Ps. 23:1

Herra on minun paimeneni, eikä minulta mitään puutu.

 

Matsimatkat

Matsimatka la 19.1. TPS-Jukurit jääkiekkomatsiin. Lähtö Sauvon torilta klo 15.00. tarvittaessa kyytiin pääsee Paimion Teboililta (Sauvontie 9). Ilmoittaudu...

  Lue lisää

Pihakerho

Seuraava Pihakerho 2-vuotiaille ja vanhemmille lapsille  Paltan päiväkerhotalon pihassa ke 23.1. klo 9-11. Ilmoittautuminen... Lue lisää

Muskarit

Muskarit jatkuvat Paimiossa ti 22.1. alkaen syyskauden ryhmillä.

  Lue lisää

Kouluikäisten hiihtolomaleiri

Kouluikäisten hiihtolomaleirit: Leiri 1 on 17.-19.2. ja Leiri 2 on  19.-21.2. Mukavaa ohjelmaa sisällä ja ulkona. Ilmoittautuminen... Lue lisää

Kynttilänpäivän konsertti

Kynttilänpäiäivän konsertti - Candlelight Concert su 3.2. klo 17 Sauvon kirkossa Yhteisvastuun hyväksi. Lue lisää

Perheillat

Seuraava perheilta ke 23.1. klo 17.30 Paltan kerhtotalossa. Tervetuloa sillä kokoonpanolla, joka teille parhaiten sopii! Ilmoittaudu... Lue lisää

Vapaaehtoistoiminnan koulutus

Paimion seurakunta ja SPR järjestävät yhdessä vapaaehtoistoiminnan koulutuksen torstaina 31.1. klo 17 Mikaelintalolla. Ilmoittautuminen...
  Lue lisää

Seurakuntavaalien tulos

Seurakuntavaalien tulos on selvillä! Vaaleissa valittiin 27 jäsentä kirkkovaltuustoon. Lue lisää

Stipendejä toisen asteen koulutukseen

Paimion seurakunnan hallinnoima Merivuoren rahasto myöntää stipendejä vähävaraisten paimiolaisperheiden nuorille toisen asteen koulutuksesta aiheutuvien kulujen kattamiseen vuosien 2018 – 2021 aikana. Lue lisää

Yhdistymisneuvottelut päätökseen

Paimion seurakunnan ja Sauvo-Karunan seurakunnan yhdistymisneuvottelut ovat edenneet. Lue lisää

Seurakunta Facebookissa

Paimion seurakunta on nyt myös Facebookissa! Lue lisää

Suruadresseja

Paimion seurakunnalla on myynnissä adresseja. Adresseja on saatavana taloustoimistosta... Lue lisää

Tietosuojaseloste nuorisotyöstä

Rekisterinpitäjä

Paimion seurakunta
Pyölintie 3
21530 PAIMIO
Puh. 044 7373 500
**@**

 

Yhteyshenkilöt

nuorisotyönohjaaja Hannu Nurmi
Paimion seurakunta
Pyölintie 3
21530 PAIMIO
puh. 050 3428 095
**@**

 

nuorisotyönohjaaja Rita Smolander
Paimion seurakunta
Pyölintie 3
21530 PAIMIO
puh. 044 0660 921

Tietosuojavastaavan yhteystiedot

**@**

 

Rekisterin nimi

Paimion seurakunnan nuorisotyön rekisteri.

 

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus ja oikeusperuste

Henkilötietojen käsittelyn tarkoituksena on ylläpitää voimassa olevia tietoja seurakunnan nuorisotyöhön osallistuvista henkilöistä yhteydenpidon ylläpitämiseksi rekisteröidyn ja seurakunnan välillä, laskutukseen sekä retkien ja leirien turvallisuussuunnitelman liitteessä (osallistujaluettelo).

Oikeusperusteina rekisteröidyn tai hänen huoltajansa suostumus (Tietosuoja-asetus 6 artikla 1a).

Arkaluonteisen asioiden (uskonnollinen vakaumus, terveydentila) osalta rekisteröidyn tai hänen huoltajansa suostumus, terveyshuollollinen hoito, (Tietosuoja-asetus 9 artikla 2a, d, h).

