Hautausmaan kesätyöpaikat

Hautausmaan kesätyöpaikkojen haku käynnissä yli 17-vuotiaille kevään säistä riippuen ajalle n. 15.4.-31.10. Kesätyötä haetaan erillisellä lomakkeella... Lue lisää

Toivoa naisille -rukousryhmä

Toivoa naisille -rukousryhmä (entinen Hanna-piiri) kevätkaudella 2018 Mikaelintalolla joka toinen tiistai klo 18. Seuraava ilta ti 23.1. Lue lisää

Muskarit

Muskarit jatkuvat tiistaisin syyskauden ryhmillä. Muutama paikka vapaana! Tiedustelut... Lue lisää

Kuorojen kevätkausi

Tule mukaan laulamaan! Seurakunnan kuorojen kevätkausi on alkanut. Kuoroja on seuraavasti: Lue lisää

Perhekerho alkanut!

Perhekerho 15.1. alkaen maanantaisin klo 10-12 Wanhalla. Perhekerho on avoin ja maksuton. Ohjelmassa hartaushetki, leikkiä, laulua, askartelua ja seurustelua... Lue lisää

Kouluikäisten kerhot

Kouluikäisten kerhot jatkuvat tammikuussa viikolla 13.1. alkaen samoin aikatauluin kuin syyskaudella! Katso tästä kerhovaihtoehtoja... Lue lisää

Alfa-kurssi

Alfa on kevään mittainen kurssi, jolla käsitellään kristinuskon perusasioita leppoisassa ilmapiirissä. Yhteyttä luodaan iltapalan ääressä. Kurssi on tarkoitettu erityisesti etsijöille ja epäilijöille. Aloitusinfo to 8.2. klo 18.30 Mikaelintalolla. Ilmoittautuminen... Lue lisää

Matsimatkat

Matsimatka la 3.2. TPS- Kärpät
jääkiekkomatsiin Turkuun. Ilmoittautuminen...

Lue lisää

Kouluikäisten hiihtolomaleiri

Kouluikäisten hiihtolomaleiri ma 19.2.- to 22.2. Rantalassa. Leiri on täynnä! Mukavaa ohjelmaa sisällä ja ulkona. Ilmoittaudu.... Lue lisää

Päiväkerhossa vapaita paikkoja

Jos lapsesi täyttää kolme vuotta kevääseen 2018 mennessä
tai on sitä vanhempi, hän voi tulla mukaan päiväkerhoon. Tiedustele... Lue lisää

Yhdistymisneuvottelut käyntiin

Paimion seurakunnan ja Sauvo-Karunan seurakunnan yhdistymisneuvottelut käynnistyneet. Lue lisää

Seurakunnan postiosoite muuttunut

Paimion seurakunnan postiosoite on muuttunut. Lue lisää

Kasvatus

Kasvatuksen vastuuryhmän kuuluvat seuraavat työalueet: päiväkerhotyö, pyhäkoulu/lapsityö, iltapäiväkerhtotyö, varhaisnuorisotyö, nuorisotyö, erityísnuorisotyö ja partiotoiminta.

Kasvatuksen vastuuryhmän jäsenet 2017-2018

pj  Tiina Alastalo luottamushenkilö
  Karri Lehtiranta luottamushenkilö
  Riitta Rantanen luottamushenkilö
  Markku Saarinen luottamushenkilö
  Sirkku Sadonoja-Salminen luottamushenkilö
  Joona Uusitalo luottamushenkilö
  Hannu Nurmi nuorisotyönohjaaja
  Päivi Nurmi II seurakuntapastori
  Rita Smolander nuorisotyönohjaaja
  Tuija Mäkivalli nuorisopastori
sihteeri Sirkku Nyman perhetyönohjaaja

Kasvatuksen vastuuryhmän tehtävät

1. suunnitella, toteuttaa ja seurata siihen kuuluvien työalojen toimintaa.
  2. valmistelee omien työalojensa toimintasuunnitelma- ja talousarvioesitykset, ja toimintakertomuksen tilastoineen.
  3. vastuuryhmän tulee toiminnassaan erityisesti tukea ja kehittää eri työalojen välistä yhteistyötä seurakunnan strategian pohjalta.
  4. vastuuryhmän kokousajat ja käsiteltävät pääteemat vuosikellon mukaan. Tarvittaessa vastuuryhmä voi kokoontua muulloinkin.
  5. vastuuryhmä voi perustaa määräaikaisia ja/tai pysyviä työ- ja projektiryhmiä.
  6. vastuuryhmän henkilömäärän ja kokoonpanon vahvistaa kirkkoneuvoston esityksen pohjalta;Vastuuryhmän puheenjohtajana voi toimia luottamushenkilö, sihteerinä toimii työntekijä.
  7. vastuuryhmä voi tehdä esityksiä tai aloitteita koskien operatiivista toimintaa johtoryhmälle ja muissa asioissa kirkkoneuvostolle työalavastaavan tai johtavan viranhaltijan (kirkkoherra tai talouspäällikkö) toimesta.
  8. yksittäisen luottamushenkilön tai yksittäisen seurakuntalaisen aloiteoikeus säilyy Kirkkojärjestyksen mukaan ennallaan (KJ 9 luku, 2§ ja 6§).
  9. vastuuryhmä huolehtii toimialaansa kuuluvista muista tehtävistä sekä kirkkoherran, talouspäällikön ja kirkkoneuvoston sille osoittamista toimeksiannoista.
  10. vastuuryhmä laatii toimintaansa ohjaamaan vuosikellon ja tarvittaessa sisäisen työjärjestyksen.
  11. Vastuuryhmien henkilöt ovat myös tarvittaessa omalla työpanoksellaan mukana seurakunnan erilaisissa tapahtumissa.

Kasvatuksen vastuuryhmän alaisuuteen kuuluvat seuraavat tehtäväalueet:

• päiväkerho
  • pyhäkoulu