Ps. 23:1

Herra on minun paimeneni, eikä minulta mitään puutu.

 

Matsimatkat

Matsimatka to 14.3. TPS-Saipa jääkiekkomatsiin Turkuuun. Lähtö Wanhalta (Pyölintie 3) klo 17.30. Ilmoittaudu...

  Lue lisää

Pihakerho

Seuraava Pihakerho 2-vuotiaille ja vanhemmille lapsille  Paltan päiväkerhotalon pihassa ke 27.2. klo 9-11. Ilmoittautuminen... Lue lisää

Perheillat

Seuraava perheilta ke 27.2. klo 17.30 Paltan kerhtotalossa. Tervetuloa sillä kokoonpanolla, joka teille parhaiten sopii! Ilmoittaudu... Lue lisää

Hautausmaan kesätyöpaikat

Hautausmaan kesätyöpaikkojen haku käynnissä Paimion, Sauvon ja Karunan hautausmaille yli 17-vuotiaille ajalle touko-lokakuussa 2019 kuukauden mittaisina jaksoina. Kesätyötä haetaan erillisellä lomakkeella... Lue lisää

Kaksi kesätyöntekijää leirikeskukseen

Seurakunta hakee Rantalan leirikeskukseen kahta kesätyöntekijää, joiden tehtäviin kuuluvat mm. ruuanlaittoa, siivousta ja pihatöitä. Lue lisää

Naistenpäivän etkot Mikaelintalolla

Naistenpäivän etkot ti 5.3. klo 18 Mikaelintalolla. Ilmoittautuminen... Lue lisää

Kuorojen kevätkausi

Tule mukaan laulamaan! Seurakunnan kuorojen kevätkausi on alkanut. Kuoroja on seuraavasti: Lue lisää

Muskarit

Muskareissa Paimiossa jokunen paikka vapaana!

  Lue lisää

Peimarin seutu rukoilee

Yhteiskristillinen, yli kuntarajojen ulottuva rukousilta to 20.2. klo 18 Paimion kirkossa. Rukoilemme yhdessä... Lue lisää

Toivoa naisille -rukousryhmä

Toivoa naisille -rukousryhmän seuraava ilta ma 25.2. klo 18 Mikaelintalolla. Toivoa naisille-työ toimii... Lue lisää

Seurakuntavaalien tulos

Seurakuntavaalien tulos on selvillä! Vaaleissa valittiin 27 jäsentä kirkkovaltuustoon. Lue lisää

Stipendejä toisen asteen koulutukseen

Paimion seurakunnan hallinnoima Merivuoren rahasto myöntää stipendejä vähävaraisten paimiolaisperheiden nuorille toisen asteen koulutuksesta aiheutuvien kulujen kattamiseen vuosien 2018 – 2021 aikana. Lue lisää

Seurakunta Facebookissa

Paimion seurakunta on nyt myös Facebookissa! Lue lisää

Suruadresseja

Paimion seurakunnalla on myynnissä adresseja. Adresseja on saatavana taloustoimistosta... Lue lisää

Tietosuojaseloste hautaustoimesta

Rekisterinpitäjä

Paimion seurakunta
Pyölintie 3
21530 PAIMIO
Puh. 044 7373 500
**@**

 

Yhteyshenkilö

hautausmaapuutarhuri Seppo Pekola
Paimion seurakunta
Pyölintie 3
21530 PAIMIO
puh. 050 3428 097
**@**

 

Tietosuojavastaavan yhteystiedot

**@**

 

Rekisterin nimi

Hautaustoimen rekisteri

 

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus ja oikeusperuste

Hautaustoimeen liittyvien asioiden hoito. Oikeusperusteena ovat kirkkolaki, kirkkojärjestys

ja hautaustoimilaki, lisäksi myös henkilön tai omaisten suostumus (Tietosuoja-asetus 6 artikla 1a).

Rekisterin henkilöryhmät ja tietosisältö

Vainaja, vainajan omaiset, haudan haltijat, asiakasrekisteri.

