Kouluikäisten kesäleirit

Varhaisnuorten (7-14 v.) kesäleirit 25.-27.6. Vanu I sekä 27.-30.6. Vanu II Rantalassa.

Päiväleiri 4.-8.6. Wanhalla. Ilmoittautuminen... Lue lisää

Haastekanpanja Yhteisvastuun hyväksi

Kunnallislehden ja Paimion seurakunnan haastekampanja Yhteisvastuun hyväksi 30.4.2018 asti. Haasta... Lue lisää

Family Action

Family Action pe 27.4. Wanhalla
klo 17.30-19 1.-6. luokkalaisille ja heidän vanhemmilleen!
Musiikkia, toimintapajoja, välipalapaja, kasvomaalausta...

Tapahtuma on maksuton, välipala 1€ tuotto yhteisvastuulle Lue lisää

Vappumyyjäiset

Vappumyyjäiset pe 27.4. klo 12.30 Wanhalla (Pyölintie 3). Myynnissä simaa, munkkeja... Lue lisää

Kevätlaulajaiset

Kuorojen kevätlaulajaiset ke 2.5. klo 18 Mikaelintalolla (Pyölintie 3). Mukana Sauvo-Karunan Pyhän Klemensin laulajat, Piccolot, Mikaelinkuoro, Ruskakuoro, Mikaela... Lue lisää

Miesten yö

Miesten yö pe 27.4. Turussa. Huippupuhujia, musiikkiryhmä, tarjoilua ym. Ilmoittaudi pikaisesti... Lue lisää

Toivoa naisille -rukousryhmä

Toivoa naisille -rukousryhmä (entinen Hanna-piiri) kevätkaudella 2018 Mikaelintalolla joka toinen tiistai klo 18. Seuraava ilta ti .15.5. Lue lisää

Peimarin seutu rukoilee

Yhteiskristillinen, yli kuntarajojen ulottuva rukousilta ke 16.5. klo 18.30 Paimion kirkossa. Rukoilemme yhdessä... Lue lisää

Yhdistymisneuvottelut etenevät

Paimion seurakunnan ja Sauvo-Karunan seurakunnan yhdistymisneuvottelut ovat edenneet. Lue lisää

Seurakunnan postiosoite muuttunut

Paimion seurakunnan postiosoite on muuttunut. Lue lisää

Hallinto- ja tukipalvelut

Hallinto- ja tukipalvelujen vastuuryhmän alaisuuteen kuuluvat seuraavat tehtäväalueet: hallinto, tiedotus, kiinteistötoimi ja hautaustoimi.

Hallinto- ja tukipalvelujen vastuuryhmän jäsenet 2017-2018

pj Elina Järvinen luottamushenkilö
  Sari Kuosmanen luottamushenkilö
  Pasi Pöri luottamushenkilö
  Timo Virta luottamushenkilö
  Jouni Ylitalo luottamushenkilö
  Vesa Tuominen kirkkoherra
  Henna Ahtinen talouspäällikkö, sihteeri

Vastuuryhmän tehtävät

1. suunnitella, toteuttaa ja seurata siihen kuuluvien työalojen toimintaa.
  2. valmistelee omien työalojensa toimintasuunnitelma- ja talousarvioesitykset, ja toimintakertomuksen tilastoineen.
  3. Vastuuryhmän tulee toiminnassaan erityisesti tukea ja kehittää eri työalojen välistä yhteistyötä seurakunnan strategian pohjalta.
  4. Vastuuryhmän kokousajat ja käsiteltävät pääteemat vuosikellon mukaan. Tarvittaessa vastuuryhmä voi kokoontua muulloinkin.
  5. Vastuuryhmä voi perustaa määräaikaisia ja/tai pysyviä työ- ja projektiryhmiä.
  6. Vastuuryhmän henkilömäärän ja kokoonpanon vahvistaa kirkkoneuvoston esityksen pohjalta; Vastuuryhmän puheenjohtajana voi toimia luottamushenkilö, sihteerinä toimii työntekijä.
  7. Vastuuryhmä voi tehdä esityksiä tai aloitteita koskien operatiivista toimintaa johtoryhmälle ja muissa asioissa kirkkoneuvostolle työalavastaavan tai johtavan viranhaltijan (kirkkoherra tai talouspäällikkö) toimesta.
  8. Yksittäisen luottamushenkilön tai yksittäisen seurakuntalaisen aloiteoikeus säilyy Kirkkojärjestyksen mukaan ennallaan (KJ 9 luku, 2§ ja 6§).
  9. Vastuuryhmä huolehtii toimialaansa kuuluvista muista tehtävistä sekä kirkkoherran, talouspäällikön ja kirkkoneuvoston sille osoittamista toimeksiannoista.
  10. Vastuuryhmä laatii toimintaansa ohjaamaan vuosikellon ja tarvittaessa sisäisen työjärjestyksen. Vastuuryhmien henkilöt ovat myös tarvittaessa omalla työpanoksellaan mukana seurakunnan erilaisissa tapahtumissa.

Vastuuryhmän alaisuuten kuuluvat seuraavat tehtäväalueet:

• hallinto
    hallintoelimet