Kylvön siunaaminen

Paimion srk ja Mtk-Paimio järjestävät kylvön siunaamisen ke 30.5. klo 18 Jaakko ja Anna Kuusvuoren.....  Lue lisää

Hoitohautojen kesäkukitus

Hoitohautojen kesäkukitus on aloitettu tiistaina 656. Pyydämme ystävällisesti omaisia...  Lue lisää

Kouluikäisten kesäleirit

Varhaisnuorten (7-14 v.) kesäleirit: Vanu I täynnä, mutta Vanu II:lla 27.-30.6. Rantalassa tilaa, kuten myös Päiväleirillä 4.-8.6. Wanhalla. Ilmoittautuminen... Lue lisää

Yhdistymisneuvottelut päätökseen

Paimion seurakunnan ja Sauvo-Karunan seurakunnan yhdistymisneuvottelut ovat edenneet. Lue lisää

Seurakunnan postiosoite muuttunut

Paimion seurakunnan postiosoite on muuttunut. Lue lisää

Seurakuntavaalit 2018

Seurakuntavaalit ovat 18.11.2018

Marraskuun 2018 seurakuntavaaleissa valitaan Paimion seurakuntaan 27 jäseninen kirkkovaltuusto toimikaudeksi 2019-2022.

Sauvo-Karunan seurakunta liitetään Paimion seurakuntaan 1.1.2019 alkaen, joten vaaleissa äänioikeutettuja ovat molempien seurakuntien äänioikeutetut jäsenet.

Seurakuntavaaleissa ehdokkaana voi olla Paimion seurakunnan ja Sauvo-Karunan seurakunnan vaalikelpoiset jäsenet.

Vaalien tärkeitä päivämääriä

• Ehdokasasettelu päättyy 17.9.2018

• Ennakkoäänestys 6.-10.11.2018

Ennakkoäänestyspaikat ilmoitetaan myöhemmin...
    Äänioikeutettu voi äänestää missä tahansa ennakkoäänestyspaikassa.

• Vaalipäivä 18.11.2018

Varsinaisena vaalipäivänä Paimion seurakunnan äänioikeutetut jäsenet voivat äänestää vain Paimion äänestyspaikassa ja

Sauvo-Karunan seurakunnan äänioikeutetut jäsenet voivat äänestää vain Sauvon äänestyspaikassa.

Varsinaisen vaalipäivän äänestyspaikat ilmoitetaan myöhemmin...

Kuka voi äänestää?

Seurakuntavaaleissa saavat äänestää viimeistään vaalipäivänä 18.11.2018 16 vuotta täyttävät Paimion ja Sauvo-Karunan seurakuntien jäsenet.

Rippikoulua tai konfirmaatiota ei edellytetä äänestämiseen, jäsenyys riittää.

Kuka voi olla ehdokas?

Kiinnostaako sinua vaikuttaminen omassa seurakunnassasi? Haluaisitko uudistaa toimintaa? Asetu rohkeasti ehdolle, huomisen kirkkoa tehdään nyt!

Lisätietoja tästä

Valitsijayhdistyksen perustaminen