Valokuvanäyttely

Valokuvanäyttely Sulo Karjalaisen karhuista Mikaelintalolla arkisin klo 9-15. Lue lisää

Kirkko avoinna

Paimion Pyhän Mikaelin kirkko on avoinna ma-pe 1.6.-28.7. klo 12-16. Voit tulla tutustumaan... Lue lisää

Päiväkerhoon ilmoittautuminen päättynyt

Päiväkerhoryhmiin ilmoittautuminen on päättynyt. Pääsikö ilmoittautuminen unohtumaan? Ei hätää! Vapaita paikkoja voit tiedustella.... Lue lisää

Pihakerho lapsiperheille

Omatoiminen pihakerho 14.8. asti maanantaisin lapsiperheille  klo 10-12 Paltan kerhotalon leikkipihalla (Paltantie 4). Pihakerhossa mahdollisuus... Lue lisää

Kirkkovaellus 25.7.2017

Pyhän Jaakobin kirkkovaellus järjestetään yhdennentoista kerran ti 25.7. Kirkkovaelluksen alkuhartaus on klo 17 Paimion kirkossa. Alkuhartauden jälkeen.... Lue lisää

Suomi 100 -Juhlakonsertti Karunan kirkossa

Suomi 100-juhlakonsertti ti 4.7. Karunan kirkossa. Esiintyjänä Petri Laaksonen. Konsertin järjestää Sauvo-Karunan seurakunta. Lue lisää

Matalan kynnyksen kirkkoillat

Suositut kirkkoillat jatkuvat syksylllä! Syksyn ensimmäinen ilta on su 10.9. klo 16 Paimion kirkossa. Illan aiheena on.... Lue lisää

Yhteisvastuu 2017

Yhteisvastuu 2017 torjuu ihmiskauppaa. Keräys käynnistyi  tuttuun tapaan helmikuun ensimmäisenä sunnuntaina 5.2.2017. Yhteisvastuuvaroin autetaan... Lue lisää

Seurakunnan postiosoite muuttunut

Paimion seurakunnan postiosoite on muuttunut. Lue lisää

Työalavastaavat

Paimion seurakunnassa on seitsemän työalavastaavaa. Työalavastaava mm. ohjaa, suunnittelee ja valvoo omaa työalaansa, valmistelee kokoukset, käy kehityskeskusteluja työalansa tiimiin kuuluvien kanssa.

Työalavastaavat

työalavastaava työala yhteystiedot

Mika Ahtola

lähetystyö

Antti Aro

diakoniatyö

Rita Smolander

nuoriso- ja rippikoulutyö

Anneli Koskinen

kiinteistöt (emännät ja vastimestari)

Armi Laakso

kirkkomusiikki

virkavapaalla

Sirkku Nyman

perhe- ja päiväkerhotyö

Seppo Pekola

hautaustoimi

Työalavastaavan tehtäviä:

1. Ohjaa, suunnittelee, kehittää ja valvoo työalaansa ja sen työryhmän toimintaa yhdessä muiden työntekijöiden kanssa.

2. Valmistelee mahdollisen vastuuryhmän kokoukset ja toimii niiden sihteerinä.

3. Toimii työalansa työntekijöiden tiimin vetäjänä ja koordinoimalla johtaa sen työtä kaikilla alueilla.

4. Valmistelee yhdessä tiiminsä kanssa työ-, loma-, leiri- ja retkisuunnitelmat.

5. Käy kehityskeskustelut työalansa tiimiin kuuluvien kanssa.

6. Vastaa vuosittain työalan toiminta- ja taloussuunnitelman laatimisesta ja kokoaa yhteistyössä tiiminsä muiden jäsenten kanssa tilastojen ja toimintakertomuksen tiedot.

7. Hyväksyy työalansa laskut ja seuraa työalansa toiminta- ja taloussuunnitelman toteutumista ja raportoi siitä tiimille.

8. Kartoittaa työalansa työntekijöiden koulutustarpeen.

9. Toimii yhdyshenkilönä työalansa, kirkkoneuvoston sekä ympäristön sidosryhmien välillä.

10. Etsii enintään seitsemän päivän ajaksi työalalla tarvittavan tilapäisen aputyövoiman ja sijaiset oman työalansa viranhaltijoille ja työntekijöille ja ilmoittaa niistä kirkkoherralle ja talouspäällikölle.

11. Perehdyttää uudet työntekijät ja sijaiset tehtäviinsä.

12. Osallistuu työalansa edustajana mahdollisten kehittämis- ja työryhmien kokouksiin.

13. Osallistuu työalan muiden työntekijöiden kanssa perustyöhön oman työalansa johtosäännön mukaisesti.