uutisia
Seurakuntavaalit 2018

Seurakuntavaalit ovat 18.11.2018. Ennakkoäänestys 6.-10.11. Lue lisää

Sururyhmä

Sururyhmä aloittaa kokoontumiset torstaina 25.10. klo 10 Mikaelintalolla (Pyölintie 3). Lue lisää

Pihakerho

Seuraava Pihakerho 2-vuotiaille ja vanhemmille lapsille  Paltan päiväkerhotalon pihassa ke 24.10. klo 9-11. Ilmoittautuminen... Lue lisää

L10T-kurssi

Pe 9.- la 10.11. Wanhalla pidettävä L10T-kurssi perustuu  Luukkaan evankeliumin 10. lukuun. Jeesus antoi ohjeita, jotka sopivat myös tähän päivään.

Koulutuksen tavoitteena... Lue lisää

Jaakobin hautausmaan siivoustalkoot

Lauantaina 27.10. Pyhän Jaakobin kirkon hautausmaan siivoustalkoot klo 9 alkaen (Jaakobintie 38). Lue lisää

Työikäisten naisten saunailta

Työikäisten naisten saunailta ti 6.11.  klo 18 Rantalassa. Ilmoittautuminen... Lue lisää

Kymppisynttärit

Kymppisynttärit tänä vuonna 10 vuotta täyttäville ja täyttäneille ke 24.10.
klo 17.30-19.00 Wanhalla. Ilmoittaudu... Lue lisää

Toivoa naisille -rukousryhmä

Toivoa naisille -rukousryhmä  syyskaudella 2018 Mikaelintalolla joka toinen tiistai klo 18. Seuraava ilta ti 30.10. Lue lisää

Perheillat

Seuraava perheilta ke 14.11. klo 17.30 Rantalan leirikeskuksessa. Tervetuloa sillä kokoonpanolla, joka teille parhaiten sopii! Ilmoittaudu... Lue lisää

Raamattuluentosarja

Raamattuluentosarja syksyllä 2018 Paimion seurakunnassa. Luennot ovat torstai-iltaisin, seuraava ilta to 1.11. Illan aiheena.... Lue lisää

Stipendejä toisen asteen koulutukseen

Paimion seurakunnan hallinnoima Merivuoren rahasto myöntää stipendejä vähävaraisten paimiolaisperheiden nuorille toisen asteen koulutuksesta aiheutuvien kulujen kattamiseen vuosien 2018 – 2021 aikana. Lue lisää

Yhdistymisneuvottelut päätökseen

Paimion seurakunnan ja Sauvo-Karunan seurakunnan yhdistymisneuvottelut ovat edenneet. Lue lisää

Aikuistyö seurakunnassa

Pyrkimyksenä on tavoittaa mahdollisimman monia työikäisiä sekä yksilöinä että ryhmässä.  Työtä toteutetaan ja ihmisiä kohdataan pienryhmätoiminnan, yksilökeskustelujen, retkien, matkojen ja leirien kautta. Pyritään tukemaan yksilön hengellistä elämää ja vastaamaan perisuhteiden hätään sielunhoidollisilla keskusteluilla.

Toimintaa aikuisille:

Kaffetassi

Kaffetassi on perjantaisin klo 10–12 aikuisväelle Wanhalla seurakuntatalolla, Pyölintie 3. Aikuisten olohuone ja tapaamispaikka. Keskustelua, kahvittelua ja lyhyt ohjelmatuokion. klo 10.30- 11. Toimintaa pyörittävät vapaaehtoiset isännät ja emännät.Kaikenikäiset aikuiset tervetuloa.
Villalankoja tarvitaan äiti Teresa -peittojen valmistukseen. Kaikenlaiset lankakerät, pienetkin ”lankanuput” otetaan kiitollisuudella vastaan!

Miesten saunailta

Miesten saunailta on Rantalan leirikeskuksessa klo 18 kerran kuukaudessa pääsääntöisesti maanantai-iltaisin(Hirvonpääntie 560).  Illan isäntänä Mika Ahtola.

Raamattupiiri Ilonetsijät

Raamattupiiri Ilonetsijät parillisten viikkojen maanantaisin klo 16.30 Mikaelintalolla (Pyölintie 3).

Kevätkaudella aiheena Apostolien teot Jukka Norvannon kirjan  Seurakunta syntyy pohjalta.

Seuraava kokoontuminen
maanantaina 15.10.

Vertaistukiryhmä Toivoa arkeen

Ryhmä kokoontuu torstaisin klo 13-15 Mikaelin arkissa
osoitteessa Vistantie 24 (entisen ravintola Putkan tilat, kulku Paltantien puolelta).

Ryhmän tavoitteena on tukea ihmistä arjen haasteissa.

Ryhmän vetäjinä ryhmäohjaaja Jari Laaksonen ja diakoni Antti Aro.

Ilon ja valon koti-ilta

Joka toinen keskiviikko (HUOM! muuttunut viikonpäivä!)
Ilon ja valon koti-ilta klo 18.30 vapaaehtoistyöntekijöiden järjestämänä.

Laulua, Raamatun sanaa ja rukousta. Voit tulla yksin tai yhdessä ystävän kanssa.

Syksyn päivät

ke 24.10. klo 18.30. Jaakkoloilla
ke 7.11. klo 18.30 Lehtisillä
(Ahmatie 1, Oinila)
ke 21.11. klo 18.30. Jaakkoloilla
ke 5.12. klo 18.30 Lehtisillä
(Ahmatie 1, Oinila)
ke 19.12. klo 18.30. Jaakkoloilla
(Mesiangervo 8 B, Saaren alue)

Sanan, sävelen ja rukouksen illat

Sunnuntaisin n. kerran kuussa Sanan, sävelen ja rukouksen ilta klo 16-18 Mikaelintalolla (Pyölintie 3).

Syksyn illat

4.11. puhujavieraana Erkki Kiiski,

9.12. klo 15 yhteinen joulujuhla yhdessä Israelin Ystävien kanssa. Huom! Alkamisaika.

Mikaelinkuoro http://www.mikaelinkuoro.fi/

Mikaelinkuoron harjoitukset keskviiikkoisin klo 17.45-19.15 Mikaelintalolla.
Kuoroon otetaan lisää laulajia kaikkiin äänialoihin.

Tiedustelut:
Armi Laakso, puh. 050 3482 549

Sururyhmä
Sururyhmä on vertaistukiryhmä läheisensä menettäneille. Ryhmässä on mahdollisuus käydä läpi ajatuksia ja tunteita, joita läheisen kuolema on aiheuttanut sekä etsiä yhdessä muiden menetyksen kokeneiden kanssa selviytymiskeinoja.

Uusi ryhmä aloittaa lokakuun lopupuolella.
Seuraa ilmoittelua.

Palveleva netti
palveleva netti on evankelis-luterilaisen kirkon ylläpitämä verkkoauttamispalvelu. Voit lähettää sinne nimettömänä ja luottamuksellisesti viestin, jossa voit kertoa mieltäsi painavista asioista. Vastaajat ovat tehtävään koulutettuja vapaaehtoisia. Myös he toimivat nimettömästi. Palvelevan netin käyttö on maksutonta.