uutisia
Suurenna tekstiä Pienennä tekstiä
Juhannus

Juhannuksen kirkkotilaisuudet: juhannusaattona, pe 22.6. sanajumalanpalvelus ja juhannusjuhla klo 19 Karunan kirkolla, bussikuljetus. Juhannuspäivänä, la 23.6. .... Lue lisää

Kesämusiikkia

Kesämusiikkia ke 27.6. klo 13 Paimion kirkossa. Esiintyjinä Maria Sapelkina ja Petri Kopponen. Lue lisää

Hoitohautojen kesäkukitus

Hoitohautojen kesäkukitus on aloitettu tiistaina 5.6. Pyydämme ystävällisesti omaisia...  Lue lisää

Pihakerho lapsiperheille

Omatoiminen pihakerho maanantaisin 13.8. asti lapsiperheille  klo 10-12 Paltan kerhotalon leikkipihalla (Paltantie 4). Pihakerhossa mahdollisuus... Lue lisää

Yhdistymisneuvottelut päätökseen

Paimion seurakunnan ja Sauvo-Karunan seurakunnan yhdistymisneuvottelut ovat edenneet. Lue lisää

Seurakunnan postiosoite muuttunut

Paimion seurakunnan postiosoite on muuttunut. Lue lisää

Perhetyö

Perhekerho

Maanantaisin klo 10–12 Wanhalla srk-talolla (Pyölintie 3). Kerho on avoin ja maksuton. Ohjelmassa hartaushetki, leikkiä, laulua, askartelua ja seurustelua kahvin ja mehun äärellä. Lisäksi retkiä ja vierailijoita.

Perhekerhoon ovat tervetulleita äidit, isät, isovanhemmat, hoitajat ja lapset. Lapset ovat sen aikuisen vastuulla, jonka kanssa ovat kerhoon tulleet. Perhekerhossa toimitaan yhdessä sovittujen sääntöjen ja sopimusten mukaan kaikkien lasten turvallisuus ja viihtyvyys huomioiden. Seurakunnan työntekijöistä mukana ovat Ulla Sandell ja Sirkku Nyman.

Perhekerho ovat joka maanantai paitsi koulujen lomien aikana. Tarjolla kahvia ja mehua, muutoin omat eväät.

Perheillat

Perheilta Rantalan leirikeskuksessa (Hirvonpääntie 560). Oma kyyti. Joulu-, helmikuussa Paltan päiväkerhotalossa (Paltantie 4).

Tervetuloa viettämään yhteistä iltaa sillä kokoonpanolla, joka perheellenne parhaiten sopii!Isovanhemmat ja kummit ovat myös tervetulleita mukaan!
Seurakunnasta ovat mukana Sirkku Nyman ja Mari Jalava.

Perheiltojen ohjelma

• Tervetuloa!
  • Ulkoilua (sateen sattuessa sisätiloissa askartelutuokio)
  • Saunat lämpiminä (vain Rantalan leirikeskuksessa, omat pyyhkeet)
  • Iltapala: Tee / kaakao, sämpylä, leikkeleet
  • Iltavirsi

Pikkukirkko

Pikkukirkko eli lasten jumalanpalvelus pidetään kerran kuussa keskiviikkona klo 10-10.20 Paimion kirkossa.

Lähetyksen kirpputori

Lastenvaatteita saa ostaa ja lahjoittaa lähetyksen kirpputorilla.

Paimion seurakunnan lähetystyön kirpputori on muuttanut uusiin tiloihin.

Kirpputori sijaitsee entisissä putkan tiloissa osoitteessa Vistantie 24. Käynti Paltantien puolelta.

Kirpputori on avoinna

• tiistaisin klo 13-19 ja
  • keskiviikkoisin klo 11-17.

Puhelin aukioloaikoina: 044 7373 530.

Yleisöluisteluvuoro

Seurakunnan luisteluvuoro lauantaisin klo 17-18 Paimion jäähallissa.

Perhekirkko

Perhekirkko toteutetaan kaikenikäisille sopivasti. Perhekirkossa on katsottavaa ja kuunneltavaa jokaiselle iästä riippumatta. Perhekirkkoon kuuluvat myös elämän äänet ja värit,  kuten myös vilkkaat pikkujalat. Perheen yhteisessä jumalanpalveluksessa  Jumalan sana ja rakkaus tulevat elämän keskelle.

Tulevia perhekirkkoja:

• su 19.8. perhekirkko klo 10 Paimion kirkossa.
    ekaluokkalaisten kouluun siunaaminen.
  • su 30.9. mikkelinpäivän perhekirkko klo 10 Paimion kirkossa.
  • su 2.12. I adventtisunnuntain perhekirkko klo 10 Paimion kirkossa.