uutisia
Suurenna tekstiä Pienennä tekstiä
Hautausmaan kesätyöpaikat

Hautausmaan kesätyöpaikkojen haku käynnissä yli 17-vuotiaille kevään säistä riippuen ajalle n. 15.4.-31.10. Kesätyötä haetaan erillisellä lomakkeella... Lue lisää

Toivoa naisille -rukousryhmä

Toivoa naisille -rukousryhmä (entinen Hanna-piiri) kevätkaudella 2018 Mikaelintalolla joka toinen tiistai klo 18. Seuraava ilta ti 23.1. Lue lisää

Muskarit

Muskarit jatkuvat tiistaisin syyskauden ryhmillä. Muutama paikka vapaana! Tiedustelut... Lue lisää

Kuorojen kevätkausi

Tule mukaan laulamaan! Seurakunnan kuorojen kevätkausi on alkanut. Kuoroja on seuraavasti: Lue lisää

Perhekerho alkanut!

Perhekerho 15.1. alkaen maanantaisin klo 10-12 Wanhalla. Perhekerho on avoin ja maksuton. Ohjelmassa hartaushetki, leikkiä, laulua, askartelua ja seurustelua... Lue lisää

Kouluikäisten kerhot

Kouluikäisten kerhot jatkuvat tammikuussa viikolla 13.1. alkaen samoin aikatauluin kuin syyskaudella! Katso tästä kerhovaihtoehtoja... Lue lisää

Alfa-kurssi

Alfa on kevään mittainen kurssi, jolla käsitellään kristinuskon perusasioita leppoisassa ilmapiirissä. Yhteyttä luodaan iltapalan ääressä. Kurssi on tarkoitettu erityisesti etsijöille ja epäilijöille. Aloitusinfo to 8.2. klo 18.30 Mikaelintalolla. Ilmoittautuminen... Lue lisää

Matsimatkat

Matsimatka la 3.2. TPS- Kärpät
jääkiekkomatsiin Turkuun. Ilmoittautuminen...

Lue lisää

Kouluikäisten hiihtolomaleiri

Kouluikäisten hiihtolomaleiri ma 19.2.- to 22.2. Rantalassa. Leiri on täynnä! Mukavaa ohjelmaa sisällä ja ulkona. Ilmoittaudu.... Lue lisää

Päiväkerhossa vapaita paikkoja

Jos lapsesi täyttää kolme vuotta kevääseen 2018 mennessä
tai on sitä vanhempi, hän voi tulla mukaan päiväkerhoon. Tiedustele... Lue lisää

Yhdistymisneuvottelut käyntiin

Paimion seurakunnan ja Sauvo-Karunan seurakunnan yhdistymisneuvottelut käynnistyneet. Lue lisää

Seurakunnan postiosoite muuttunut

Paimion seurakunnan postiosoite on muuttunut. Lue lisää

Aikuistyö seurakunnassa

Pyrkimyksenä on tavoittaa mahdollisimman monia työikäisiä sekä yksilöinä että ryhmässä.  Työtä toteutetaan ja ihmisiä kohdataan pienryhmätoiminnan, yksilökeskustelujen, retkien, matkojen ja leirien kautta. Pyritään tukemaan yksilön hengellistä elämää ja vastaamaan perisuhteiden hätään sielunhoidollisilla keskusteluilla.

Toimintaa aikuisille:

Kaffetassi

Kaffetassi on perjantaisin klo 10–12 aikuisväelle Wanhalla seurakuntatalolla, Pyölintie 3. Aikuisten olohuone ja tapaamispaikka. Keskustelua, kahvittelua ja lyhyt ohjelmatuokion. klo 10.30- 11. Toimintaa pyörittävät vapaaehtoiset isännät ja emännät.Kaikenikäiset aikuiset tervetuloa.
Villalankoja tarvitaan äiti Teresa -peittojen valmistukseen. Kaikenlaiset lankakerät, pienetkin ”lankanuput” otetaan kiitollisuudella vastaan!

Miesten saunailta

Miesten saunailta on Rantalan leirikeskuksessa klo 18 kerran kuukaudessa pääsääntöisesti maanantai-iltaisin(Hirvonpääntie 560). Talvikaudella illat pidetään Mikaelintalolla (Pyölintie 3). Illan isäntänä Mika Ahtola.

