Konsertit ja musiikkitilaisuudet

Katso tästä kesäkauden konsertit ja musiikki-/yhteislaulutilaisuudet. Seuraava tilaisuus Kesämusiikkia su 2.6. klo 16 Paimion kirkossa... Lue lisää

Kylvön siunaaminen

Kylvön siiunaaminen Sauvossa to 30.5. klo 15. Lue lisää

Perheiden retki Muumimaailmaan

Perheiden retki Muumimaailmaan Naantaliin to 13.6. Ilmoittaudu... Lue lisää

Retki Sauvoon ja Karunaan

Retki Sauvoon ja Karunaan pe 7.6. Lähtö klo 9.10 Wanhalta, Ohjelmasa... Lue lisää

Tour de Henrik

Polkupyörävaellus kesäkuussa 25.-27.6. 10-14 vuotiaille. Ilmoittautuminen... Lue lisää

Peimarin seutu rukoilee

Yhteiskristillinen, yli kuntarajojen ulottuva rukousilta 29.5. klo 18 Pyhän Jaakobin kirkossa. Rukoilemme yhdessä... Lue lisää

Kouluikäisten kesäleirit

Katso tästä varhaisnuorten kesän leirit. Valitse omasi ja ilmoittaudu... Lue lisää

Seurakuntavaalien tulos

Seurakuntavaalien tulos on selvillä! Vaaleissa valittiin 27 jäsentä kirkkovaltuustoon. Lue lisää

Stipendejä toisen asteen koulutukseen

Paimion seurakunnan hallinnoima Merivuoren rahasto myöntää stipendejä vähävaraisten paimiolaisperheiden nuorille toisen asteen koulutuksesta aiheutuvien kulujen kattamiseen vuosien 2018 – 2021 aikana. Lue lisää

Sauvo-Karunan kirkkoalue

Sauvo-Karunan seurakunta liitettiin 1.1.2019 Paimion seurakuntaan.

Seurakuntaliitoksen myötä Sauvo-karunan seurakunta lakkasi olemasta. Entisen seurakunnan aluetta kutsutaan Sauvo-Karunan kirkkoalueeksi, joka on osa Paimion seurakuntaa.

Seurakuntalaiselle muutos näkyy jumalanpalvelusajan muuttumisena ja kirkollisveron laskuna.

Vuoden 2019 alusta sunnuntaisin on messu Sauvon kirkossa klo 12.30, toisinaan Karunan kirkossa klo 13, ja kirkollisvero on 1.5 %.

Jumalanpalveluksia ja kirkollisia toimituksia hoitavat kaikki Paimion seurakunnan papit ja kirkkomuusikot.

Kirkkoherranvirasto seurakuntatoimistoksi
Sauvo-Karunan kirkkoherranvirasto muuttui 1.1. alkaen seurakuntatoimistoksi.

Seurakuntatoimiston aukioloajat:
Tiistaisin ja perjantaisin klo 9.15-12 sekä
tiistaisin myös klo 15-17.

puhelin: (02) 4746 100
Osoite: Pappilantie 2, Sauvo

Seurakunnan kirkkoherranvirasto on Paimiossa Mikaelintalolla (Pyölintie 3).
Kirkkoherranviraston yhteystiedot löytyvät täältä.

Sauvo-Karunan kirkkoalueen toimintaa

Pyhän Klemensin laulajat

Kirkkokuoro harjoittelee kerran viikossa keskiviikkoisin klo 18-19.30 Sauvon seurakuntatalolla (Pappilantie 2, Sauvo) voidakseen tarvittaessa rikastuttaa seurakunnan jumalanpalvelusta. Kirkkokuoroon voi tulla mukaan kesken kaudenkin.

Juhlapyhien jumalanpalveluksiin ja erityismessuihin kanttori kokoaa laulajia ja soittajia avustamaan. Hänelle voi myös ilmoittautua hyvissä ajoin.

