Latoseurat

Perinteiset Latoseurat ke 1.8. Hevonpään Tuuvalassa. Puhujavieraana... Lue lisää

Uintipäivä Rantalassa

Yleinen uintipäivä kaikille seurakuntalaisille  Rantalan leirikeskuksessa elokuussa  ti 7.8. ja ke 8.8. klo... Lue lisää

Retki Espooseen

Retki Espooseen pe 24.8. Lähtö Wanhalta klo 8.30, paluu klo 18 mennessä. Kohteina mm. Espoon kirkko, Gallen-Kallelan museo Tarvastpää jne. Ilmoittautuminen viimeistään... Lue lisää

Pihakerho lapsiperheille

Omatoiminen pihakerho maanantaisin 13.8. asti lapsiperheille  klo 10-12 Paltan kerhotalon leikkipihalla (Paltantie 4). Pihakerhossa mahdollisuus... Lue lisää

Yhdistymisneuvottelut päätökseen

Paimion seurakunnan ja Sauvo-Karunan seurakunnan yhdistymisneuvottelut ovat edenneet. Lue lisää

Seurakunnan postiosoite muuttunut

Paimion seurakunnan postiosoite on muuttunut. Lue lisää

Valitsijayhdistyksen perustaminen

Perustaaksesi valitsijayhdistyksen toimi seuraavasti:

1) Tulosta perustamisasiakirjat

Yhdistyksen perustamiseen tarvittavat asiakirjat
löytyvät tämän sivun lopusta pdf-tiedostoina,

• Valitsijayhdistyksen perustamisasiakirja
  • ehdokkaan suostumus
  • Valitsijayhdistyksen asiamiehen vakuutus

Yllämainityt lomakkeet voi myös noutaa Paimion seurakunnan kirkkoherranvirastosta, ellei itse halua niitä tulostaa. Viraston osoite on

Mikaelintalo, Pyölintie 3, Paimio.

Virasto on avoinna ma-to klo 9-13.

2) Tutustu yksityiskohtiin

Valitsijayhdistys voi nimetä ehdokaslistassaan enintään irkkovaltuustoon valittavien jäsenten kaksinkertaisen määrän ehdokkaita.  Koska Paimion seurakunnan kirkkovaltuustoon valitaan 27 jäsentä, voi valitsijayhdistyksen listalla olla 54 ehdokasta.  Sama ehdokas voi olla vain yhden valitsijayhdistyksen ehdokaslistalla.

3) Valitse asiamies

Nimeä joku perustamisasiakirjan allekirjoittajista yhdistyksen asiamieheksi ja joku toinen hänen varamiehekseen. He eivät saa olla valitsijayhdistyksen ehdokkaita eivätkä seurakunnan vaalilautakunnan jäseniä. Muut valitsijayhdistyksen perustajat ja allekirjoittajat saavat itse olla ehdokkaita. Asiamiehen tulee olla 18 vuotta täyttänyt.

4) Määritä teema ja anna listallesi nimi

Valitsijayhdistyksen nimen tarkoitus on kertoa äänestäjille, mikä yhteisö on ryhmän taustalla tai mitkä ovat sen tavoitteet.

5) Toimita asiakirjat ajoissa

Jos haluat listalle näkyvyyttä ennen ehdokasasettelun päättymistä, toimita perustamisasiakirjat seurakuntaasi ajoissa. Perustamisasiakirja, asiamiehen vakuutus ja jokaisen ehdokkaan allekirjoittama kirjallinen suostumus on toimitettava kirkkoherranvirastoon viimeistään 17.9.2018 klo 16.

HUOM! Asiakirjat kannattaa toimittaa hyvissä ajoin, jotta ne voidaan tarkistaa ennen vaalilautakunnan kokousta.

Valitsijayhdistyksen perustamisasiakirja

Ehdokkaan suostumus