Ps. 23:1

Herra on minun paimeneni, eikä minulta mitään puutu.

 

Pääsiäisen kirkkotilaisuudet

Pääsiäinen on kirkkovuoden keskus ja kohokohta, ilon ja elämän juhla. Silloin juhlitaan Jeesuksen ylösnousemista kuolleista. Kirkoissa on tilaisuuksia hiljaisen viikon maanantaista 15.4. alkaen... Lue lisää

Työikäisten naisten saunailta

Työikäisten naisten saunailta to 25.4. Rantalassa. Ilmoittaudu... Lue lisää

75-vuotiaiden juhla

Kotiseurakuntasi kutsuu Sinut tänä vuonna 75 vuotta tammi-kesäkuussa täyttävä/täyttänyt yhteiseen juhlaan sunnuntaina 5.5. Sauvossa. Ilmoittautuminen... Lue lisää

Lastenkirkon pääsiäinen

Lastenkirkko.fi-sivustolla on pääsiäinen! Sieltä löytyy... Lue lisää

Myyjäiset

Myyjäiset pe 26.4. klo 12-13.30 Wanhalla Yhteisvastuun hyväksi. Myynnissä.... Lue lisää

Perheillat

Seuraava perheilta ke 24.4. klo 17.30 Rantalassa. Tervetuloa sillä kokoonpanolla, joka teille parhaiten sopii! Ilmoittaudu... Lue lisää

Pihakerho

Seuraava Pihakerho 2-vuotiaille ja vanhemmille lapsille  Paltan päiväkerhotalon pihassa ke 24.4. klo 9-11. Ilmoittautuminen... Lue lisää

Yhteislaulutilaisuus

Yhteislaulutilaisuus su 28.4. klo 16 Paimion kirkossa Yhteisvastuun hyväksi. Mukana laulamassa... Lue lisää

Kouluikäisten kesäleirit

Katso tästä varhaisnuorten kesän leirit. Valitse omasi ja ilmoittaudu... Lue lisää

Perheleiri

Toukokuun perheleiri on täynnä. Elokuun leirillä 23.-25.8. on tilaa. Ilmoittautuminen leirille... Lue lisää

Tour de Henrik

Polkupyörävaellus kesäkuussa 25.-27.6. 10-14 vuotiaille. Ilmoittautuminen... Lue lisää

Toivoa naisille -rukousryhmä

Toivoa naisille -rukousryhmän seuraava ilta ma 6.5. klo 18 Mikaelintalolla. Toivoa naisille-työ toimii... Lue lisää

Seurakuntavaalien tulos

Seurakuntavaalien tulos on selvillä! Vaaleissa valittiin 27 jäsentä kirkkovaltuustoon. Lue lisää

Stipendejä toisen asteen koulutukseen

Paimion seurakunnan hallinnoima Merivuoren rahasto myöntää stipendejä vähävaraisten paimiolaisperheiden nuorille toisen asteen koulutuksesta aiheutuvien kulujen kattamiseen vuosien 2018 – 2021 aikana. Lue lisää

Seurakunta Facebookissa

Paimion seurakunta on nyt myös Facebookissa! Lue lisää

Suruadresseja

Paimion seurakunnalla on myynnissä adresseja. Adresseja on saatavana taloustoimistosta... Lue lisää

Tietosuojaseloste kiinteistötoimesta

Rekisterinpitäjä

Paimion seurakunta
Pyölintie 3
21530 PAIMIO
Puh. 044 7373 500
**@**

 

Yhteyshenkilö

vahtimestari Liisa Tommila
Paimion seurakunta
Pyölintie 3
21530 PAIMIO
puh. 050 4390 430
**@**

 

Tietosuojavastaavan yhteystiedot

**@**

 

Rekisterin nimi

Paimion seurakunnan kiinteistötyön rekisteri

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus ja oikeusperuste

Henkilötietojen käsittelyn tarkoituksena on ylläpitää voimassa olevia tietoja seurakunnan tiloja vuokraavien henkilöiden yhteydenpidon ylläpitämiseksi rekisteröidyn ja seurakunnan välillä sekä laskutukseen.

Avaintenhallintarekisteriä ylläpidetään avainten luovutusten/palautusten ylläpitämiseksi.

Oikeusperusteina rekisteröidyn suostumus sekä sopimus (Tietosuoja-asetus 6 artikla 1a, b).

Rekisterin henkilöryhmät ja tietosisältö

Henkilöryhmät joiden tietoja käsitellään, ovat Paimion seurakunnan tiloja vuokraavat henkilöt, avainrekisteriin rekisteröitävät,

 

Rekisteriin tallennetaan tilanvuokraajan

  • etunimi

  • sukunimi

  • lähiosoite

  • postinumero

  • postitoimipaikka

  • puhelin

  • suostumus edellä mainittujen tietojen käyttöön
     

Rekisteriin tallennetaan avainrekisteriin rekisteröitävän

  • etunimi

  • sukunimi

  • lähiosoite

  • postinumero

  • postitoimipaikka

  • puhelin

 

Tietolähteet

Tiedot kerätään rekisteröidyltä itseltään.

Tietojen luovutukset

Rekiseteristä siirretään tietoja seurakunnan taloushallintajärjestelmään. Rekisteri on tarkoitettu Paimion seurakunnan kiinteistötyön käyttöön. Tietoja käsittelevät vain ne seurakunnan työntekijät, jotka niitä työssään tarvitsevat, ja joita sitoo salassapitovelvollisuus. Rekisteristä siirretään tilavuokrasopimuksista laskutustiedot seurakunnan laskutusjärjestelmään, Kipaan sekä tarvittaessa perintätoimistoon.

 

Henkilötietojen säilytysaika

Henkilötietoja säilytetään, kunnes kyseinen tilaisuus on pidetty ja tilaaja on suorittanut maksuvelvoitteensa. Atk:lla olevat tiedot poistetaan. Manuaaliset tiedot tuhotaan silppurissa.

 

Rekisteröidyn oikeudet

Rekisteröidyllä on oikeus:

  • Pyytää rekisterinpitäjältä pääsy häntä itseään koskeviin henkilötietoihin sekä oikeus pyytää kyseisten tietojen oikaisemista tai poistamista.

     

  • Pyytää rekisterinpitäjältä häntä itseään koskevien henkilötietojen käsittelyn rajoittamista tai vastustaa käsittelyä sekä oikeutta siirtää tiedot järjestelmästä toiseen.

 

  • Niiltä osin kuin henkilötietojen käsittely perustuu rekisteröidyn suostumukseen, oikeus peruuttaa suostumus milloin tahansa, tämän vaikuttamatta suostumuksen perusteella ennen sen peruuttamista suoritetun käsittelyn lainmukaisuuteen.

     

  • Tehdä valitus henkilötiedon käsittelystä kansalliselle valvontaviranomaiselle, jos rekisteröity katsoo, että häntä koskevien henkilötietojen käsittelyssä rikotaan EU:n yleistä tietosuoja-asetusta. Tämän oikeuden käyttäminen ei rajoita kirkkolain (1054/1994) mukaisia muutoksenhakukeinoja.

     

    Kansallisen valvontaviranomaisen yhteystiedot ovat:

    Tietosuojavaltuutetun toimisto

    PL 800, Ratapihantie 9, 00521 Helsinki

    p. 029 56 66700, **@**

    www.tietosuoja.fi