uutisia
Suurenna tekstiä Pienennä tekstiä
Valokuvanäyttely

Valokuvanäyttely Sulo Karjalaisen karhuista Mikaelintalolla arkisin klo 9-15. Lue lisää

Kirkko avoinna

Paimion Pyhän Mikaelin kirkko on avoinna ma-pe 1.6.-28.7. klo 12-16. Voit tulla tutustumaan... Lue lisää

Päiväkerhoon ilmoittautuminen päättynyt

Päiväkerhoryhmiin ilmoittautuminen on päättynyt. Pääsikö ilmoittautuminen unohtumaan? Ei hätää! Vapaita paikkoja voit tiedustella.... Lue lisää

Pihakerho lapsiperheille

Omatoiminen pihakerho 14.8. asti maanantaisin lapsiperheille  klo 10-12 Paltan kerhotalon leikkipihalla (Paltantie 4). Pihakerhossa mahdollisuus... Lue lisää

Kirkkovaellus 25.7.2017

Pyhän Jaakobin kirkkovaellus järjestetään yhdennentoista kerran ti 25.7. Kirkkovaelluksen alkuhartaus on klo 17 Paimion kirkossa. Alkuhartauden jälkeen.... Lue lisää

Suomi 100 -Juhlakonsertti Karunan kirkossa

Suomi 100-juhlakonsertti ti 4.7. Karunan kirkossa. Esiintyjänä Petri Laaksonen. Konsertin järjestää Sauvo-Karunan seurakunta. Lue lisää

Matalan kynnyksen kirkkoillat

Suositut kirkkoillat jatkuvat syksylllä! Syksyn ensimmäinen ilta on su 10.9. klo 16 Paimion kirkossa. Illan aiheena on.... Lue lisää

Yhteisvastuu 2017

Yhteisvastuu 2017 torjuu ihmiskauppaa. Keräys käynnistyi  tuttuun tapaan helmikuun ensimmäisenä sunnuntaina 5.2.2017. Yhteisvastuuvaroin autetaan... Lue lisää

Seurakunnan postiosoite muuttunut

Paimion seurakunnan postiosoite on muuttunut. Lue lisää

Aikuistyö seurakunnassa

Pyrkimyksenä on tavoittaa mahdollisimman monia työikäisiä sekä yksilöinä että ryhmässä.  Työtä toteutetaan ja ihmisiä kohdataan pienryhmätoiminnan, yksilökeskustelujen, retkien, matkojen ja leirien kautta. Pyritään tukemaan yksilön hengellistä elämää ja vastaamaan perisuhteiden hätään sielunhoidollisilla keskusteluilla.

Toimintaa aikuisille:

Kaffetassi

Kaffetassi on perjantaisin klo 10–12 aikuisväelle Wanhalla seurakuntatalolla, Pyölintie 3. Aikuisten olohuone ja tapaamispaikka. Keskustelua, kahvittelua ja lyhyt ohjelmatuokion. klo 10.30- 11. Toimintaa pyörittävät vapaaehtoiset isännät ja emännät.Kaikenikäiset aikuiset tervetuloa.
Villalankoja tarvitaan äiti Teresa -peittojen valmistukseen. Kaikenlaiset lankakerät, pienetkin ”lankanuput” otetaan kiitollisuudella vastaan!

Miesten saunailta

Miesten saunailta on Rantalan leirikeskuksessa klo 18 kerran kuukaudessa pääsääntöisesti maanantai-iltaisin(Hirvonpääntie 560). Talvikaudella illat pidetään Mikaelintalolla (Pyölintie 3). Illan isäntänä Mika Ahtola.

Raamattupiiri Ilonetsijät

Raamattupiiri Ilonetsijät parillisten viikkojen maanantaisin klo 16.30 Mikaelintalolla (Pyölintie 3).

Kesätauko

Syksyllä uutena aiheena Apostolien teot Jukka Norvannon kirjan  Seurakunta syntyy pohjalta.

Syksyllä jatketaan 18.9. alkaen.

Vertaistukiryhmä Toivoa arkeen

Ryhmä kokoontuu torstaisin klo 13-15 Mikaelin arkissa
osoitteessa Vistantie 24 (entisen ravintola Putkan tilat, kulku Paltantien puolelta).

Ryhmän tavoitteena on tukea ihmistä arjen haasteissa.

Ryhmän vetäjinä ryhmäohjaaja Jari Laaksonen ja diakoni Antti Aro.

Ilon ja valon koti-ilta

Joka toinen maanantai Ilon ja valon koti-ilta klo 18.30 vapaaehtoistyöntekijöiden järjestämänä Mervi Vilgrenillä Villa Ainolassa (Postinkuja 9).

Laulua, Raamatun sanaa ja rukousta. Voit tulla yksin tai yhdessä ystävän kanssa.
Illoissa mukana mm. Marja-Leena ja Seppo Jaakkola.

Kesätauko

Sanan, sävelen ja rukouksen illat

Sunnuntaisin n. kerran kuussa Sanan, sävelen ja rukouksen ilta klo 16-18 Mikaelintalolla (Pyölintie 3).

Mikaelinkuoro http://www.mikaelinkuoro.fi/

Aikuisten Mikaelinkuoro kokoontuu
keskiviikkoisin klo 18.00-19.30 Mikaelintalolla
(Pyölintie 3). Huom! päivä vaihtunut!

Mikaelinkuoro odottaa joukkoonsa uusia laulajia - naisia ja miehiä. Kuorolaisten lapsille on järjestetty lastenhoito harjoitusten ajaksi. Kuoro harjoittelee ja esittää monipuolista ohjelmistoa - välillä myös yhteistyössä toisten kuorojen kanssa. Sydämellisesti tervetuloa!

Kuorolaisten lapsille on järjestetty lastenhoito harjoitusten ajaksi.

Tiedustelut:
Armi Laakso, puh. 050 3482 549

Aamulenkki seurakuntalaisille kerran kuussa

Lisätiedot tästä

Sururyhmä
Sururyhmä on vertaistukiryhmä läheisensä menettäneille. Ryhmässä on mahdollisuus käydä läpi ajatuksia ja tunteita, joita läheisen kuolema on aiheuttanut sekä etsiä yhdessä muiden menetyksen kokeneiden kanssa selviytymiskeinoja.
Lisätietoja tästä

Palveleva netti
palveleva netti on evankelis-luterilaisen kirkon ylläpitämä verkkoauttamispalvelu. Voit lähettää sinne nimettömänä ja luottamuksellisesti viestin, jossa voit kertoa mieltäsi painavista asioista. Vastaajat ovat tehtävään koulutettuja vapaaehtoisia. Myös he toimivat nimettömästi. Palvelevan netin käyttö on maksutonta.