uutisia
Suurenna tekstiä Pienennä tekstiä
Matsimatkat

Matsimatka to 14.3. TPS-Saipa jääkiekkomatsiin Turkuuun. Lähtö Wanhalta (Pyölintie 3) klo 17.30. Ilmoittaudu...

Lue lisää

Pihakerho

Seuraava Pihakerho 2-vuotiaille ja vanhemmille lapsille  Paltan päiväkerhotalon pihassa ke 27.2. klo 9-11. Ilmoittautuminen... Lue lisää

Perheillat

Seuraava perheilta ke 27.2. klo 17.30 Paltan kerhtotalossa. Tervetuloa sillä kokoonpanolla, joka teille parhaiten sopii! Ilmoittaudu... Lue lisää

Hautausmaan kesätyöpaikat

Hautausmaan kesätyöpaikkojen haku käynnissä Paimion, Sauvon ja Karunan hautausmaille yli 17-vuotiaille ajalle touko-lokakuussa 2019 kuukauden mittaisina jaksoina. Kesätyötä haetaan erillisellä lomakkeella... Lue lisää

Kaksi kesätyöntekijää leirikeskukseen

Seurakunta hakee Rantalan leirikeskukseen kahta kesätyöntekijää, joiden tehtäviin kuuluvat mm. ruuanlaittoa, siivousta ja pihatöitä. Lue lisää

Naistenpäivän etkot Mikaelintalolla

Naistenpäivän etkot ti 5.3. klo 18 Mikaelintalolla. Ilmoittautuminen... Lue lisää

Kuorojen kevätkausi

Tule mukaan laulamaan! Seurakunnan kuorojen kevätkausi on alkanut. Kuoroja on seuraavasti: Lue lisää

Muskarit

Muskareissa Paimiossa jokunen paikka vapaana!

Lue lisää

Peimarin seutu rukoilee

Yhteiskristillinen, yli kuntarajojen ulottuva rukousilta to 20.2. klo 18 Paimion kirkossa. Rukoilemme yhdessä... Lue lisää

Toivoa naisille -rukousryhmä

Toivoa naisille -rukousryhmän seuraava ilta ma 25.2. klo 18 Mikaelintalolla. Toivoa naisille-työ toimii... Lue lisää

Seurakuntavaalien tulos

Seurakuntavaalien tulos on selvillä! Vaaleissa valittiin 27 jäsentä kirkkovaltuustoon. Lue lisää

Stipendejä toisen asteen koulutukseen

Paimion seurakunnan hallinnoima Merivuoren rahasto myöntää stipendejä vähävaraisten paimiolaisperheiden nuorille toisen asteen koulutuksesta aiheutuvien kulujen kattamiseen vuosien 2018 – 2021 aikana. Lue lisää

Aikuistyö seurakunnassa

Pyrkimyksenä on tavoittaa mahdollisimman monia työikäisiä sekä yksilöinä että ryhmässä.  Työtä toteutetaan ja ihmisiä kohdataan pienryhmätoiminnan, yksilökeskustelujen, retkien, matkojen ja leirien kautta. Pyritään tukemaan yksilön hengellistä elämää ja vastaamaan perisuhteiden hätään sielunhoidollisilla keskusteluilla.

Toimintaa aikuisille:

Kaffetassi

Kaffetassi on perjantaisin klo 10–12 aikuisväelle Wanhalla seurakuntatalolla, Pyölintie 3. Aikuisten olohuone ja tapaamispaikka. Keskustelua, kahvittelua ja lyhyt ohjelmatuokion. klo 10.30- 11. Toimintaa pyörittävät vapaaehtoiset isännät ja emännät.Kaikenikäiset aikuiset tervetuloa.
Villalankoja tarvitaan äiti Teresa -peittojen valmistukseen. Kaikenlaiset lankakerät, pienetkin ”lankanuput” otetaan kiitollisuudella vastaan!

