Ps. 23:1

Herra on minun paimeneni, eikä minulta mitään puutu.

 

Konsertit ja musiikkitilaisuudet

Katso tästä kesäkauden konsertit ja musiikki-/yhteislaulutilaisuudet. Seuraava tilaisuus Kesämusiikkia su 2.6. klo 16 Paimion kirkossa... Lue lisää

Kylvön siunaaminen

Kylvön siiunaaminen Sauvossa to 30.5. klo 15. Lue lisää

Perheiden retki Muumimaailmaan

Perheiden retki Muumimaailmaan Naantaliin to 13.6. Ilmoittaudu... Lue lisää

Retki Sauvoon ja Karunaan

Retki Sauvoon ja Karunaan pe 7.6. Lähtö klo 9.10 Wanhalta, Ohjelmasa... Lue lisää

Tour de Henrik

Polkupyörävaellus kesäkuussa 25.-27.6. 10-14 vuotiaille. Ilmoittautuminen... Lue lisää

Peimarin seutu rukoilee

Yhteiskristillinen, yli kuntarajojen ulottuva rukousilta 29.5. klo 18 Pyhän Jaakobin kirkossa. Rukoilemme yhdessä... Lue lisää

Kouluikäisten kesäleirit

Katso tästä varhaisnuorten kesän leirit. Valitse omasi ja ilmoittaudu... Lue lisää

Seurakuntavaalien tulos

Seurakuntavaalien tulos on selvillä! Vaaleissa valittiin 27 jäsentä kirkkovaltuustoon. Lue lisää

Stipendejä toisen asteen koulutukseen

Paimion seurakunnan hallinnoima Merivuoren rahasto myöntää stipendejä vähävaraisten paimiolaisperheiden nuorille toisen asteen koulutuksesta aiheutuvien kulujen kattamiseen vuosien 2018 – 2021 aikana. Lue lisää

Seurakunta Facebookissa

Paimion seurakunta on nyt myös Facebookissa! Lue lisää

Suruadresseja

Paimion seurakunnalla on myynnissä adresseja. Adresseja on saatavana taloustoimistosta... Lue lisää

Tietosuojaseloste musiikkityöstä

Rekisterinpitäjä

Paimion seurakunta
Pyölintie 3
21530 PAIMIO
Puh. 044 7373 500
**@**

 

Yhteyshenkilö

kanttori Armi Laakso (Piccolot, Mikaelinkuoro)
Paimion seurakunta
Pyölintie 3
21530 PAIMIO
Puh. 050 3482 549
**@**

kanttori Petri Kopponen (Ruska, Popparit)
Paimion seurakunta
Pyölintie 3
21530 PAIMIO
Puh. 044 0199 919
**@**

kanttori Eeva Moilanen (Pyhän Klemensin laulajat)
Paimion seurakunta
Pappilantie 2
21570 SAUVO
puh. 044 7735 882
**@**

 

Tietosuojavastaavan yhteystiedot

**@**

Rekisterin nimi

Paimion seurakunnan musiikkityö

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus ja oikeusperuste

Henkilötietojen käsittelyn tarkoituksena on Paimion seurakunnan sekä rekisteröidyn tai hänen huoltajansa välinen yhteydenpito, laskutus, retkien ja leirien turvallisuussuunnitelman liitteessä (osallistujaluettelo).

Oikeusperusteina rekisteröidyn huoltajan suostumus (Tietosuoja-asetus 6 artikla 1a).

Arkaluonteisen asioiden (uskonnollinen vakaumus, terveydentila) osalta rekisteröidyn huoltajan suostumus ja terveyshuollollinen hoito (Tietosuoja-asetus 9 artikla 2a, d, h).

Rekisterin henkilöryhmät ja tietosisältö

Henkilöryhmät joiden tietoja käsitellään, ovat Piccolot, Mikaelinkuoro, Pyhän Klemensin laulajat, Ruskakuoro sekä Popparit.

 

Rekisteriin tallennetaan rekisteröidyn

  • sukunimi,

  • etunimet,

  • puhelinnumero

 

Rekisteriin tallennetaan rekisteröidyn huoltajan

  • sukunimi,

  • etunimet,

  • puhelinnumero

  • Suostumus edellä mainittujen tietojen käyttöön.

 

Tietolähteet

Tiedot kerätään ilmoittautumisen yhteydessä rekisteröidyltä tai hänen huoltajaltaan.

Rekisteröity tai hänen huoltajansa antaa suostumuksen tietojen keräämiseen. Lisäksi Ilmoittautumislomakkeesta käy ilmi rekisteröidyn vapaaehtoinen, yksilöity, tietoinen ja yksiselitteinen tahdonilmaisu, jolla hän hyväksyy henkilötietojensa käsittelyn.

 

Tietojen luovutukset

Rekisteri on tarkoitettu Paimion seurakunnan musiikkityön käyttöön. Tietoja käsittelevät vain ne seurakunnan työntekijät, jotka niitä työssään tarvitsevat, ja joita sitoo salassapitovelvollisuus.

Vain edellä mainituilla työntekijöillä on käyttöoikeus kyseisiin tietoihin.

Rekisteristä ei luovuteta tietoja ulkopuolisille.

Henkilötietojen säilytysaika

Henkilötietoja säilytetään kunnes rekisteröity pyytää tietojensa poistamista tai hän ei enää osallistu seurakunnan musiikkityön toimintaan sekä rekisteröity on suorittanut maksuvelvoitteensa.

 

Rekisteröidyn oikeudet

Rekisteröidyllä on oikeus:

  • Pyytää rekisterinpitäjältä pääsy häntä itseään koskeviin henkilötietoihin sekä oikeus pyytää kyseisten tietojen oikaisemista tai poistamista.

    Pyytää rekisterinpitäjältä häntä itseään koskevien henkilötietojen käsittelyn rajoittamista tai vastustaa käsittelyä sekä oikeutta siirtää tiedot järjestelmästä toiseen.

  • Niiltä osin kuin henkilötietojen käsittely perustuu rekisteröidyn suostumukseen, oikeus peruuttaa suostumus milloin tahansa, tämän vaikuttamatta suostumuksen perusteella ennen sen peruuttamista suoritetun käsittelyn lainmukaisuuteen.

  • Tehdä valitus henkilötiedon käsittelystä kansalliselle valvontaviranomaiselle, jos rekisteröity katsoo, että häntä koskevien henkilötietojen käsittelyssä rikotaan EU:n yleistä tietosuoja-asetusta. Tämän oikeuden käyttäminen ei rajoita kirkkolain (1054/1994) mukaisia muutoksenhakukeinoja.

 

Kansallisen valvontaviranomaisen yhteystiedot ovat:
Tietosuojavaltuutetun toimisto
PL 800, Ratapihantie 9, 00521 Helsinki
p. 029 56 66700, **@**
www.tietosuoja.fi