uutisia
Suurenna tekstiä Pienennä tekstiä
Valokuvanäyttely

Valokuvanäyttely Sulo Karjalaisen karhuista Mikaelintalolla arkisin klo 9-15. Lue lisää

Kirkko avoinna

Paimion Pyhän Mikaelin kirkko on avoinna ma-pe 1.6.-28.7. klo 12-16. Voit tulla tutustumaan... Lue lisää

Päiväkerhoon ilmoittautuminen päättynyt

Päiväkerhoryhmiin ilmoittautuminen on päättynyt. Pääsikö ilmoittautuminen unohtumaan? Ei hätää! Vapaita paikkoja voit tiedustella.... Lue lisää

Pihakerho lapsiperheille

Omatoiminen pihakerho 14.8. asti maanantaisin lapsiperheille  klo 10-12 Paltan kerhotalon leikkipihalla (Paltantie 4). Pihakerhossa mahdollisuus... Lue lisää

Kirkkovaellus 25.7.2017

Pyhän Jaakobin kirkkovaellus järjestetään yhdennentoista kerran ti 25.7. Kirkkovaelluksen alkuhartaus on klo 17 Paimion kirkossa. Alkuhartauden jälkeen.... Lue lisää

Suomi 100 -Juhlakonsertti Karunan kirkossa

Suomi 100-juhlakonsertti ti 4.7. Karunan kirkossa. Esiintyjänä Petri Laaksonen. Konsertin järjestää Sauvo-Karunan seurakunta. Lue lisää

Matalan kynnyksen kirkkoillat

Suositut kirkkoillat jatkuvat syksylllä! Syksyn ensimmäinen ilta on su 10.9. klo 16 Paimion kirkossa. Illan aiheena on.... Lue lisää

Yhteisvastuu 2017

Yhteisvastuu 2017 torjuu ihmiskauppaa. Keräys käynnistyi  tuttuun tapaan helmikuun ensimmäisenä sunnuntaina 5.2.2017. Yhteisvastuuvaroin autetaan... Lue lisää

Seurakunnan postiosoite muuttunut

Paimion seurakunnan postiosoite on muuttunut. Lue lisää

Perhetyö

Perhekerho

Maanantaisin klo 10–12 Wanhalla srk-talolla (Pyölintie 3). Kerho on avoin ja maksuton. Ohjelmassa hartaushetki, leikkiä, laulua, askartelua ja seurustelua kahvin ja mehun äärellä. Lisäksi retkiä, tutustumiskäyntejä ja vierailijoita.

Perhekerhoon ovat tervetulleita äidit, isät, isovanhemmat, hoitajat ja lapset. Lapset ovat sen aikuisen vastuulla, jonka kanssa ovat kerhoon tulleet. Perhekerhossa toimitaan yhdessä sovittujen sääntöjen ja sopimusten mukaan kaikkien lasten turvallisuus ja viihtyvyys huomioiden. Seurakunnan työntekijöistä mukana ovat Ulla Sandell ja Sirkku Nyman.

Perhekerho ovat joka maanantai paitsi koulujen lomien aikana. Tarjolla kahvia ja mehua, muutoin omat eväät.

Omatoiminen pihakerho
Kesän aikana Paltan päiväkerhotalon leikkipihassa omatoiminen pihakerho maanantaisin klo 10-12.
Lisätiedot Pihakerhosta tästä

Syyskauden 1. perhekerho maanantaina
21.8. klo 10-12.

Perheillat

Perheilta Rantalan leirikeskuksessa (Hirvonpääntie 560). Oma kyyti. Joulu-, helmikuussa Paltan päiväkerhotalossa (Paltantie 4).

Tervetuloa viettämään yhteistä iltaa sillä kokoonpanolla, joka perheellenne parhaiten sopii!Isovanhemmat ja kummit ovat myös tervetulleita mukaan!

Perheiltojen ohjelma

• Tervetuloa!
  • Ulkoilua (sateen sattuessa sisätiloissa askartelutuokio)
  • Saunat lämpiminä (vain Rantalan leirikeskuksessa, omat pyyhkeet)
  • Iltapala: Tee / kaakao, sämpylä, leikkeleet
    hinta 2,5 e aikuisilta, lapsilta maksuton.
  • Iltavirsi

Ilorepputuokio

Paltan päiväkerhotalossa (Paltantie 4) pidettävässä Iloreppu-tuokioon voivat tulla äidit, isät, hoitajat sekä isovanhemmat lasten kanssa. Aamupäivän aikana pieni ”Iloreppu-tuokio”
sekä leluilla leikkimistä ja yhdessäoloa.

Aikuisille tarjolla kahvia/teetä
(ei muuta tarjoilua, ei omien eväiden syöntiä)

Sinun ei tarvitse ilmoittautua, tervetuloa leikkimään!

Lisätietoa: lastenohjaaja Ulla Sandell, puh.  050 4409 654
 perhetyönohjaaja Sirkku Nyman, puh.  050 3428 093

Pikkukirkko

Pikkukirkko eli lasten jumalanpalvelus pidetään kerran kuussa keskiviikkona klo 10-10.20 Paimion kirkossa.

Lähetyksen kirpputori

Lastenvaatteita saa ostaa ja lahjoittaa lähetyksen kirpputorilla.

Paimion seurakunnan lähetystyön kirpputori on muuttanut uusiin tiloihin.

Kirpputori sijaitsee entisissä putkan tiloissa osoitteessa Vistantie 24. Käynti Paltantien puolelta.

Kirpputori on avoinna

• tiistaisin klo 13-19 ja
  • keskiviikkoisin klo 11-17.

Puhelin aukioloaikoina: 044 7373 530.

Yleisöluisteluvuoro

Yleisöluisteluvuoro Paimion jäähallissa – sopii koko perheelle! Lauantaisin luisteluvuoro klo 17-18 Paimion jäähallissa. Ei mailoja! Lapsille kypärä päähän.

Vuorot kevään osalta päättyneet.

Perhekirkko

Perhekirkko toteutetaan kaikenikäisille sopivasti. Perhekirkossa on katsottavaa ja kuunneltavaa jokaiselle iästä riippumatta. Perhekirkkoon kuuluvat myös elämän äänet ja värit,  kuten myös vilkkaat pikkujalat. Perheen yhteisessä jumalanpalveluksessa  Jumalan sana ja rakkaus tulevat elämän keskelle.

Tulevia perhekirkkoja:

• su 20.8. perhekirkko - ekaluokkalaisten kouluun siunaaminen klo 10 Paimion kirkossa.
  • su 1.10. mikkelinpäivän perhekirkko klo 10 Paimion kirkossa.