uutisia
Suurenna tekstiä Pienennä tekstiä
Matsimatkat

Matsimatka to 14.3. TPS-Saipa jääkiekkomatsiin Turkuuun. Lähtö Wanhalta (Pyölintie 3) klo 17.30. Ilmoittaudu...

Lue lisää

Pihakerho

Seuraava Pihakerho 2-vuotiaille ja vanhemmille lapsille  Paltan päiväkerhotalon pihassa ke 27.2. klo 9-11. Ilmoittautuminen... Lue lisää

Perheillat

Seuraava perheilta ke 27.2. klo 17.30 Paltan kerhtotalossa. Tervetuloa sillä kokoonpanolla, joka teille parhaiten sopii! Ilmoittaudu... Lue lisää

Hautausmaan kesätyöpaikat

Hautausmaan kesätyöpaikkojen haku käynnissä Paimion, Sauvon ja Karunan hautausmaille yli 17-vuotiaille ajalle touko-lokakuussa 2019 kuukauden mittaisina jaksoina. Kesätyötä haetaan erillisellä lomakkeella... Lue lisää

Kaksi kesätyöntekijää leirikeskukseen

Seurakunta hakee Rantalan leirikeskukseen kahta kesätyöntekijää, joiden tehtäviin kuuluvat mm. ruuanlaittoa, siivousta ja pihatöitä. Lue lisää

Naistenpäivän etkot Mikaelintalolla

Naistenpäivän etkot ti 5.3. klo 18 Mikaelintalolla. Ilmoittautuminen... Lue lisää

Kuorojen kevätkausi

Tule mukaan laulamaan! Seurakunnan kuorojen kevätkausi on alkanut. Kuoroja on seuraavasti: Lue lisää

Muskarit

Muskareissa Paimiossa jokunen paikka vapaana!

Lue lisää

Peimarin seutu rukoilee

Yhteiskristillinen, yli kuntarajojen ulottuva rukousilta to 20.2. klo 18 Paimion kirkossa. Rukoilemme yhdessä... Lue lisää

Toivoa naisille -rukousryhmä

Toivoa naisille -rukousryhmän seuraava ilta ma 25.2. klo 18 Mikaelintalolla. Toivoa naisille-työ toimii... Lue lisää

Seurakuntavaalien tulos

Seurakuntavaalien tulos on selvillä! Vaaleissa valittiin 27 jäsentä kirkkovaltuustoon. Lue lisää

Stipendejä toisen asteen koulutukseen

Paimion seurakunnan hallinnoima Merivuoren rahasto myöntää stipendejä vähävaraisten paimiolaisperheiden nuorille toisen asteen koulutuksesta aiheutuvien kulujen kattamiseen vuosien 2018 – 2021 aikana. Lue lisää

Perhetyö

Perhekerho

Paimiossa
Maanantaisin klo 10–12 Wanhalla srk-talolla
(Pyölintie 3). Kerho on avoin ja maksuton. Ohjelmassa hartaushetki, leikkiä, laulua, askartelua ja seurustelua kahvin ja mehun äärellä. Lisäksi retkiä ja vierailijoita.

Perhekerhoon ovat tervetulleita äidit, isät, isovanhemmat, hoitajat ja lapset. Lapset ovat sen aikuisen vastuulla, jonka kanssa ovat kerhoon tulleet. Perhekerhossa toimitaan yhdessä sovittujen sääntöjen ja sopimusten mukaan kaikkien lasten turvallisuus ja viihtyvyys huomioiden. Seurakunnan työntekijöistä mukana on Sirkku Nyman.

Perhekerho ovat joka maanantai, paitsi koulujen lomien aikana. Tarjolla kahvia ja mehua, muutoin omat eväät.

Kevätkauden ohjelmaa Paimion perhekerhossa

11.2.

ystävänpäiväkorttien askartelua.
Pehmoystävät tervetulleita mukaan!