Tiedustelut:
kanttori Eeva Moilanen, puh. 044 7735 882

Päiväkerho

Päiväkerhot jatkuvat Sauvossa maanantaina 21.1. alkaen kunkin kerholaisen omana kerhopäivänä.

Tiedustelut Jutta Lahtinen, puh. 044 7735 884.

Perhekerho

Perhekerho perjantaisin klo 9.30-11.30 Sauvon seurakuntatalossa (Pappilant. 2). Tervetuloa uudet ja vanhat perhekerholaiset!
Tiedustelut Jutta Lahtinen , puh. 044 7735 884.

Kesätauko, seuraava perhekerho 16.8.

Kesän ajan kokoonnutaan perjantaisin klo 9.30-11.30 Leikkitreffien  merkeissä Sauvon seurakuntatalon pihassa, sisätilat myös käytössä.
LIsätiedot tästä

Pyhäkoulu

Sauvon pyhäkoulu kokoontuu satunnaisesti  klo 12.20 Talleron alakerrassa (Sauvont. 46) ja osallistuu ehtoolliselle Sauvon kirkossa.

Kirkkomuskari

Kirkkomuskari kerran kuuussa keskiviikkoisin klo 15.30- 16 Sauvon kirkossa. Voit laulaa ja soittaa yhdessä aikuisen kanssa. Muskarin vetävät Jutta Lahtinen ja Eeva Moilanen.

Seuraava kerta

Juttutupa

Juttutupa on maanantaisin klo 13.30-15 vanhustentalojen kerhohuoneessa (Saustilantie 3 A). Juttutupa on ikäihmisten kohtaamispaikka. Hannele Airola.

Seuraava kerta ma 20.5.

Aamiaskahvila ja ruokakassijako Sauvossa

Aamiaiskahvila on kaikille avoin kohtaamispaikka Sauvon seurakuntatalolla joka tiistai. Tarjolla vapaaehtoisten
valmistama aamiainen. Ruokakassien jako klo 9.30. Tiedustelut Hannele Airola, puh. 044 7735 885.

Junnunuokkari

Junnunuokkari on keskiviikkoisin klo 12.30-14.30 Sauvon kunnan nuokkarissa. Hannele Airola.

Seuraava kerta 22.5.

Äiti Teresan tilkkupiiri

Äiti Teresan tilkkupiiri joka kuukauden 1. tiistaina klo 15-17 Sauvon seurakuntatalolla (Pappilantie 2).

Kevään päivät
ti 4.6.

Tiedustelut Jutta Lahtinen, puh. 044 7735 884.

Ma 27.5. Äiti Teresan tilkkupiiriläisten retki Rantalan leirikeskukseen (Hirvonpääntie 560, Paimio).

Lähtö kimppakyydein klo 11.30 Sauvon seurakuntatalolta (Pappilantie 2). Paluulähtö Rantalasta viimeistään klo 16.

Ohjelmassa lounas ja kahvit, yhteislaulua kanttorin kanssa sekä saunomismahdollisuus. Ilmoittautumiset viimeistään 20.5. Jutalle, puh. 044 7735 884.

Naisten sauna

Naisten sauna klo 18 Karunan Urheilijoiden rantasaunalla Karunassa (Nuorisotalont. 5). Kaikenikäiset naiset tervetuloa! Hartaus n. klo 19. Hannele Airola.

Seuraava kerta ma 20.5.

Miesten sauna Sauvossa

Miesten sauna Sauvossa n. kerran kuussa vapaaehtoisen vetämänä. Paikkana toistaiseksi Sauvon Suojala, Järvenkyläntie 166, Sauvo.

Seuraava kerta pe 24.5. klo 19 Jaakko Himasen mökillä, (Korpelankyläntie 205, Sauvo).

Karunan seurakuntapiiri

Perjantaisin kerran kuussa kokoontuu Karunan seurakuntapiiri klo 14-14.30 Karunan seurakuntakodissa (Karunan kirkkotie 66). Kaikille avoin piiri, ohjelmassa mm. kahvit, hartaus ja keskustelua.

Seuraava kerta pe 28.6.