Kylvön siunaaminen

Paimion srk ja Mtk-Paimio järjestävät kylvön siunaamisen ke 30.5. klo 18 Jaakko ja Anna Kuusvuoren.....  Lue lisää

Hoitohautojen kesäkukitus

Hoitohautojen kesäkukitus on aloitettu tiistaina 656. Pyydämme ystävällisesti omaisia...  Lue lisää

Kouluikäisten kesäleirit

Varhaisnuorten (7-14 v.) kesäleirit: Vanu I täynnä, mutta Vanu II:lla 27.-30.6. Rantalassa tilaa, kuten myös Päiväleirillä 4.-8.6. Wanhalla. Ilmoittautuminen... Lue lisää

Yhdistymisneuvottelut päätökseen

Paimion seurakunnan ja Sauvo-Karunan seurakunnan yhdistymisneuvottelut ovat edenneet. Lue lisää

Seurakunnan postiosoite muuttunut

Paimion seurakunnan postiosoite on muuttunut. Lue lisää

Valitsijayhdistyksen perustaminen

Perustaaksesi valitsijayhdistyksen toimi seuraavasti:

1) Tulosta perustamisasiakirjat

Yhdistyksen perustamiseen tarvittavat asiakirjat
löytyvät tämän sivun lopusta pdf-tiedostoina,

• Valitsijayhdistyksen perustamisasiakirja
  • ehdokkaan suostumus
  • Valitsijayhdistyksen asiamiehen vakuutus

Yllämainityt lomakkeet voi myös noutaa Paimion seurakunnan kirkkoherranvirastosta, ellei itse halua niitä tulostaa. Viraston osoite on

Mikaelintalo, Pyölintie 3, Paimio.

Virasto on avoinna ma-to klo 9-13.

2) Tutustu yksityiskohtiin

Valitsijayhdistys voi nimetä ehdokaslistassaan enintään irkkovaltuustoon valittavien jäsenten kaksinkertaisen määrän ehdokkaita.  Koska Paimion seurakunnan kirkkovaltuustoon valitaan 27 jäsentä, voi valitsijayhdistyksen listalla olla 54 ehdokasta.  Sama ehdokas voi olla vain yhden valitsijayhdistyksen ehdokaslistalla.

3) Valitse asiamies

Nimeä joku perustamisasiakirjan allekirjoittajista yhdistyksen asiamieheksi ja joku toinen hänen varamiehekseen. He eivät saa olla valitsijayhdistyksen ehdokkaita eivätkä seurakunnan vaalilautakunnan jäseniä. Muut valitsijayhdistyksen perustajat ja allekirjoittajat saavat itse olla ehdokkaita. Asiamiehen tulee olla 18 vuotta täyttänyt.

4) Määritä teema ja anna listallesi nimi

Valitsijayhdistyksen nimen tarkoitus on kertoa äänestäjille, mikä yhteisö on ryhmän taustalla tai mitkä ovat sen tavoitteet.

5) Toimita asiakirjat ajoissa

Jos haluat listalle näkyvyyttä ennen ehdokasasettelun päättymistä, toimita perustamisasiakirjat seurakuntaasi ajoissa. Perustamisasiakirja, asiamiehen vakuutus ja jokaisen ehdokkaan allekirjoittama kirjallinen suostumus on toimitettava kirkkoherranvirastoon viimeistään 17.9.2018 klo 16.

HUOM! Asiakirjat kannattaa toimittaa hyvissä ajoin, jotta ne voidaan tarkistaa ennen vaalilautakunnan kokousta.

Valitsijayhdistyksen perustamisasiakirja

Ehdokkaan suostumus