Äiti Teresan tilkkupiiri

Äiti Teresan tilkkupiiri joka kuukauden 1. tiistaina klo 15-17 Sauvon seurakuntatalolla (Pappilantie 2).

Kevään päivät
ti 5.3., ti 2.4. ti 7.5., ti 4.6.

Tiedustelut Jutta Lahtinen, puh. 044 7735 884.

SAUNAILLAT

Miesten saunailta Rantalan leirikeskuksessa klo 18 kerran kuussa pääsääntöisesti maanantai-iltaisin (Hirvonpääntie 560), talvikaudella miesten ilta Mikaelintalolla (Pyölintie 3).  Illan isäntänä Mika Ahtola, puh. 040 5611 213.
Huom! Mikaelintalolla ei ole saunaa.

Ma 18.2. Mikaelintalolla vieraana Martti Helenius.

Ma 18.3. Rantalassa vieraana Jaakko Erola.

Miesten sauna Sauvossa

Miesten sauna Sauvossa n. kerran kuussa vapaaehtoisen vetämänä. Paikkana toistaiseksi Sauvon Suojala, Järvenkyläntie 166, Sauvo.

Raamattupiiri Ilonetsijät

Raamattupiiri Ilonetsijät parillisten viikkojen maanantaisin klo 16.30 Mikaelintalolla (Pyölintie 3).

Kevätkaudella aiheena Apostolien teot Jukka Norvannon kirjan  Seurakunta syntyy pohjalta.

Seuraava kerta 18.2.

Ilon ja valon koti-ilta

Joka toinen keskiviikko (HUOM! muuttunut viikonpäivä!)
Ilon ja valon koti-ilta klo 18.30 vapaaehtoistyöntekijöiden järjestämänä.

Laulua, Raamatun sanaa ja rukousta. Voit tulla yksin tai yhdessä ystävän kanssa.

Kevään 2019 illat
ke 13.2. klo 18.30. Jaakkoloilla
ke 27.2. klo 18.30 Lehtisillä
ke 13.3. klo 18.30. Jaakkoloilla
ke 27.3. klo 18.30 Lehtisillä
ke 10.4. klo 18.30. Jaakkoloilla
ke 24.4. klo 18.30 Lehtisillä
ke 8.5. klo 18.30. Jaakkoloilla
ke 22.5. klo 18.30 Lehtisillä
(Ahmatie 1, Oinila)

Sanan, sävelen ja rukouksen illat

Sunnuntaisin n. kerran kuussa Sanan, sävelen ja rukouksen ilta klo 16-18 Mikaelintalolla (Pyölintie 3).

Kevätkauden illat

17.2. puhujavieraana julistustyönjohtaja Petri Kortelahti Suomen Raamattuopistosta. Aihe: Ansaitsematon armo.

17.3. puhujavieraana seurakuntapastori Pirkko Koivunen Salon seurakunnasta.

28.4.,

26.5.

Mikaelinkuoro http://www.mikaelinkuoro.fi/

Mikaelinkuoron harjoitukset 6.2. alkaen keskviiikkoisin klo 17.45-19.15 Mikaelintalolla.
Kuoroon otetaan lisää laulajia kaikkiin äänialoihin.

Tiedustelut:
Armi Laakso, puh. 050 3482 549

Sururyhmä
Sururyhmä on vertaistukiryhmä läheisensä menettäneille. Ryhmässä on mahdollisuus käydä läpi ajatuksia ja tunteita, joita läheisen kuolema on aiheuttanut sekä etsiä yhdessä muiden menetyksen kokeneiden kanssa selviytymiskeinoja.

Tiedustelut
Saara Kerola, puh. 050 3428 091

Palveleva netti
palveleva netti on evankelis-luterilaisen kirkon ylläpitämä verkkoauttamispalvelu. Voit lähettää sinne nimettömänä ja luottamuksellisesti viestin, jossa voit kertoa mieltäsi painavista asioista. Vastaajat ovat tehtävään koulutettuja vapaaehtoisia. Myös he toimivat nimettömästi. Palvelevan netin käyttö on maksutonta.