Ma 12.2. mikaelintalolla vieraana Matti Kivioja.

Raamattupiiri Ilonetsijät

Raamattupiiri Ilonetsijät parillisten viikkojen maanantaisin klo 16.30 Mikaelintalolla (Pyölintie 3).

Kevätkaudella aiheena Apostolien teot Jukka Norvannon kirjan  Seurakunta syntyy pohjalta.

Seuraava kokoontuminen 22.1.

Vertaistukiryhmä Toivoa arkeen

Ryhmä kokoontuu torstaisin klo 13-15 Mikaelin arkissa
osoitteessa Vistantie 24 (entisen ravintola Putkan tilat, kulku Paltantien puolelta).

Ryhmän tavoitteena on tukea ihmistä arjen haasteissa.

Ryhmän vetäjinä ryhmäohjaaja Jari Laaksonen ja diakoni Antti Aro.

Ilon ja valon koti-ilta

Joka toinen maanantai Ilon ja valon koti-ilta klo 18.30 vapaaehtoistyöntekijöiden järjestämänä.

Laulua, Raamatun sanaa ja rukousta. Voit tulla yksin tai yhdessä ystävän kanssa.

Kevätkauden 2018 illat

ma 22.1. klo 18.30 Lehtisillä (Ahmatie 1, Oinila)

ma 5.2. klo 18.30 Jaakkoloilla (Mesiangervo 8 B, Saaren alue)

ma 19.2. klo 18.30 Lehtisillä (Ahmatie 1, Oinila)

ma 5.3. klo 18.30 Jaakkoloilla (Mesiangervo 8 B, Saaren alue)

ma 19.3. klo 18.30 Lehtisillä (Ahmatie 1, Oinila)

ma 9.4. klo 18.30 Jaakkoloilla (Mesiangervo 8 B, Saaren alue)

ma 23.4. klo 18.30 Lehtisillä (Ahmatie 1, Oinila)

ma 7.5. klo 18.30 Jaakkoloilla (Mesiangervo 8 B, Saaren alue)

ma 21.5. klo 18.30 Lehtisillä (Ahmatie 1, Oinila)

Sanan, sävelen ja rukouksen illat

Sunnuntaisin n. kerran kuussa Sanan, sävelen ja rukouksen ilta klo 16-18 Mikaelintalolla (Pyölintie 3).

Kevätkauden 2018 illat
4.2.

4.3. vieraana Suomen Raamattuopiston julistusjohtaja Petri Kortelahti.

8.4.

6.5. vieraana Aino Vesti Kansan Raamattuseurasta.
Aiheena Rukouksen jännittävä maailma.

Mikaelinkuoro http://www.mikaelinkuoro.fi/

Aikuisten Mikaelinkuoro kokoontuu
keskiviikkoisin klo 17.45-19.15 Mikaelintalolla
(Pyölintie 3).

Mikaelinkuoro odottaa joukkoonsa uusia laulajia - naisia ja miehiä. Kuorolaisten lapsille on järjestetty lastenhoito harjoitusten ajaksi. Kuoro harjoittelee ja esittää monipuolista ohjelmistoa - välillä myös yhteistyössä toisten kuorojen kanssa. Sydämellisesti tervetuloa!

Kuorolaisten lapsille on järjestetty lastenhoito harjoitusten ajaksi.

Tiedustelut:
Armi Laakso, puh. 050 3482 549

Sururyhmä
Sururyhmä on vertaistukiryhmä läheisensä menettäneille. Ryhmässä on mahdollisuus käydä läpi ajatuksia ja tunteita, joita läheisen kuolema on aiheuttanut sekä etsiä yhdessä muiden menetyksen kokeneiden kanssa selviytymiskeinoja.
Lisätietoja tästä

Palveleva netti
palveleva netti on evankelis-luterilaisen kirkon ylläpitämä verkkoauttamispalvelu. Voit lähettää sinne nimettömänä ja luottamuksellisesti viestin, jossa voit kertoa mieltäsi painavista asioista. Vastaajat ovat tehtävään koulutettuja vapaaehtoisia. Myös he toimivat nimettömästi. Palvelevan netin käyttö on maksutonta.