uutisia
Suurenna tekstiä Pienennä tekstiä
Kouluikäisten kesäleirit

Varhaisnuorten (7-14 v.) kesäleirit 25.-27.6. Vanu I sekä 27.-30.6. Vanu II Rantalassa.

Päiväleiri 4.-8.6. Wanhalla. Ilmoittautuminen... Lue lisää

Haastekanpanja Yhteisvastuun hyväksi

Kunnallislehden ja Paimion seurakunnan haastekampanja Yhteisvastuun hyväksi 30.4.2018 asti. Haasta... Lue lisää

Vistan hautausmaiden siivoustalkoot

Tule harrastamaan hyötyliikuntaa! Vistan hautausmaiden siivoustalkoot ti 24.4. klo 8 alkaen... Lue lisää

Family Action

Family Action pe 27.4. Wanhalla
klo 17.30-19 1.-6. luokkalaisille ja heidän vanhemmilleen!
Musiikkia, toimintapajoja, välipalapaja, kasvomaalausta...

Tapahtuma on maksuton, välipala 1€ tuotto yhteisvastuulle Lue lisää

Vappumyyjäiset

Vappumyyjäiset pe 27.4. klo 12.30 Wanhalla (Pyölintie 3). Myynnissä simaa, munkkeja... Lue lisää

Pihakerho

Pihakerho 2-vuotiaille ja vanhemmille lapsille  Paltan päiväkerhotalon pihassa ke 25.4. klo 9-11. Ilmoittautuminen... Lue lisää

Miesten yö

Miesten yö pe 27.4. Turussa. Huippupuhujia, musiikkiryhmä, tarjoilua ym. Ilmoittaudi pikaisesti... Lue lisää

Toivoa naisille -rukousryhmä

Toivoa naisille -rukousryhmä (entinen Hanna-piiri) kevätkaudella 2018 Mikaelintalolla joka toinen tiistai klo 18. Seuraava ilta ti .15.5. Lue lisää

Peimarin seutu rukoilee

Yhteiskristillinen, yli kuntarajojen ulottuva rukousilta ke 16.5. klo 18.30 Paimion kirkossa. Rukoilemme yhdessä... Lue lisää

Yhdistymisneuvottelut etenevät

Paimion seurakunnan ja Sauvo-Karunan seurakunnan yhdistymisneuvottelut ovat edenneet. Lue lisää

Seurakunnan postiosoite muuttunut

Paimion seurakunnan postiosoite on muuttunut. Lue lisää

Perhetyö

Perhekerho

Maanantaisin klo 10–12 Wanhalla srk-talolla (Pyölintie 3). Kerho on avoin ja maksuton. Ohjelmassa hartaushetki, leikkiä, laulua, askartelua ja seurustelua kahvin ja mehun äärellä. Lisäksi retkiä ja vierailijoita.

Perhekerhoon ovat tervetulleita äidit, isät, isovanhemmat, hoitajat ja lapset. Lapset ovat sen aikuisen vastuulla, jonka kanssa ovat kerhoon tulleet. Perhekerhossa toimitaan yhdessä sovittujen sääntöjen ja sopimusten mukaan kaikkien lasten turvallisuus ja viihtyvyys huomioiden. Seurakunnan työntekijöistä mukana ovat Ulla Sandell ja Sirkku Nyman.

Perhekerho ovat joka maanantai paitsi koulujen lomien aikana. Tarjolla kahvia ja mehua, muutoin omat eväät.

Kevätkauden ohjelmaa:

23.4. vanhemmuudenviikolla ”valmis ruokapöytä”. Ilmoittautuminen 16.4. mennessä.
Ilmoittautuminen tästä
16.4. valokuvaus
30.4. vappunaamiaiset

14.5. Rantala-retki. Oma kyyti, omat eväät.
Aamusaunamahdollisuus!

Perheleiri

Pe 18.- su 20.5. Perheleiri Rantalassa (Hirvonpääntie 560).
Lisätiedot ja ilmoittautuminen tästä.
Ilmoittautuminen alkaa 11.4.

Perheillat

Perheilta Rantalan leirikeskuksessa (Hirvonpääntie 560). Oma kyyti. Joulu-, helmikuussa Paltan päiväkerhotalossa (Paltantie 4).

Tervetuloa viettämään yhteistä iltaa sillä kokoonpanolla, joka perheellenne parhaiten sopii!Isovanhemmat ja kummit ovat myös tervetulleita mukaan!
Seurakunnasta ovat mukana Sirkku Nyman ja Mari Jalava.

Perheiltojen ohjelma

• Tervetuloa!
  • Ulkoilua (sateen sattuessa sisätiloissa askartelutuokio)
  • Saunat lämpiminä (vain Rantalan leirikeskuksessa, omat pyyhkeet)
  • Iltapala: Tee / kaakao, sämpylä, leikkeleet
  • Iltavirsi

Pikkukirkko

Pikkukirkko eli lasten jumalanpalvelus pidetään kerran kuussa keskiviikkona klo 10-10.20 Paimion kirkossa.

Kevätkauden pikkukirkot

18.4.
23.5. kirkkokahvit ja -mehut.

Lähetyksen kirpputori

Lastenvaatteita saa ostaa ja lahjoittaa lähetyksen kirpputorilla.

Paimion seurakunnan lähetystyön kirpputori on muuttanut uusiin tiloihin.

Kirpputori sijaitsee entisissä putkan tiloissa osoitteessa Vistantie 24. Käynti Paltantien puolelta.

Kirpputori on avoinna

• tiistaisin klo 13-19 ja
  • keskiviikkoisin klo 11-17.

Puhelin aukioloaikoina: 044 7373 530.

Yleisöluisteluvuoro

Seurakunnan luisteluvuoro lauantaisin klo 17-18 Paimion jäähallissa.

Kevätkauden vuorot päättyneet.

Perhekirkko

Perhekirkko toteutetaan kaikenikäisille sopivasti. Perhekirkossa on katsottavaa ja kuunneltavaa jokaiselle iästä riippumatta. Perhekirkkoon kuuluvat myös elämän äänet ja värit,  kuten myös vilkkaat pikkujalat. Perheen yhteisessä jumalanpalveluksessa  Jumalan sana ja rakkaus tulevat elämän keskelle.

Tulevia perhekirkkoja:

• su 19.8. perhekirkko klo 10 Paimion kirkossa.
    ekaluokkalaisten kouluun siunaaminen.
  • su 30.9. mikkelinpäivän perhekirkko klo 10 Paimion kirkossa.
  • su 2.12. I adventtisunnuntain perhekirkko klo 10 Paimion kirkossa.