uutisia
Suurenna tekstiä Pienennä tekstiä
Pääsiäisen kirkkotilaisuudet

Pääsiäinen on kirkkovuoden keskus ja kohokohta, ilon ja elämän juhla. Silloin juhlitaan Jeesuksen ylösnousemista kuolleista. Kirkoissa on tilaisuuksia hiljaisen viikon maanantaista 15.4. alkaen... Lue lisää

Työikäisten naisten saunailta

Työikäisten naisten saunailta to 25.4. Rantalassa. Ilmoittaudu... Lue lisää

75-vuotiaiden juhla

Kotiseurakuntasi kutsuu Sinut tänä vuonna 75 vuotta tammi-kesäkuussa täyttävä/täyttänyt yhteiseen juhlaan sunnuntaina 5.5. Sauvossa. Ilmoittautuminen... Lue lisää

Lastenkirkon pääsiäinen

Lastenkirkko.fi-sivustolla on pääsiäinen! Sieltä löytyy... Lue lisää

Myyjäiset

Myyjäiset pe 26.4. klo 12-13.30 Wanhalla Yhteisvastuun hyväksi. Myynnissä.... Lue lisää

Perheillat

Seuraava perheilta ke 24.4. klo 17.30 Rantalassa. Tervetuloa sillä kokoonpanolla, joka teille parhaiten sopii! Ilmoittaudu... Lue lisää

Pihakerho

Seuraava Pihakerho 2-vuotiaille ja vanhemmille lapsille  Paltan päiväkerhotalon pihassa ke 24.4. klo 9-11. Ilmoittautuminen... Lue lisää

Yhteislaulutilaisuus

Yhteislaulutilaisuus su 28.4. klo 16 Paimion kirkossa Yhteisvastuun hyväksi. Mukana laulamassa... Lue lisää

Kouluikäisten kesäleirit

Katso tästä varhaisnuorten kesän leirit. Valitse omasi ja ilmoittaudu... Lue lisää

Perheleiri

Toukokuun perheleiri on täynnä. Elokuun leirillä 23.-25.8. on tilaa. Ilmoittautuminen leirille... Lue lisää

Tour de Henrik

Polkupyörävaellus kesäkuussa 25.-27.6. 10-14 vuotiaille. Ilmoittautuminen... Lue lisää

Toivoa naisille -rukousryhmä

Toivoa naisille -rukousryhmän seuraava ilta ma 6.5. klo 18 Mikaelintalolla. Toivoa naisille-työ toimii... Lue lisää

Seurakuntavaalien tulos

Seurakuntavaalien tulos on selvillä! Vaaleissa valittiin 27 jäsentä kirkkovaltuustoon. Lue lisää

Stipendejä toisen asteen koulutukseen

Paimion seurakunnan hallinnoima Merivuoren rahasto myöntää stipendejä vähävaraisten paimiolaisperheiden nuorille toisen asteen koulutuksesta aiheutuvien kulujen kattamiseen vuosien 2018 – 2021 aikana. Lue lisää

Aikuistyö seurakunnassa

Pyrkimyksenä on tavoittaa mahdollisimman monia työikäisiä sekä yksilöinä että ryhmässä.  Työtä toteutetaan ja ihmisiä kohdataan pienryhmätoiminnan, yksilökeskustelujen, retkien, matkojen ja leirien kautta. Pyritään tukemaan yksilön hengellistä elämää ja vastaamaan perisuhteiden hätään sielunhoidollisilla keskusteluilla.

Toimintaa aikuisille:

Kaffetassi

Kaffetassi on perjantaisin klo 10–12 aikuisväelle Wanhalla seurakuntatalolla, Pyölintie 3. Aikuisten olohuone ja tapaamispaikka. Keskustelua, kahvittelua ja lyhyt ohjelmatuokion. klo 10.30- 11. Toimintaa pyörittävät vapaaehtoiset isännät ja emännät.Kaikenikäiset aikuiset tervetuloa.
Villalankoja tarvitaan äiti Teresa -peittojen valmistukseen. Kaikenlaiset lankakerät, pienetkin ”lankanuput” otetaan kiitollisuudella vastaan!