 

Vainaja

  • sukunimi

  • etunimi

  • sukupuoli

  • henkilötunnus/syntymäaika

  • kuolinpäivä

  • hautausajankohta

  • viimeisin kotikunta

  • kuolinhetken ev.lut.seurakunta tai väestörekisteri

  • hautapaikkatunnus

  • hautaustapa
     

Vainajan omainen

  • sukunimi

  • etunimi

  • puhelinnumero

  • sähköpostiosoite

  • lähiosoite

  • postinumero ja –toimipaikka

 

Hautaoikeuden haltija/haudanhoitosopimuksen sopijaosapuoli

  • sukunimi

  • etunimi

  • puhelinnumero

  • sähköpostiosoite

  • lähiosoite

  • postinumero

  • postitoimipaikka

 

Asiakasrekisteri

  • sukunimi

  • etunimi

  • puhelinnumero

  • sähköpostiosoite

  • lähiosoite

  • postinumero

  • postitoimipaikka

 

Tietolähteet

Vainajan tiedot Kirjuri-jäsentietojärjestelmästä sekä omaisilta.

Vainajan omaiset, haudanhaltijat, haudanhoitosopimusten sopijaosapuolet sekä asiakasrekisteriin rekisteröidyt luovuttavat itse omat tietonsa.

Tietojen luovutukset

Rekisteristä siirretään tietoja kirkon jäsentietojärjestelmä Kirjuriin, seurakunnan taloushallintajärjestelmään sekä seurakunnan resurssienhallintajärjestelmään (vainajan siunaamisessa tarvittavia tietoja).  Rekisteri on tarkoitettu Paimion seurakunnan käyttöön. Tietoja käsittelevät vain ne seurakunnan työntekijät, jotka niitä työssään tarvitsevat, ja joita sitoo salassapitovelvollisuus. Vain edellä mainituilla työntekijöillä on käyttöoikeus kyseisiin tietoihin.

Tietoja luovutetaan kuolleista Paimion seurakunnan jäsenistä omaisen luvalla Paimion seurakunnan julkisia kirkollisia ilmoituksia varten.

Paimion seurakunnan ylläpitämään hautausmaahan haudatun vainajan hautapaikka ja hautauspäivä ilmoitetaan siihen seurakuntaan, jonka alueella vainaja on kuollessaan ollut kirjoilla. Mikäli vainaja ei ole ollut Suomen evankelis-luterilaisen kirkon jäsen, kyseiset tiedot ilmoitetaan Maistraattiin.

Veteraanijärjestölle voidaan ilmoittaa heidän jäsenistöönsä kuuluneen sotaveteraanin nimi ja siunausajankohta omaisen suostumuksella.

Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille eikä niitä siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

Henkilötietojen säilytysaika

Hautaustoimilain (457/2003) 5 luvun 12§ mukaiset tiedot säilytetään pysyvästi.

Rekisteröidyn oikeudet

Rekisteröidyllä on oikeus:

  • Pyytää rekisterinpitäjältä pääsy häntä itseään koskeviin henkilötietoihin sekä oikeus pyytää kyseisten tietojen oikaisemista tai poistamista.

  • Pyytää rekisterinpitäjältä häntä itseään koskevien henkilötietojen käsittelyn rajoittamista tai vastustaa käsittelyä sekä oikeutta siirtää tiedot järjestelmästä toiseen.

  • Niiltä osin kuin henkilötietojen käsittely perustuu rekisteröidyn suostumukseen, oikeus peruuttaa suostumus milloin tahansa, tämän vaikuttamatta suostumuksen perusteella ennen sen peruuttamista suoritetun käsittelyn lainmukaisuuteen.

  • Tehdä valitus henkilötiedon käsittelystä kansalliselle valvontaviranomaiselle, jos rekisteröity katsoo, että häntä koskevien henkilötietojen käsittelyssä rikotaan EU:n yleistä tietosuoja-asetusta. Tämän oikeuden käyttäminen ei rajoita kirkkolain (1054/1994) mukaisia muutoksenhakukeinoja.

    Kansallisen valvontaviranomaisen yhteystiedot ovat:

    Tietosuojavaltuutetun toimisto
    PL 800, Ratapihantie 9, 00521 Helsinki
    p. 029 56 66700, **@**
    www.tietosuoja.fi