Ps. 23:1

Herra on minun paimeneni, eikä minulta mitään puutu.

 

Perhekerhossa valokuvaus

Sauvon perhekerhossa valokuvaus pe 22.3. klo 9 alkaen. Voit ilmoittautua... Lue lisää

Kirkonesittelijöitä kesäksi

Seurakunnassa on avoinna kirkonesittelijöiden kesätyöpaikkoja Paimion, Sauvon ja Karunan kirkkoihin ajoille 3.-28.6. ja 1.-31.7. Työaika on... Lue lisää

Pihakerho

Seuraava Pihakerho 2-vuotiaille ja vanhemmille lapsille  Paltan päiväkerhotalon pihassa ke 27.3. klo 9-11. Ilmoittautuminen... Lue lisää

Perheillat

Seuraava perheilta ke 27.3. klo 17.30 Paltan kerhtotalossa. Tervetuloa sillä kokoonpanolla, joka teille parhaiten sopii! Ilmoittaudu... Lue lisää

Karjalaisen kansan messua valmistelemaan

Tervetuloa mukaan tekemään laulaen tai soittaen Karjalaisen kansan messua to 28.3. klo 18 Paimion kirkkoon. Lue lisää

Pisara suurleiri

Valtakunnallinen Pisara suurleiri 24.-29.7.2019 Partaharjulla 10-14 v. tytöille ja pojille, yli 15 v. nuorille, perheille ym.. Ilmoittautuminen... Lue lisää

Muskarit

Muskareissa Paimiossa jokunen paikka vapaana!

  Lue lisää

Peimarin seutu rukoilee

Yhteiskristillinen, yli kuntarajojen ulottuva rukousilta 28.3. klo 18 Piikkiön adventtikirkossa. Rukoilemme yhdessä... Lue lisää

Toivoa naisille -rukousryhmä

Toivoa naisille -rukousryhmän seuraava ilta ma 25.3. klo 18 Mikaelintalolla. Toivoa naisille-työ toimii... Lue lisää

Seurakuntavaalien tulos

Seurakuntavaalien tulos on selvillä! Vaaleissa valittiin 27 jäsentä kirkkovaltuustoon. Lue lisää

Stipendejä toisen asteen koulutukseen

Paimion seurakunnan hallinnoima Merivuoren rahasto myöntää stipendejä vähävaraisten paimiolaisperheiden nuorille toisen asteen koulutuksesta aiheutuvien kulujen kattamiseen vuosien 2018 – 2021 aikana. Lue lisää

Seurakunta Facebookissa

Paimion seurakunta on nyt myös Facebookissa! Lue lisää

Suruadresseja

Paimion seurakunnalla on myynnissä adresseja. Adresseja on saatavana taloustoimistosta... Lue lisää

Tietosuojaseloste kehitysvammaistyöstä

Rekisterinpitäjä

Paimion seurakunta
Pyölintie 3
21530 PAIMIO
Puh. 044 7373 500
**@**

Yhteyshenkilö
Kehitysvammaistyön pastori Pertti Arola
Paimion seurakunta
Pyölintie 3
21530  PAIMIO
puh. 050 5702 656
**@**

Rekisterin nimi

Paimion seurakunnan Kehitysvammaistyön asiakasrekisteri

 

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus ja oikeusperuste

Henkilötietojen käsittelyn tarkoituksena on ylläpitää seurakunnan kehitysvammaistyöhön osallistuvien osallistujalistaa. Osallistujalistassa olevia tietoja käytetään rekisteröidyn tai hänen huoltajansa ja seurakunnan väliseen yhteydenpitoon, tiedottamiseen sekä laskutukseen sekä retkien ja leirien turvallisuussuunnitelman liitteessä (osallistujaluettelo)

Oikeusperusteina rekisteröidyn huoltajan suostumus (Tietosuoja-asetus 6 artikla 1a).

Arkaluonteisen asioiden (uskonnollinen vakaumus, terveydentila) osalta rekisteröidyn tai hänen huoltajansa suostumus. sosiaali- ja terveyshuollollinen hoito (Tietosuoja-asetus 9 artikla 2a, d, h).

Ilmoittautumislomakkeesta käy ilmi rekisteröidyn tai hänen huoltajansa vapaaehtoinen, yksilöity, tietoinen ja yksiselitteinen tahdonilmaisu, jolla hän hyväksyy rekisteröidyn henkilötietojen käsittelyn.