Äiti Teresan tilkkupiiri

Äiti Teresan tilkkupiiri joka kuukauden 1. tiistaina klo 15-17 Sauvon seurakuntatalolla (Pappilantie 2).

Kevään päivät
ti 2.4. ti 7.5., ti 4.6.

Tiedustelut Jutta Lahtinen, puh. 044 7735 884.

SAUNAILLAT

Miesten saunailta Rantalan leirikeskuksessa klo 18 kerran kuussa pääsääntöisesti maanantai-iltaisin (Hirvonpääntie 560), talvikaudella miesten ilta Mikaelintalolla (Pyölintie 3).  Illan isäntänä Mika Ahtola, puh. 040 5611 213.
Huom! Mikaelintalolla ei ole saunaa.

Ma 29.4. vieraana Heikki Tuominen.
Ma 20.5. vieraana Olli Koskenniemi.

Miesten sauna Sauvossa

Miesten sauna Sauvossa n. kerran kuussa vapaaehtoisen vetämänä. Paikkana toistaiseksi Sauvon Suojala, Järvenkyläntie 166, Sauvo.

Seuraava kerta

Raamattupiiri Ilonetsijät

Raamattupiiri Ilonetsijät parillisten viikkojen maanantaisin klo 16.30 Mikaelintalolla (Pyölintie 3).

Kevätkaudella aiheena Apostolien teot Jukka Norvannon kirjan  Seurakunta syntyy pohjalta.

Seuraava kerta 15.4.

Ilon ja valon koti-ilta

Joka toinen keskiviikko (HUOM! muuttunut viikonpäivä!)
Ilon ja valon koti-ilta klo 18.30 vapaaehtoistyöntekijöiden järjestämänä.

Laulua, Raamatun sanaa ja rukousta. Voit tulla yksin tai yhdessä ystävän kanssa.

Kevään 2019 illat
ke 10.4. klo 18.30. Jaakkoloilla
(Mesiangervo 8 B, Saaren alue)
ke 24.4. klo 18.30 Lehtisillä
(Ahmatie 1, Oinila)
ke 8.5. klo 18.30. Jaakkoloilla
(Mesiangervo 8 B, Saaren alue)
ke 22.5. klo 18.30 Lehtisillä
(Ahmatie 1, Oinila)

Sanan, sävelen ja rukouksen illat

Sunnuntaisin n. kerran kuussa Sanan, sävelen ja rukouksen ilta klo 16-18 Mikaelintalolla (Pyölintie 3).

Kevätkauden illat

28.4. Osallistumme Yhteislaulutilaisuuteen klo 16 Paimion kirkossa Yhteisvastuun hyväksi.

26.5.

Mikaelinkuoro http://www.mikaelinkuoro.fi/

Mikaelinkuoron harjoitukset 6.2. alkaen keskviiikkoisin klo 17.45-19.15 Mikaelintalolla.
Kuoroon otetaan lisää laulajia kaikkiin äänialoihin.

Tiedustelut:
Armi Laakso, puh. 050 3482 549

Sururyhmä
Sururyhmä on vertaistukiryhmä läheisensä menettäneille. Ryhmässä on mahdollisuus käydä läpi ajatuksia ja tunteita, joita läheisen kuolema on aiheuttanut sekä etsiä yhdessä muiden menetyksen kokeneiden kanssa selviytymiskeinoja.

Tiedustelut
Saara Kerola, puh. 050 3428 091

Palveleva netti
palveleva netti on evankelis-luterilaisen kirkon ylläpitämä verkkoauttamispalvelu. Voit lähettää sinne nimettömänä ja luottamuksellisesti viestin, jossa voit kertoa mieltäsi painavista asioista. Vastaajat ovat tehtävään koulutettuja vapaaehtoisia. Myös he toimivat nimettömästi. Palvelevan netin käyttö on maksutonta.