Perhekerhossa valokuvaus

Sauvon perhekerhossa valokuvaus pe 22.3. klo 9 alkaen. Voit ilmoittautua... Lue lisää

Kirkonesittelijöitä kesäksi

Seurakunnassa on avoinna kirkonesittelijöiden kesätyöpaikkoja Paimion, Sauvon ja Karunan kirkkoihin ajoille 3.-28.6. ja 1.-31.7. Työaika on... Lue lisää

Pihakerho

Seuraava Pihakerho 2-vuotiaille ja vanhemmille lapsille  Paltan päiväkerhotalon pihassa ke 27.3. klo 9-11. Ilmoittautuminen... Lue lisää

Perheillat

Seuraava perheilta ke 27.3. klo 17.30 Paltan kerhtotalossa. Tervetuloa sillä kokoonpanolla, joka teille parhaiten sopii! Ilmoittaudu... Lue lisää

Karjalaisen kansan messua valmistelemaan

Tervetuloa mukaan tekemään laulaen tai soittaen Karjalaisen kansan messua to 28.3. klo 18 Paimion kirkkoon. Lue lisää

Pisara suurleiri

Valtakunnallinen Pisara suurleiri 24.-29.7.2019 Partaharjulla 10-14 v. tytöille ja pojille, yli 15 v. nuorille, perheille ym.. Ilmoittautuminen... Lue lisää

Muskarit

Muskareissa Paimiossa jokunen paikka vapaana!

Lue lisää

Peimarin seutu rukoilee

Yhteiskristillinen, yli kuntarajojen ulottuva rukousilta 28.3. klo 18 Piikkiön adventtikirkossa. Rukoilemme yhdessä... Lue lisää

Toivoa naisille -rukousryhmä

Toivoa naisille -rukousryhmän seuraava ilta ma 25.3. klo 18 Mikaelintalolla. Toivoa naisille-työ toimii... Lue lisää

Seurakuntavaalien tulos

Seurakuntavaalien tulos on selvillä! Vaaleissa valittiin 27 jäsentä kirkkovaltuustoon. Lue lisää

Stipendejä toisen asteen koulutukseen

Paimion seurakunnan hallinnoima Merivuoren rahasto myöntää stipendejä vähävaraisten paimiolaisperheiden nuorille toisen asteen koulutuksesta aiheutuvien kulujen kattamiseen vuosien 2018 – 2021 aikana. Lue lisää

Sauvo-Karunan kirkkoalue

Sauvo-Karunan seurakunta liitettiin 1.1.2019 Paimion seurakuntaan. Seurakuntaliitoksen myötä Sauvo-karunan seurakunta lakkasi olemasta. Entisen seurakunnan aluetta kutsutaan Sauvo-Karunan kirkkoalueeksi, joka on osa Paimion seurakuntaa.

Seurakuntalaiselle muutos näkyy jumalanpalvelusajan muuttumisena ja kirkollisveron laskuna.

Vuoden 2019 alusta sunnuntaisin on messu Sauvon kirkossa klo 12.30, toisinaan Karunan kirkossa klo 13, ja kirkollisvero on 1.5 %.

Jumalanpalveluksia ja kirkollisia toimituksia hoitavat kaikki Paimion seurakunnan papit ja kirkkomuusikot.

Kirkkoherranvirasto seurakuntatoimistoksi
Sauvo-Karunan kirkkoherranvirasto muuttui 1.1. alkaen seurakuntatoimistoksi.

Seurakuntatoimiston aukioloajat:
Tiistaisin ja perjantaisin klo 9.15-12 sekä
tiistaisin myös klo 15-17.

puhelin: (02) 4746 100
Osoite: Sauvontie 46, Sauvo

Seurakunnan kirkkoherranvirasto on Paimiossa Mikaelintalolla (Pyölintie 3).
Kirkkoherranviraston yhteystiedot löytyvät täältä.

Sauvo-Karunan kirkkoalueen toimintaa

Pyhän Klemensin laulajat

Kirkkokuoro harjoittelee kerran viikossa keskiviikkoisin klo 18-19.30 Sauvon seurakuntatalolla (Pappilantie 2, Sauvo) voidakseen tarvittaessa rikastuttaa seurakunnan jumalanpalvelusta. Kirkkokuoroon voi tulla mukaan kesken kaudenkin.

Juhlapyhien jumalanpalveluksiin ja erityismessuihin kanttori kokoaa laulajia ja soittajia avustamaan. Hänelle voi myös ilmoittautua hyvissä ajoin.

Tiedustelut:
kanttori Eeva Moilanen, puh. 044 7735 882

Päiväkerho

Päiväkerhot jatkuvat Sauvossa maanantaina 21.1. alkaen kunkin kerholaisen omana kerhopäivänä.

Muutama paikka vapaana.
Tiedustelut
Jutta Lahtinen, puh. 044 7735 884.

Perhekerho

Perhekerho on perjantaisin klo 9.30-11.30 Sauvon seurakuntatalossa (Pappilantie 2).
Tiedustelut Jutta Lahtinen , puh. 044 7735 884.

Pe 22.3. valokuvaus klo 9 alkaen.

Pyhäkoulu

Sauvon pyhäkoulu kokoontuu su 10.3. klo 12.20 Talleron alakerrassa (Sauvont. 46) ja osallistuu ehtoolliselle Sauvon kirkossa.
Ohjaajana Katri Elonheimo.

Kirkkomuskari

Kirkkomuskari kerran kuuussa keskiviikkoisin klo 15.30- 16 Sauvon kirkossa. Tervetuloa musisoimaan Eevan ja Jutan kanssa.

Seuraava kerta 20.3.

Juttutupa

Juttutupa on maanantaisin klo 13.30-15 vanhustentalojen kerhohuoneessa (Saustilantie 3 A). Juttutupa on ikäihmisten kohtaamispaikka. Hannele Airola.

Seuraava kerta ma 25.3.

Aamiaskahvila ja ruokakassijako Sauvossa

Aamiaiskahvila on kaikille avoin kohtaamispaikka Sauvon seurakuntatalolla joka tiistai. Tarjolla vapaaehtoisten
valmistama aamiainen. Ruokakassien jako klo 9.30. Tiedustelut Hannele Airola, puh. 044 7735 885.

Junnunuokkari

Junnunuokkari on keskiviikkoisin klo 12.30-14.30 Sauvon kunnan nuokkarissa. Hannele Airola.

Seuraava kerta ke 20.3.

Äiti Teresan tilkkupiiri

Äiti Teresan tilkkupiiri joka kuukauden 1. tiistaina klo 15-17 Sauvon seurakuntatalolla (Pappilantie 2).

Kevään päivät
ti 2.4. ti 7.5., ti 4.6.

Tiedustelut Jutta Lahtinen, puh. 044 7735 884.

Miesten sauna Sauvossa

Miesten sauna Sauvossa n. kerran kuussa vapaaehtoisen vetämänä. Paikkana toistaiseksi Sauvon Suojala, Järvenkyläntie 166, Sauvo.

Seuraava kerta pe 29.3. klo 18.

Karunan seurakuntapiiri

Perjantaisin kerran kuussa kokoontuu Karunan seurakuntapiiri klo 14-14.30 Rantolan Puodissa (Karunantie 1205). Kaikille avoin piiri, ohjelmassa mm. kahvit, hartaus ja keskustelua.

Seuraava kerta pe 12.4.