Pihakerho

Pihakerho 2-vuotiaille ja vanhemmille lapsille  Paltan päiväkerhotalon pihassa keskiviikkoisin 28.2.-16.5.  klo 9-11. Ilmoittautuminen... Lue lisää

Kaksi kesätyöntekijää leirikeskukseen

Seurakunta hakee Rantalan leirikeskukseen kahta kesätyöntekijää, joiden tehtäviin kuuluvat mm. ruuanlaittoa, siivousta ja pihatöitä. Lue lisää

Kirkonesittelijä kesäksi

Seurakunnassa on avoinna kaksi kirkonesittelijän kesätyöpaikkaa ajoille 1.-29.6. ja 2.-27.7. Työaika on ma-pe 4 tuntia... Lue lisää

Hautausmaan kesätyöpaikat

Hautausmaan kesätyöpaikkojen haku käynnissä yli 17-vuotiaille kevään säistä riippuen ajalle n. 15.4.-31.10. Kesätyötä haetaan erillisellä lomakkeella... Lue lisää

Toivoa naisille -rukousryhmä

Toivoa naisille -rukousryhmä (entinen Hanna-piiri) kevätkaudella 2018 Mikaelintalolla joka toinen tiistai klo 18. Seuraava ilta ti 20.2. Lue lisää

Peimarin seutu rukoilee

Yhteiskristillinen, yli kuntarajojen ulottuva rukousilta ke 21.2. klo 18.30 Sauvon kirkossa. Rukoilemme yhdessä... Lue lisää

Päiväkerhossa vapaita paikkoja

Jos lapsesi täyttää kolme vuotta kevääseen 2018 mennessä
tai on sitä vanhempi, hän voi tulla mukaan päiväkerhoon. Tiedustele... Lue lisää

Yhdistymisneuvottelut käyntiin

Paimion seurakunnan ja Sauvo-Karunan seurakunnan yhdistymisneuvottelut käynnistyneet. Lue lisää

Seurakunnan postiosoite muuttunut

Paimion seurakunnan postiosoite on muuttunut. Lue lisää

Palvelu

Palvelun vastuuryhmään kuuluu seuraava työalue: diakonia. Diakoniatyön tarkoituksena on krisitilliseen rakkauteen perustuvan avun antaminen erityisesti niille, joiden hätä on suurin ja joita ei muulla tavoin auteta.

Palvelun vastuuryhmän jäsenet 2017-2018

pj Jari Laaksonen luottamushenkilö
  Harri Joukas luottamushenkilö
  Mervi Kuusela luottamushenkilö
  Minna Nieminen luottamushenkilö
  Jaana Paasonen luottamushenkilö
  Kimmo Valkonen luottamushenkilö
  Pertti Arola kehitysvammaispastori
  Elina Muntola diakonissa
  Päivi Nurmi II seurakuntapastori
  Mika Ahtola kappalainen
  Antti Aro erityisdiakoni, sihteeri

Vastuuryhmän tehtävät

1. suunnitella, toteuttaa ja seurata siihen kuuluvien työalojen toimintaa.
  2. valmistelee omien työalojensa toimintasuunnitelma- ja talousarvioesitykset, ja toimintakertomuksen tilastoineen.
  3. Vastuuryhmän tulee toiminnassaan erityisesti tukea ja kehittää eri työalojen välistä yhteistyötä seurakunnan strategian pohjalta.
  4. Vastuuryhmän kokousajat ja käsiteltävät pääteemat vuosikellon mukaan. Tarvittaessa vastuuryhmä voi kokoontua muulloinkin.
  5. Vastuuryhmä voi perustaa määräaikaisia ja/tai pysyviä työ- ja projektiryhmiä.
  6. Vastuuryhmän henkilömäärän ja kokoonpanon vahvistaa kirkkoneuvoston esityksen pohjalta; Vastuuryhmän puheenjohtajana voi toimia luottamushenkilö, sihteerinä toimii työntekijä.
  7. Vastuuryhmä voi tehdä esityksiä tai aloitteita koskien operatiivista toimintaa johtoryhmälle ja muissa asioissa kirkkoneuvostolle työalavastaavan tai johtavan viranhaltijan (kirkkoherra tai talouspäällikkö) toimesta.
  8. Yksittäisen luottamushenkilön tai yksittäisen seurakuntalaisen aloiteoikeus säilyy Kirkkojärjestyksen mukaan ennallaan (KJ 9 luku, 2§ ja 6§).
  9. Vastuuryhmä huolehtii toimialaansa kuuluvista muista tehtävistä sekä kirkkoherran, talouspäällikön ja kirkkoneuvoston sille osoittamista toimeksiannoista.
  10. Vastuuryhmä laatii toimintaansa ohjaamaan vuosikellon ja tarvittaessa sisäisen työjärjestyksen.
  11. Vastuuryhmien henkilöt ovat myös tarvittaessa omalla työpanoksellaan mukana seurakunnan erilaisissa tapahtumissa.

Palvelun vastuuryhmän alaisuuteen kuuluvat seuraavat tehtäväalueet:

• diakonia
  • perheneuvonta