Ps. 23:1

Herra on minun paimeneni, eikä minulta mitään puutu.

 

Matsimatkat

Matsimatka la 19.1. TPS-Jukurit jääkiekkomatsiin. Lähtö Sauvon torilta klo 15.00. tarvittaessa kyytiin pääsee Paimion Teboililta (Sauvontie 9). Ilmoittaudu...

  Lue lisää

Pihakerho

Seuraava Pihakerho 2-vuotiaille ja vanhemmille lapsille  Paltan päiväkerhotalon pihassa ke 23.1. klo 9-11. Ilmoittautuminen... Lue lisää

Muskarit

Muskarit jatkuvat Paimiossa ti 22.1. alkaen syyskauden ryhmillä.

  Lue lisää

Kouluikäisten hiihtolomaleiri

Kouluikäisten hiihtolomaleirit: Leiri 1 on 17.-19.2. ja Leiri 2 on  19.-21.2. Mukavaa ohjelmaa sisällä ja ulkona. Ilmoittautuminen... Lue lisää

Kynttilänpäivän konsertti

Kynttilänpäiäivän konsertti - Candlelight Concert su 3.2. klo 17 Sauvon kirkossa Yhteisvastuun hyväksi. Lue lisää

Perheillat

Seuraava perheilta ke 23.1. klo 17.30 Paltan kerhtotalossa. Tervetuloa sillä kokoonpanolla, joka teille parhaiten sopii! Ilmoittaudu... Lue lisää

Vapaaehtoistoiminnan koulutus

Paimion seurakunta ja SPR järjestävät yhdessä vapaaehtoistoiminnan koulutuksen torstaina 31.1. klo 17 Mikaelintalolla. Ilmoittautuminen...
  Lue lisää

Seurakuntavaalien tulos

Seurakuntavaalien tulos on selvillä! Vaaleissa valittiin 27 jäsentä kirkkovaltuustoon. Lue lisää

Stipendejä toisen asteen koulutukseen

Paimion seurakunnan hallinnoima Merivuoren rahasto myöntää stipendejä vähävaraisten paimiolaisperheiden nuorille toisen asteen koulutuksesta aiheutuvien kulujen kattamiseen vuosien 2018 – 2021 aikana. Lue lisää

Yhdistymisneuvottelut päätökseen

Paimion seurakunnan ja Sauvo-Karunan seurakunnan yhdistymisneuvottelut ovat edenneet. Lue lisää

Seurakunta Facebookissa

Paimion seurakunta on nyt myös Facebookissa! Lue lisää

Suruadresseja

Paimion seurakunnalla on myynnissä adresseja. Adresseja on saatavana taloustoimistosta... Lue lisää

Tietosuojaseloste lähetystyöstä

Rekisterinpitäjä

Paimion seurakunta
Pyölintie 3
21530 PAIMIO
Puh. 044 7373 500
**@**

 

Yhteyshenkilö

lähetyssihteeri Miia Mäkinen
Paimion seurakunta
Pyölintie 3
21530 PAIMIO
puh. 044 0660 925
**@**

Tietosuojavastaavan yhteystiedot

**@**

 

Rekisterin nimi

Paimion seurakunnan lähetystyön rekisteri

 

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus ja oikeusperuste

Henkilötietojen käsittelyn tarkoituksena on Paimion seurakunnan sekä seurakunnan lähetystyöhön osallistuvien välinen yhteydenpito, laskutus, retkien ja leirien turvallisuussuunnitelman liitteessä (osallistujaluettelo).

Oikeusperusteina sopimus (Tietosuoja-asetus 6 artikla 1b)

rekisteröidyn suostumus (Tietosuoja-asetus 6 artikla 1a)

 

Rekisterin henkilöryhmät ja tietosisältö

nimikkolähetit, vapaaehtoiset,

Nimikkolähetit

  • nimi

  • yhteystiedot

  • lähetysjärjestö

 

vapaaehtoiset

  • nimi

  • yhteystiedot

  • puhelinnumero

  • sähköposti

Tietolähteet

Tiedot saadaan lähetysjärjestöiltä sekä rekisteröidyltä itseltään.

Tietojen luovutukset

Rekisteri on tarkoitettu Paimion seurakunnan lähetystyön käyttöön. Tietoja käsittelevät vain ne seurakunnan työntekijät, jotka niitä työssään tarvitsevat, ja joita sitoo salassapitovelvollisuus. Vain edellä mainituilla työntekijöillä on käyttöoikeus kyseisiin tietoihin.

Rekisteristä ei luovuteta tietoja muille.

Henkilötietojen säilytysaika

Nimikkolähettien tietoja säilytetään nimikkolähettisopimuksen voimassaoloajan.

Vapaaehtoisten tietoja säilytetään kunnes rekisteröity pyytää tietojensa poistamista tai hän ei enää toimi lähetystyön vapaaehtoisena.

 

Rekisteröidyn oikeudet

Rekisteröidyllä on oikeus:

  • Pyytää rekisterinpitäjältä pääsy häntä itseään koskeviin henkilötietoihin sekä oikeus pyytää kyseisten tietojen oikaisemista tai poistamista.

  • Pyytää rekisterinpitäjältä häntä itseään koskevien henkilötietojen käsittelyn rajoittamista tai vastustaa käsittelyä sekä oikeutta siirtää tiedot järjestelmästä toiseen.

  • Niiltä osin kuin henkilötietojen käsittely perustuu rekisteröidyn suostumukseen, oikeus peruuttaa suostumus milloin tahansa, tämän vaikuttamatta suostumuksen perusteella ennen sen peruuttamista suoritetun käsittelyn lainmukaisuuteen.

Tehdä valitus henkilötiedon käsittelystä kansalliselle valvontaviranomaiselle, jos rekisteröity katsoo, että häntä koskevien henkilötietojen käsittelyssä rikotaan EU:n yleistä tietosuoja-asetusta. Tämän oikeuden käyttäminen ei rajoita kirkkolain (1054/1994) mukaisia muutoksenhakukeinoja.

Kansallisen valvontaviranomaisen yhteystiedot ovat:
Tietosuojavaltuutetun toimisto
PL 800, Ratapihantie 9, 00521 Helsinki
puh.. 029 56 66700, **@**

www.tietosuoja.fi