Ps. 23:1

Herra on minun paimeneni, eikä minulta mitään puutu.

 

Latoseurat

Perinteiset Latoseurat ke 1.8. Hevonpään Tuuvalassa. Puhujavieraana... Lue lisää

Uintipäivä Rantalassa

Yleinen uintipäivä kaikille seurakuntalaisille  Rantalan leirikeskuksessa elokuussa  ti 7.8. ja ke 8.8. klo... Lue lisää

Retki Espooseen

Retki Espooseen pe 24.8. Lähtö Wanhalta klo 8.30, paluu klo 18 mennessä. Kohteina mm. Espoon kirkko, Gallen-Kallelan museo Tarvastpää jne. Ilmoittautuminen viimeistään... Lue lisää

Pihakerho lapsiperheille

Omatoiminen pihakerho maanantaisin 13.8. asti lapsiperheille  klo 10-12 Paltan kerhotalon leikkipihalla (Paltantie 4). Pihakerhossa mahdollisuus... Lue lisää

Yhdistymisneuvottelut päätökseen

Paimion seurakunnan ja Sauvo-Karunan seurakunnan yhdistymisneuvottelut ovat edenneet. Lue lisää

Seurakunnan postiosoite muuttunut

Paimion seurakunnan postiosoite on muuttunut. Lue lisää

Seurakunta Facebookissa

Paimion seurakunta on nyt myös Facebookissa! Lue lisää

Suruadresseja

Paimion seurakunnalla on myynnissä adresseja. Adresseja on saatavana taloustoimistosta... Lue lisää

Yhdistymisneuvottelut päätökseen

Paimion ja Sauvo-Karunan seurakuntien luottamushenkilöt eli kirkkovaltuustojen ja kirkkoneuvostojen jäsenet sekä näiden seurakuntien työntekijät olivat koolla Paimiossa tiistaina 22.8.

Kokoontuminen käynnisti näiden seurakuntien väliset yhdistymisneuvottelut, joiden tavoitteena on, että seurakunnat yhdistyvät yhdeksi seurakunnaksi 1.1.2019 lukien.

Yhdistymistä valmistelemaan on nimetty ohjausryhmä, jossa on edustajat molemmista seurakunnista. Ohjausryhmän puheenjohtajaksi Turun arkkihiippakunnan tuomiokapituli on nimennyt Raision seurakunnan kirkkoherra Pertti Ruotsalon. Neuvotteluissa on tarkoitus edetä niin, että tarvittavat päätökset tehdään molempien seurakuntien kirkkovaltuustoissa huhtikuun 2018 loppuun mennessä.

Seurakuntien työntekijöiden kanssa tulevaa yhteistyötä ovat rakentamassa niinikään tuomiokapitulin nimeäminä Lavian kirkkoherra Anna-Kaisa Hautala ja hiippakuntasihteeri Mika Mäntyranta.


Tilanne 3.4.2018

Paimion seurakunnan ja Sauvo-Karunan seurakunnan kirkkovaltuustot antoivat kokouksissaan 20.3.2018 päätösehdotuksen kirkkohallitukselle, jossa Sauvo-Karunan seurakunnan liitos Paimion seurakuntaan hyväksytään.

Molempien seurakuntien päätösehdotukset lähetettiin tuomiokapitulin lausunnon kanssa kirkkohallitukselle päätettäväksi. Kirkkohallitus käsittelee asiaa huhtikuun istunnossaan.

Liitosta valmisteleva ohjausryhmä jatkaa työskentelyään pohtien yhdistyvän seurakuntakokonaisuuden toimintaa. Liitos tapahtuu 1.1.2019, mikäli kirkkohallitus niin päättää. Liitoksen tapahtuessa syksyn seurakuntavaalit ovat uuden laajenevan seurakunnan yhteiset vaalit.


Tilanne 25.4.2018

Kirkkohallituksen täysistunto on hyväksynyt seurakuntien yhdistymisen 24.4.2018 kokouksessaan.

Kirkkohallituksen päätös:

Sauvo-Karunan seurakunta lakkautetaan 31.12.2018 ja liitetään Paimion seurakuntaan 1.1.2019 alkaen. Laajentuneen Paimion seurakunnan alue käsittää 1.1.2019 alkaen Sauvon kunnan ja Paimion kaupungin alueet. Laajentuvan seurakunnan nimenä on Paimion seurakunta.

Sauvo-Karunan seurakunnan kirkkoherranvirka lakkaa 31.12.2018 ja viranhaltija Kalle Elonheimo siirretään 1.1.2019 alkaen perustettavaan Paimion seurakunnan kappalaisen virkaan.

Muut Sauvo-Karunan seurakunnan päätoimiset viranhaltijat ja päätoimiset pysyväisluonteisessa työsopimussuhteessa olevat työntekijät siirretään heille soveltuviin laajentuvan Paimion seurakunnan virkoihin ja työsopimussuhteisiin.

Sauvo-Karunan seurakunnan omaisuus siirtyy 1.1.2019 alkaen Paimion seurakunnalle, joka kyseisestä ajankohdasta alkaen vastaa siirrettyyn omaisuuteen kohdistuvista veloista ja muista velvoitteista.

Vapaaehtoisia rahastoja, jotka on perustettu määrättyjä tarkoituksia varten tai lahja- tai testamenttivaroin, käytetään edelleen niiden tarkoitusten ja ehtojen mukaisesti.

Päätöksen edellyttämiin täytäntöönpanotoimenpiteisiin on asianomaisten ryhdyttävä hyvissä ajoin ennen päätöksen voimaantulopäivää mahdollisista valituksista huolimatta.

Turun arkkihiippakunnan tuomiokapituli antaa tarvittaessa tarkempia ohjeita tämän päätöksen soveltamisesta.

 

Lisätietoja antaa
kirkkoherra Vesa Tuominen, puh. 050 4065 074