Seurakuntavaalit 2018

Seurakuntavaalit ovat 18.11.2018. Ennakkoäänestys 6.-10.11. Lue lisää

Sururyhmä

Sururyhmä aloittaa kokoontumiset torstaina 25.10. klo 10 Mikaelintalolla (Pyölintie 3). Lue lisää

Pihakerho

Seuraava Pihakerho 2-vuotiaille ja vanhemmille lapsille  Paltan päiväkerhotalon pihassa ke 24.10. klo 9-11. Ilmoittautuminen... Lue lisää

L10T-kurssi

Pe 9.- la 10.11. Wanhalla pidettävä L10T-kurssi perustuu  Luukkaan evankeliumin 10. lukuun. Jeesus antoi ohjeita, jotka sopivat myös tähän päivään.

Koulutuksen tavoitteena... Lue lisää

Jaakobin hautausmaan siivoustalkoot

Lauantaina 27.10. Pyhän Jaakobin kirkon hautausmaan siivoustalkoot klo 9 alkaen (Jaakobintie 38). Lue lisää

Työikäisten naisten saunailta

Työikäisten naisten saunailta ti 6.11.  klo 18 Rantalassa. Ilmoittautuminen... Lue lisää

Kymppisynttärit

Kymppisynttärit tänä vuonna 10 vuotta täyttäville ja täyttäneille ke 24.10.
klo 17.30-19.00 Wanhalla. Ilmoittaudu... Lue lisää

Toivoa naisille -rukousryhmä

Toivoa naisille -rukousryhmä  syyskaudella 2018 Mikaelintalolla joka toinen tiistai klo 18. Seuraava ilta ti 30.10. Lue lisää

Perheillat

Seuraava perheilta ke 14.11. klo 17.30 Rantalan leirikeskuksessa. Tervetuloa sillä kokoonpanolla, joka teille parhaiten sopii! Ilmoittaudu... Lue lisää

Raamattuluentosarja

Raamattuluentosarja syksyllä 2018 Paimion seurakunnassa. Luennot ovat torstai-iltaisin, seuraava ilta to 1.11. Illan aiheena.... Lue lisää

Stipendejä toisen asteen koulutukseen

Paimion seurakunnan hallinnoima Merivuoren rahasto myöntää stipendejä vähävaraisten paimiolaisperheiden nuorille toisen asteen koulutuksesta aiheutuvien kulujen kattamiseen vuosien 2018 – 2021 aikana. Lue lisää

Yhdistymisneuvottelut päätökseen

Paimion seurakunnan ja Sauvo-Karunan seurakunnan yhdistymisneuvottelut ovat edenneet. Lue lisää

SDP Paimio-Sauvo ehdokaslista

Valitsijayhdistyksen kuvaus:

Ehdokaslista SDP Paimio-Sauvo muodostuu Paimion sosialidemokraatit ry:n ja Sauvon sosialidemokraatit ry:n jäsenistä sekä sitoutumattomista. Pidämme tärkeänä suvaitsevaisuutta ja jokaisen kanssaihmisen kunnioitusta. Ketään avun tarvitsijaa ei jätetä.

Alla olevat tekstit ovat ehdokkaiden itsensä laatimia. Mikäli ehdokkaan kohdalla ei ole kuvaa ja/tai tekstiä, ei hän ole sellaista seurakuntaan toimittanut.

Ehdokaslistan ehdokkaiden 2-7 esittelyt alla

2 Kuusela Mervi
kehitysvammahoitaja

3 Laitinen Seppo
eläkeläinen

4 Leinonen Matti
eläkeläinen
Sauvo

"Olen ollut Sauvo-Karunan srk:n kirkkovaltuustossa. Olen aktiivinen eläkeläinen, Sauvossa monessa mukana. Olen isoisä ja harrastan liikuntaa sekä remonttihommia. Minua on helppo lähestyä ja vien asioita eteen päin."

5 Mäkirinne Hanna
perhehoitaja
Sauvo

"Paimiosta lähtöisin oleva reipas ja rehti suurperheen äiti, Sauvossa olen asunut jo noin 20 vuotta. Koulutukseltani olen lähihoitaja, mutta toimin tällähetkellä perhehoitajana Turun kaupungille."

6 Rantanen Riitta
suunnitteluavustaja
Paimio

Lähdin taas ehdokkaaksi, sillä minua kiinnostaa edelleen seurakunnan toiminta, siihen osallis-tuminen ja totta kai myös mahdollisuus vaikuttaa. Tutuksi ovat tulleet neljän vuoden aikana kasvatuk-sen vastuuryhmän alaiset tehtäväalueet ja parkki-toiminta. Ne nivoutuvat niin sopivasti kaupungin sivistys- ja vapaa-aika-/koulutus-lautakunnan alaisiin tehtäväalueisiin, joissa myös olen mukana. Ensi vuoden alusta yhdistyvä seurakunta tuo omat haasteensa niin työntekijöille kuin luottamushenkilöille.

7 Vuorela Heli
sosionomi (AMK)