Ilmoittautumislomakkeesta käy ilmi rekisteröidyn huoltajan vapaaehtoinen, yksilöity, tietoinen ja yksiselitteinen tahdonilmaisu, jolla hän hyväksyy rekisteröidyn henkilötietojen käsittelyn.

Rekisterin henkilöryhmät ja tietosisältö

Henkilöryhmät joiden tietoja käsitellään, ovat Paimion seurakunnan nuorisotyöhön osallistuvat henkilöt: iltapäiväkerhoon osallistuvat, kerhonohjaajina/leirin isosina toimivat, isoskoulutukseen osallistuvat, sekä retki- ja leiritoimintaan osallistuvat.

Rekisteriin tallennetaan rekisteröidyn
iltapäiväkerhoon osallistuvan

  • sukunimi

  • etunimi

  • puhelinnumero

  • sähköpostiosoite

  • mahdolliset ruoka-aine allergiat

 

isoskoulutukseen osallistuvan

  • nimi

  • osoite

  • puhelinnumero

  • sähköpostiosoite

  • suostumus edellä mainittujen tietojen käyttöön.

 

Leiritoimintaan osallistuvan

  • nimi

  • osoite

  • ikä

  • sähköpostiosoite

  • puhelinnumero

  • mahdolliset ruoka-aine allergiat

  • muut sellaiset tiedot, jotka leirin ohjaajien on hyvä lapsesta tietää. (esim. mahdolliset lääkkeet ym.)

 

kerhonohjaajan/leiritoiminnan isoset

  • sukunimi

  • etunimi

  • puhelinnumero

 

Rekisteriin tallennetaan rekisteröidyn huoltajan

  • nimi

  • osoite

  • puhelinnumero

  • sähköpostiosoite

  • suostumus edellä mainittujen tietojen käyttöön.

 

Tietolähteet

Tiedot kerätään rekisteröidyltä tai rekisteröidyn huoltajalta ilmoittautumisen yhteydessä. Rekisteröity tai rekisteröidyn huoltaja antaa suostumuksen tietojen keräämiseen.

Tietojen luovutukset

Rekisteri on tarkoitettu Paimion seurakunnan nuorisotyön käyttöön. Tietoja käsittelevät vain ne seurakunnan työntekijät, jotka niitä työssään tarvitsevat, ja joita sitoo salassapitovelvollisuus. Rekisteristä ei luovuteta tietoja ulkopuolisille.

Henkilötietojen säilytysaika

Henkilötietoja säilytetään kunkin ryhmän toimintakauden ajan. Atk:lla olevat tiedot poistetaan, kun toimintakausi päättyy.

Rekisteröidyn oikeudet

Rekisteröidyllä on oikeus:

  • Pyytää rekisterinpitäjältä pääsy häntä itseään koskeviin henkilötietoihin sekä oikeus pyytää kyseisten tietojen oikaisemista tai poistamista.

  • Pyytää rekisterinpitäjältä häntä itseään koskevien henkilötietojen käsittelyn rajoittamista tai vastustaa käsittelyä sekä oikeutta siirtää tiedot järjestelmästä toiseen.

  • Niiltä osin kuin henkilötietojen käsittely perustuu rekisteröidyn suostumukseen, oikeus peruuttaa suostumus milloin tahansa, tämän vaikuttamatta suostumuksen perusteella ennen sen peruuttamista suoritetun käsittelyn lainmukaisuuteen.

  • Tehdä valitus henkilötiedon käsittelystä kansalliselle valvontaviranomaiselle, jos rekisteröity katsoo, että häntä koskevien henkilötietojen käsittelyssä rikotaan EU:n yleistä tietosuoja-asetusta. Tämän oikeuden käyttäminen ei rajoita kirkkolain (1054/1994) mukaisia muutoksenhakukeinoja.

Kansallisen valvontaviranomaisen yhteystiedot ovat:

Tietosuojavaltuutetun toimisto

PL 800, Ratapihantie 9, 00521 Helsinki

p. 029 56 66700, **@**

www.tietosuoja.fi