4.3. vohveleita, hilloa ja kermavaahtoa!
11.3.  valokuvaus
25.3. leivon, leivon leipäsiä.. Rieskojen leivontaa
1.4. tavaran vaihtotori/kierrätyspäivä
8.4. virpomisoksan koristelua, omat oksat mukaan
15.4. kirkkohetki klo 10 Paimion kirkossa
29.4. vappunaamiaiset
13.5. keltaisen värin päivä! Jätskitarjoilu
20.5. retki Rantalaan omin kyydein, omin eväin.
(Hirvonpääntie 560)

Sauvossa
Perhekerho
perjantaisin klo 9.30-11.30 Sauvon seurakuntatalossa (Pappilant. 2). Tervetuloa uudet ja vanhat perhekerholaiset!
Tiedustelut Jutta Lahtinen , puh. 044 7735 884.

Perheillat

Perheilta Rantalan leirikeskuksessa (Hirvonpääntie 560). Oma kyyti. Joulu-, helmikuussa Paltan päiväkerhotalossa (Paltantie 4).

Tervetuloa viettämään yhteistä iltaa sillä kokoonpanolla, joka perheellenne parhaiten sopii!Isovanhemmat ja kummit ovat myös tervetulleita mukaan!
Seurakunnasta ovat mukana Sirkku Nyman ja Mari Jalava.

Perheiltojen ohjelma

• Tervetuloa!
  • Ulkoilua (sateen sattuessa sisätiloissa askartelutuokio)
  • Saunat lämpiminä (vain Rantalan leirikeskuksessa, omat pyyhkeet)
  • Iltapala: Tee / kaakao, sämpylä, leikkeleet
  • Iltavirsi

Kevätkauden perheillat
27.2. Rantalassa
27.3. Rantalassa
24.4. Rantalassa
15.5. Rantalassa

Ilmoittautuminen lomakkeella tästä tai tekstiviestinä numeroon 050 3428 093.
Huom! Jos ilmoittaudut tekstarilla, muista mainita mahdolliset ruoka-aineallergiat.

Pikkukirkko

Pikkukirkko eli lasten jumalanpalvelus pidetään kerran kuussa keskiviikkona klo 10-10.20 Paimion kirkossa.

Kevätkauden Pikkukirkot

ke 6.2., 13.3., 17.4. ja 15.5.

Lähetyksen kirpputori

Lastenvaatteita saa ostaa ja lahjoittaa lähetyksen kirpputorilla.

Paimion seurakunnan lähetystyön kirpputori on muuttanut uusiin tiloihin.

Kirpputori sijaitsee entisissä putkan tiloissa osoitteessa Vistantie 24. Käynti Paltantien puolelta.

Kirpputori on avoinna

• tiistaisin klo 13-19 ja
  • keskiviikkoisin klo 11-17.

Puhelin aukioloaikoina: 044 7373 530.

Yleisöluisteluvuoro

Seurakunnan luisteluvuoro lauantaisin klo 16-17 Paimion jäähallissa.

Mailojen käyttö on kielletty.
Lapsille kypärä päähän!

Vuoroa ei ole la 23.2. eikä 23.3.
Kevään viimeinen vuoro la 23.3.

Perhekirkko

Perhekirkko toteutetaan kaikenikäisille sopivasti. Perhekirkossa on katsottavaa ja kuunneltavaa jokaiselle iästä riippumatta. Perhekirkkoon kuuluvat myös elämän äänet ja värit,  kuten myös vilkkaat pikkujalat. Perheen yhteisessä jumalanpalveluksessa  Jumalan sana ja rakkaus tulevat elämän keskelle.

Tulevia perhekirkkoja:

• su 24.3. marianpäivän perhemessu klo 10 Paimion kirkossa.
  • ma 22.4. 2. pääsiäispäivän perhemessu klo 18 Sauvon kirkossa.
  • su 29.9. mikkelinpäivän perhemessu klo 10 Paimion kirkossa.
  • su 1.12. 1. adventin perhemessu klo 10 Paimion kirkossa