 

Rekisterin henkilöryhmät ja tietosisältö

Henkilöryhmät joiden tietoja rekisterissä käsitellään, ovat

  • Paimion seurakunnan järjestämiin kehitysvammaisten rippikouluihin osallistuvat,

  • Paimion seurakunnan järjestämiin kehitysvammaisten leireihin, retkille ja tapahtumiin osallistuvat,

  • Paimion seurakunnan kehitysvammaistyön asiakasrekisteri

Rekisteriin tallennetaan rekisteröidyltä

  • sukunimi,

  • etunimet.

  • syntymäaika,

  • henkilötunnus,

  • lähiosoite,

  • postinumero,

  • postitoimipaikka,

  • puhelinnumero,

  • sähköpostiosoite,

  • tieto uskontokunnasta,

  • tietoja mahdollisista allergioista,

  • tietoja mahdollisista lääkityksistä,

  • tietoja mahdollisista sairauksista,

  • tietoja mahdollisista toiminnanohjauksen ja oppimisen tuen tarpeista.

 

Rekisteriin tallennetaan rekisteröidyltä asiakkaalta

  • sukunimi,

  • etunimet.

  • syntymäaika,

  • lähiosoite,

  • postinumero,

  • sähköpostiosoite

  • puhelinnumero

 

Rekisteriin tallennetaan rekisteröidyn huoltajan

  • sukunimi,

  • etunimet.

  • lähiosoite,

  • postinumero,

  • suostumus edellä mainittujen tietojen käyttöön.

 

Tietolähteet

Rekisterissä olevien henkilöiden tiedot on saatu tapahtumiin ilmoittautumisten yhteydessä. Asiakasrekisteriin liittymisestä henkilöt tai heidän huoltajansa antavat erikseen suostumuksensa.

 

Tietojen luovutukset

Rekisteristä siirretään tietoja kirkon jäsentietojärjestelmä’ Kirjuriin sekä seurakunnan taloushallintajärjestelmään. Rekisteri on tarkoitettu Paimion seurakunnan kehitysvammaistyön käyttöön. Tietoja käsittelevät vain ne seurakunnan työntekijät, jotka niitä työssään tarvitsevat, ja joita sitoo salassapitovelvollisuus. Rekisteristä ei luovuteta tietoja ulkopuolisille.

 

Henkilötietojen säilytysaika

Henkilötietoja säilytetään 3 kuukautta tapahtuman päättymisen jälkeen. Jos henkilö on ollut osallisena vaaratilanteessa tai onnettomuudessa, joka on vaatinut vaaratilanneselvityksen ja/tai vakuutusilmoituksen tekemistä, säilytetään tietoja 2 vuotta vaaratilanteen jälkeen.

Asiakasrekisterin tietoja säilytetään, kunnes henkilö ilmoittaa, ettei hän halua enää kyseiseen rekisteriin kuulua.

 

Rekisteröidyn oikeudet

Rekisteröidyllä on oikeus:

  • Pyytää rekisterinpitäjältä pääsy häntä itseään koskeviin henkilötietoihin sekä oikeus pyytää kyseisten tietojen oikaisemista tai poistamista.

  • Pyytää rekisterinpitäjältä häntä itseään koskevien henkilötietojen käsittelyn rajoittamista tai vastustaa käsittelyä sekä oikeutta siirtää tiedot järjestelmästä toiseen.

  • Niiltä osin kuin henkilötietojen käsittely perustuu rekisteröidyn suostumukseen, oikeus peruuttaa suostumus milloin tahansa, tämän vaikuttamatta suostumuksen perusteella ennen sen peruuttamista suoritetun käsittelyn lainmukaisuuteen.

Tehdä valitus henkilötiedon käsittelystä kansalliselle valvontaviranomaiselle, jos rekisteröity katsoo, että häntä koskevien henkilötietojen käsittelyssä rikotaan EU:n yleistä tietosuoja-asetusta. Tämän oikeuden käyttäminen ei rajoita kirkkolain (1054/1994) mukaisia muutoksenhakukeinoja.

 

Kansallisen valvontaviranomaisen yhteystiedot ovat:

Tietosuojavaltuutetun toimisto

PL 800, Ratapihantie 9, 00521 Helsinki

p. 029 56 66700, **@**

www.tietosuoja.fi