Kouluikäisten kesäleirit

Varhaisnuorten (7-14 v.) kesäleirit 25.-27.6. Vanu I sekä 27.-30.6. Vanu II Rantalassa.

Päiväleiri 4.-8.6. Wanhalla. Ilmoittautuminen... Lue lisää

Haastekanpanja Yhteisvastuun hyväksi

Kunnallislehden ja Paimion seurakunnan haastekampanja Yhteisvastuun hyväksi 30.4.2018 asti. Haasta... Lue lisää

Family Action

Family Action pe 27.4. Wanhalla
klo 17.30-19 1.-6. luokkalaisille ja heidän vanhemmilleen!
Musiikkia, toimintapajoja, välipalapaja, kasvomaalausta...

Tapahtuma on maksuton, välipala 1€ tuotto yhteisvastuulle Lue lisää

Vappumyyjäiset

Vappumyyjäiset pe 27.4. klo 12.30 Wanhalla (Pyölintie 3). Myynnissä simaa, munkkeja... Lue lisää

Kevätlaulajaiset

Kuorojen kevätlaulajaiset ke 2.5. klo 18 Mikaelintalolla (Pyölintie 3). Mukana Sauvo-Karunan Pyhän Klemensin laulajat, Piccolot, Mikaelinkuoro, Ruskakuoro, Mikaela... Lue lisää

Miesten yö

Miesten yö pe 27.4. Turussa. Huippupuhujia, musiikkiryhmä, tarjoilua ym. Ilmoittaudi pikaisesti... Lue lisää

Toivoa naisille -rukousryhmä

Toivoa naisille -rukousryhmä (entinen Hanna-piiri) kevätkaudella 2018 Mikaelintalolla joka toinen tiistai klo 18. Seuraava ilta ti .15.5. Lue lisää

Peimarin seutu rukoilee

Yhteiskristillinen, yli kuntarajojen ulottuva rukousilta ke 16.5. klo 18.30 Paimion kirkossa. Rukoilemme yhdessä... Lue lisää

Yhdistymisneuvottelut etenevät

Paimion seurakunnan ja Sauvo-Karunan seurakunnan yhdistymisneuvottelut ovat edenneet. Lue lisää

Seurakunnan postiosoite muuttunut

Paimion seurakunnan postiosoite on muuttunut. Lue lisää

Yhdistymisneuvottelut etenevät

Paimion ja Sauvo-Karunan seurakuntien luottamushenkilöt eli kirkkovaltuustojen ja kirkkoneuvostojen jäsenet sekä näiden seurakuntien työntekijät olivat koolla Paimiossa tiistaina 22.8.

Kokoontuminen käynnisti näiden seurakuntien väliset yhdistymisneuvottelut, joiden tavoitteena on, että seurakunnat yhdistyvät yhdeksi seurakunnaksi 1.1.2019 lukien.

Yhdistymistä valmistelemaan on nimetty ohjausryhmä, jossa on edustajat molemmista seurakunnista. Ohjausryhmän puheenjohtajaksi Turun arkkihiippakunnan tuomiokapituli on nimennyt Raision seurakunnan kirkkoherra Pertti Ruotsalon. Neuvotteluissa on tarkoitus edetä niin, että tarvittavat päätökset tehdään molempien seurakuntien kirkkovaltuustoissa huhtikuun 2018 loppuun mennessä.

Seurakuntien työntekijöiden kanssa tulevaa yhteistyötä ovat rakentamassa niinikään tuomiokapitulin nimeäminä Lavian kirkkoherra Anna-Kaisa Hautala ja hiippakuntasihteeri Mika Mäntyranta.

Tilanne 3.4.2018

Paimion seurakunnan ja Sauvo-Karunan seurakunnan kirkkovaltuustot antoivat kokouksissaan 20.3.2018 päätösehdotuksen kirkkohallitukselle, jossa Sauvo-Karunan seurakunnan liitos Paimion seurakuntaan hyväksytään.

Molempien seurakuntien päätösehdotukset lähetettiin tuomiokapitulin lausunnon kanssa kirkkohallitukselle päätettäväksi. Kirkkohallitus käsittelee asiaa huhtikuun istunnossaan.

Liitosta valmisteleva ohjausryhmä jatkaa työskentelyään pohtien yhdistyvän seurakuntakokonaisuuden toimintaa. Liitos tapahtuu 1.1.2019, mikäli kirkkohallitus niin päättää. Liitoksen tapahtuessa syksyn seurakuntavaalit ovat uuden laajenevan seurakunnan yhteiset vaalit.

Lisätietoja antaa
kirkkoherra Vesa Tuominen, puh. 050 4065 074