Seurakuntavaalien tulos

Seurakuntavaalien tulos on selvillä! Katso tulokset osoitteessa www.seurakuntavaalit.fi/tulokset Lue lisää

Seurakuntavaalit 2018

Seurakuntavaalien varsinainen äänestyspäivä on su 18.11. klo 11-20. Vaalipäivän äänestyspaikat... Lue lisää

Pikkujoulumyyjäiset

Pikkujoulumyyjäiset pe 23.11. klo 12 Wanhalla. Myytävänä... Lue lisää

Pihakerho

Syyskauden viimeinen Pihakerho 2-vuotiaille ja vanhemmille lapsille  Paltan päiväkerhotalon pihassa ke 21.11. klo 9-11. Ilmoittautuminen... Lue lisää

1. adventin perhekirkko

Tule sytyttämään ensimmäinen adventtikynttilä ja laulamaan Hoosiannaa! Lue lisää

Matsimatkat

Matsimatka pe 23.11. TPS-Ilves jääkiekkomatsiin. Lähtö Wanhalta klo 17.30. Ilmoittaudu...

Lue lisää

Toivoa naisille -rukousryhmä

Toivoa naisille -rukousryhmä  syyskaudella 2018 Mikaelintalolla joka toinen tiistai klo 18. Seuraava ilta ti 27.11. Lue lisää

Tuhlaajapoika Paimion kirkossa

Kansan Raamattuseuran tilausnäytelmä Tuhlaajapoika su 25.11. klo 16 Paimion kirkossa. Musiikkinäytelmä perustuu yhteen Jeesuksen tunnetuimmista vertauksista. Tuhlaajapoika... Lue lisää

Raamattuluentosarja

Raamattuluentosarja syksyllä 2018 Paimion seurakunnassa. Luennot ovat torstai-iltaisin, seuraava ilta to 29.11. Illan aiheena.... Lue lisää

Perheillat

Seuraava perheilta ke 12.12. klo 17.30 Paltan kerhtotalossa. Tervetuloa sillä kokoonpanolla, joka teille parhaiten sopii! Ilmoittaudu... Lue lisää

Stipendejä toisen asteen koulutukseen

Paimion seurakunnan hallinnoima Merivuoren rahasto myöntää stipendejä vähävaraisten paimiolaisperheiden nuorille toisen asteen koulutuksesta aiheutuvien kulujen kattamiseen vuosien 2018 – 2021 aikana. Lue lisää

Yhdistymisneuvottelut päätökseen

Paimion seurakunnan ja Sauvo-Karunan seurakunnan yhdistymisneuvottelut ovat edenneet. Lue lisää

Yhdistymisneuvottelut päätökseen

Paimion ja Sauvo-Karunan seurakuntien luottamushenkilöt eli kirkkovaltuustojen ja kirkkoneuvostojen jäsenet sekä näiden seurakuntien työntekijät olivat koolla Paimiossa tiistaina 22.8.

Kokoontuminen käynnisti näiden seurakuntien väliset yhdistymisneuvottelut, joiden tavoitteena on, että seurakunnat yhdistyvät yhdeksi seurakunnaksi 1.1.2019 lukien.

Yhdistymistä valmistelemaan on nimetty ohjausryhmä, jossa on edustajat molemmista seurakunnista. Ohjausryhmän puheenjohtajaksi Turun arkkihiippakunnan tuomiokapituli on nimennyt Raision seurakunnan kirkkoherra Pertti Ruotsalon. Neuvotteluissa on tarkoitus edetä niin, että tarvittavat päätökset tehdään molempien seurakuntien kirkkovaltuustoissa huhtikuun 2018 loppuun mennessä.

Seurakuntien työntekijöiden kanssa tulevaa yhteistyötä ovat rakentamassa niinikään tuomiokapitulin nimeäminä Lavian kirkkoherra Anna-Kaisa Hautala ja hiippakuntasihteeri Mika Mäntyranta.

Tilanne 3.4.2018

Paimion seurakunnan ja Sauvo-Karunan seurakunnan kirkkovaltuustot antoivat kokouksissaan 20.3.2018 päätösehdotuksen kirkkohallitukselle, jossa Sauvo-Karunan seurakunnan liitos Paimion seurakuntaan hyväksytään.

Molempien seurakuntien päätösehdotukset lähetettiin tuomiokapitulin lausunnon kanssa kirkkohallitukselle päätettäväksi. Kirkkohallitus käsittelee asiaa huhtikuun istunnossaan.

Liitosta valmisteleva ohjausryhmä jatkaa työskentelyään pohtien yhdistyvän seurakuntakokonaisuuden toimintaa. Liitos tapahtuu 1.1.2019, mikäli kirkkohallitus niin päättää. Liitoksen tapahtuessa syksyn seurakuntavaalit ovat uuden laajenevan seurakunnan yhteiset vaalit.

Tilanne 25.4.2018

Kirkkohallituksen täysistunto on hyväksynyt seurakuntien yhdistymisen 24.4.2018 kokouksessaan.

Kirkkohallituksen päätös:

Sauvo-Karunan seurakunta lakkautetaan 31.12.2018 ja liitetään Paimion seurakuntaan 1.1.2019 alkaen. Laajentuneen Paimion seurakunnan alue käsittää 1.1.2019 alkaen Sauvon kunnan ja Paimion kaupungin alueet. Laajentuvan seurakunnan nimenä on Paimion seurakunta.

Sauvo-Karunan seurakunnan kirkkoherranvirka lakkaa 31.12.2018 ja viranhaltija Kalle Elonheimo siirretään 1.1.2019 alkaen perustettavaan Paimion seurakunnan kappalaisen virkaan.

Muut Sauvo-Karunan seurakunnan päätoimiset viranhaltijat ja päätoimiset pysyväisluonteisessa työsopimussuhteessa olevat työntekijät siirretään heille soveltuviin laajentuvan Paimion seurakunnan virkoihin ja työsopimussuhteisiin.

Sauvo-Karunan seurakunnan omaisuus siirtyy 1.1.2019 alkaen Paimion seurakunnalle, joka kyseisestä ajankohdasta alkaen vastaa siirrettyyn omaisuuteen kohdistuvista veloista ja muista velvoitteista.

Vapaaehtoisia rahastoja, jotka on perustettu määrättyjä tarkoituksia varten tai lahja- tai testamenttivaroin, käytetään edelleen niiden tarkoitusten ja ehtojen mukaisesti.

Päätöksen edellyttämiin täytäntöönpanotoimenpiteisiin on asianomaisten ryhdyttävä hyvissä ajoin ennen päätöksen voimaantulopäivää mahdollisista valituksista huolimatta.

Turun arkkihiippakunnan tuomiokapituli antaa tarvittaessa tarkempia ohjeita tämän päätöksen soveltamisesta.

Lisätietoja antaa
kirkkoherra Vesa Tuominen, puh. 050 4065 074