä... Lue lisää

Kouluikäisten kesäleirit

Katso tästä varhaisnuorten kesän leirit. Valitse omasi ja ilmoittaudu... Lue lisää

Seurakuntavaalien tulos

Seurakuntavaalien tulos on selvillä! Vaaleissa valittiin 27 jäsentä kirkkovaltuustoon. Lue lisää

Stipendejä toisen asteen koulutukseen

Paimion seurakunnan hallinnoima Merivuoren rahasto myöntää stipendejä vähävaraisten paimiolaisperheiden nuorille toisen asteen koulutuksesta aiheutuvien kulujen kattamiseen vuosien 2018 – 2021 aikana. Lue lisää

Seurakunta Facebookissa

Paimion seurakunta on nyt myös Facebookissa! Lue lisää

Suruadresseja

Paimion seurakunnalla on myynnissä adresseja. Adresseja on saatavana taloustoimistosta... Lue lisää

Tietosuojaseloste perhetyöstä

Rekisterinpitäjä

Paimion seurakunta
Pyölintie 3
21530 PAIMIO
Puh. 044 7373 500
**@**

 

Yhteyshenkilö

perhetyönohjaaja Sirkku Nyman
Paimion seurakunta
Pyölintie 3
21530 PAIMIO
puh. 050 3428 093
**@**

 

Tietosuojavastaavan yhteystiedot

**@**

 

Rekisterin nimi

Paimion seurakunnan perhetyön rekisteri

 

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus ja oikeusperuste

Henkilötietojen käsittelyn tarkoituksena seurakunnan ja seurakunnan perhetyön toimintaan osallistuvien välinen yhteydenpito, laskutus sekä retkien ja leirien turvallisuussuunnitelman liitteessä (osallistujaluettelo)

Oikeusperusteina rekisteröidyn suostumus (Tietosuoja-asetus 6 artikla 1a).

Arkaluonteisen asioiden (uskonnollinen vakaumus, terveydentila) osalta rekisteröidyn suostumus, terveyshuollollinen hoito (Tietosuoja-asetus 9 artikla 2a, d, h).

Rekisterin henkilöryhmät ja tietosisältö

Henkilöryhmä jonka tietoja käsitellään, on Paimion seurakunnan perhetyön toimintaan osallistuvat.

Rekisteriin tallennetaan rekisteröidyltä

  • sukunimi,

  • etunimet,

  • syntymäaika,

  • lähiosoite,

  • postinumero,

  • postitoimipaikka,

  • puhelinnumero,

  • sähköpostiosoite,

  • tieto uskontokunnasta,

  • tietoja mahdollisista allergioista,

  • tietoja mahdollisista lääkityksistä,

  • tietoja mahdollisista sairauksista.

 

Tietolähteet

Rekisteröity ilmoittaa tiedot osallistuessaan Paimion seurakunnan perhetyön toimintaan.

Ilmoittautumisen yhteydessä rekisteröity antaa suostumuksensa tietojen keräämiseen.

Ilmoittautumislomakkeesta käy ilmi rekisteröidyn vapaaehtoinen, yksilöity, tietoinen ja yksiselitteinen tahdonilmaisu, jolla hän hyväksyy henkilötietojensa käsittelyn.

Tietojen luovutukset

Rekisteri on tarkoitettu Paimion seurakunnan perhetyön käyttöön. Tietoja käsittelevät vain ne seurakunnan työntekijät, jotka niitä työssään tarvitsevat, ja joita sitoo salassapitovelvollisuus. Rekisteristä ei luovuteta tietoja ulkopuolisille.

Henkilötietojen säilytysaika

Henkilötietoja säilytetään kunnes rekisteröity pyytää tietojensa poistamista tai hän ei enää osallistu seurakunnan perhetyön toimintaan sekä rekisteröity on suorittanut maksuvelvoitteensa.

Rekisteröidyn oikeudet

Rekisteröidyllä on oikeus:

  • Pyytää rekisterinpitäjältä pääsy häntä itseään koskeviin henkilötietoihin sekä oikeus pyytää kyseisten tietojen oikaisemista tai poistamista.

  • Pyytää rekisterinpitäjältä häntä itseään koskevien henkilötietojen käsittelyn rajoittamista tai vastustaa käsittelyä sekä oikeutta siirtää tiedot järjestelmästä toiseen.

  • Niiltä osin kuin henkilötietojen käsittely perustuu rekisteröidyn suostumukseen, oikeus peruuttaa suostumus milloin tahansa, tämän vaikuttamatta suostumuksen perusteella ennen sen peruuttamista suoritetun käsittelyn lainmukaisuuteen.

  • Tehdä valitus henkilötiedon käsittelystä kansalliselle valvontaviranomaiselle, jos rekisteröity katsoo, että häntä koskevien henkilötietojen käsittelyssä rikotaan EU:n yleistä tietosuoja-asetusta. Tämän oikeuden käyttäminen ei rajoita kirkkolain (1054/1994) mukaisia muutoksenhakukeinoja.

 

Kansallisen valvontaviranomaisen yhteystiedot ovat:

Tietosuojavaltuutetun toimisto

PL 800, Ratapihantie 9, 00521 Helsinki

p. 029 56 66700, **@**

www.tietosuoja.fi