uutisia
Suurenna tekstiä Pienennä tekstiä
Raamattuluentosarja

Raamattuluentosarjan viimeinen ilta tiistaina 11.12. Illan aiheena.... Lue lisää

Toivoa naisille -rukousryhmä

Toivoa naisille -rukousryhmä  kevätkaudella 2019 Mikaelintalolla joka toinen maanantai klo 18. Seuraava ilta ma 14.1. Lue lisää

Kirkko avoinna

Tule hiljentymään hetkeksi joulukiireiden keskellä. Kirkko avoinna 10-.11.12. ja 13.-14.12. klo 14-19. Lue lisää

Vähävaraisten jouluateria

Vähävaraisten jouluateria tiistaina 18.12. klo 12 Mikaelintalolla (Pyölintie 3). Lue lisää

Kauneimmat Joululaulut

Katso täältä Paimion seurakunnan Kauneimmat joululaulutilaisuudet jouluna 2018. Lue lisää

Perheillat

Seuraava perheilta ke 12.12. klo 17.30 Paltan kerhtotalossa. Tervetuloa sillä kokoonpanolla, joka teille parhaiten sopii! Ilmoittaudu... Lue lisää

Matsimatkat

Matsimatka ke 26.12. TPS-Ässät jääkiekkomatsiin. Lähtö Wanhalta klo 17.30. Ilmoittaudu...

Lue lisää

Seurakuntavaalien tulos

Seurakuntavaalien tulos on selvillä! Vaaleissa valittiin 27 jäsentä kirkkovaltuustoon. Lue lisää

Stipendejä toisen asteen koulutukseen

Paimion seurakunnan hallinnoima Merivuoren rahasto myöntää stipendejä vähävaraisten paimiolaisperheiden nuorille toisen asteen koulutuksesta aiheutuvien kulujen kattamiseen vuosien 2018 – 2021 aikana. Lue lisää

Yhdistymisneuvottelut päätökseen

Paimion seurakunnan ja Sauvo-Karunan seurakunnan yhdistymisneuvottelut ovat edenneet. Lue lisää

Aikuistyö seurakunnassa

Pyrkimyksenä on tavoittaa mahdollisimman monia työikäisiä sekä yksilöinä että ryhmässä.  Työtä toteutetaan ja ihmisiä kohdataan pienryhmätoiminnan, yksilökeskustelujen, retkien, matkojen ja leirien kautta. Pyritään tukemaan yksilön hengellistä elämää ja vastaamaan perisuhteiden hätään sielunhoidollisilla keskusteluilla.

Toimintaa aikuisille:

Kaffetassi

Kaffetassi on perjantaisin klo 10–12 aikuisväelle Wanhalla seurakuntatalolla, Pyölintie 3. Aikuisten olohuone ja tapaamispaikka. Keskustelua, kahvittelua ja lyhyt ohjelmatuokion. klo 10.30- 11. Toimintaa pyörittävät vapaaehtoiset isännät ja emännät.Kaikenikäiset aikuiset tervetuloa.
Villalankoja tarvitaan äiti Teresa -peittojen valmistukseen. Kaikenlaiset lankakerät, pienetkin ”lankanuput” otetaan kiitollisuudella vastaan!

Syyskauden viimeinen Kaffetassi 14.12.
Joulutauon jälkeen jatketaan 11.1.

Miesten saunailta

Miesten saunailta Rantalan leirikeskuksessa klo 18 kerran kuussa pääsääntöisesti maanantai-iltaisin (Hirvonpääntie 560), talvikaudella miesten ilta Mikaelintalolla (Pyölintie 3).  Illan isäntänä Mika Ahtola, puh. 040 5611 213.

Ma 10.12. Mikaelintalolla vieraana Rauno Aaltonen.
Huom! ei saunaa.

Raamattupiiri Ilonetsijät

Raamattupiiri Ilonetsijät parillisten viikkojen maanantaisin klo 16.30 Mikaelintalolla (Pyölintie 3).

Kevätkaudella aiheena Apostolien teot Jukka Norvannon kirjan  Seurakunta syntyy pohjalta.

Syyskauden viimeinen kokoontuminen
maanantaina 10.12.

Kevätkausi aloitetaan 7.1.

Vertaistukiryhmä Toivoa arkeen

Ryhmä kokoontuu torstaisin klo 13-15 Mikaelin arkissa
osoitteessa Vistantie 24 (entisen ravintola Putkan tilat, kulku Paltantien puolelta).

Ryhmän tavoitteena on tukea ihmistä arjen haasteissa.

Ryhmän vetäjinä ryhmäohjaaja Jari Laaksonen ja diakoni Antti Aro.

Ilon ja valon koti-ilta

Joka toinen keskiviikko (HUOM! muuttunut viikonpäivä!)
Ilon ja valon koti-ilta klo 18.30 vapaaehtoistyöntekijöiden järjestämänä.

Laulua, Raamatun sanaa ja rukousta. Voit tulla yksin tai yhdessä ystävän kanssa.

Syksyn illat

Kevään 2019 illat
ke 16.1. klo 18.30. Jaakkoloilla
ke 30.1. klo 18.30 Lehtisillä
ke 13.2. klo 18.30. Jaakkoloilla
ke 27.2. klo 18.30 Lehtisillä
ke 13.3. klo 18.30. Jaakkoloilla
ke 27.3. klo 18.30 Lehtisillä
ke 10.4. klo 18.30. Jaakkoloilla
ke 24.4. klo 18.30 Lehtisillä
ke 8.5. klo 18.30. Jaakkoloilla
ke 22.5. klo 18.30 Lehtisillä
(Ahmatie 1, Oinila)

Sanan, sävelen ja rukouksen illat

Sunnuntaisin n. kerran kuussa Sanan, sävelen ja rukouksen ilta klo 16-18 Mikaelintalolla (Pyölintie 3).

Syksyn illat

9.12. klo 15 yhteinen joulujuhla yhdessä Israelin Ystävien kanssa.
Kuvaelma, joululauluja, puuroa, soppaa, torttuja ja kahvia. Tervetuloa!
 Huom! alkamisaika.

Mikaelinkuoro http://www.mikaelinkuoro.fi/

Mikaelinkuoron harjoitukset keskviiikkoisin klo 17.45-19.15 Mikaelintalolla.
Kuoroon otetaan lisää laulajia kaikkiin äänialoihin.

Tiedustelut:
Armi Laakso, puh. 050 3482 549

Sururyhmä
Sururyhmä on vertaistukiryhmä läheisensä menettäneille. Ryhmässä on mahdollisuus käydä läpi ajatuksia ja tunteita, joita läheisen kuolema on aiheuttanut sekä etsiä yhdessä muiden menetyksen kokeneiden kanssa selviytymiskeinoja.

Tiedustelut
Saara Kerola, puh. 050 3428 091

Palveleva netti
palveleva netti on evankelis-luterilaisen kirkon ylläpitämä verkkoauttamispalvelu. Voit lähettää sinne nimettömänä ja luottamuksellisesti viestin, jossa voit kertoa mieltäsi painavista asioista. Vastaajat ovat tehtävään koulutettuja vapaaehtoisia. Myös he toimivat nimettömästi. Palvelevan netin käyttö on maksutonta.