Raamattuluentosarja

Raamattuluentosarja syksyllä 2018 Paimion seurakunnassa. Luennot ovat torstai-iltaisin, seuraava ilta to 4.10. Illan aiheena.... Lue lisää

Rippikouluun ilmoittautuminen

Vuoden 2019 rippikouluihin ilmoittautuminen käynnissä 10.- 23.9. Ilmoittaudu... Lue lisää

Pihakerho

Seuraava Pihakerho 2-vuotiaille ja vanhemmille lapsille  Paltan päiväkerhotalon pihassa ke 26.9. klo 9-11. Ilmoittautuminen... Lue lisää

Mikkelinpäivän perhekirkko

Mikkelinpäivän (enkelien päivän) perhekirkko su 30.9. klo 10 Paimion kirkossa. Perhekirkon jälkeen maksuton keittolounas Mikaelintalolla. Ilmoittautuminen keittolounaalle.. Lue lisää

70- ja 75-vuotiaiden juhla

Kotiseurakuntasi kutsuu Sinut tänä vuonna 70 tai 75 vuotta täyttävä/täyttänyt yhteiseen juhlaan sunnuntaina 14.10. Ilmoittautuminen... Lue lisää

Muskarit

Paimion seurakunnan muskarit alkoivat ti 11.9. Muutama paikka vapaana! Lue lisää

Kouluikäisten kerhot

Kouluikäisten kerhot ovat alkaneet! Valitse mieleisesi kerho ja ilmoittaudu! Kerhoja on... Lue lisää

Stipendejä toisen asteen koulutukseen

Paimion seurakunnan hallinnoima Merivuoren rahasto myöntää stipendejä vähävaraisten paimiolaisperheiden nuorille toisen asteen koulutuksesta aiheutuvien kulujen kattamiseen vuosien 2018 – 2021 aikana. Lue lisää

Yhdistymisneuvottelut päätökseen

Paimion seurakunnan ja Sauvo-Karunan seurakunnan yhdistymisneuvottelut ovat edenneet. Lue lisää

Rippikouluun ilmoittautuminen

Tällä sivulla voit ilmoittautua vuoden 2019 Paimion seurakunnan rippikouluhin.

Rippikouluvaihtoehdot:

a) Päivärippikoulu 3.-7.6.

Päivärippikoulu pidetään heti kesäloman ensimmäisellä viikolla 3.-7.6. Kokoontumispaikkana pääasiassa Wanha seurakuntatalo (Pyölintie 3, Paimio). Konfirmaatio on 9.6. klo 10 Paimion kirkossa. Maksuton.

b) Laskettelurippikoulu 16.-23.2.
Lasketteluripari Aholansaaressa järjestetään hiihtolomalla yhdessä Liedon seurakunnan kanssa.

Ennen leirijaksoa pidetään muutama ryhmän yhteinen kokoontuminen, joista osa on Liedossa, osa Paimiossa. Leirijakso Aholansaaressa, Nilsiässä on 16.–23.2.2018. Aholansaari on nykyaikainen leiri- ja lomakeskus, mutta myös historiallinen Paavo Ruotsalaisen kotisaari, joka sijaitsee kivenheiton päässä Tahkon matkailualueesta. Leirin ohjelmaan sisältyykin laskettelua tai hiihtoa Tahkovuorella.

Lisää tietoa: www.aholansaari.fi ja www.tahko.fi !

Konfirmaatio on 3.3. klo 10 Paimion kirkossa.

Leirin hinta on 140 € (muilta kuin Paimion seurakunnan jäseniltä 165 €.)
Hissilippu (n. 100 € ) ei sisälly hintaan.

c) Vaellusrippikoulu Pyhän Henrikin tiellä 3.-9.6.

Seitsemän päivän aikana patikoidaan n. 120 km Satakunnan ja Varsinais-Suomen vanhinta yhdystietä, Pyhän Henrikin tietä. Paikoin jalkojen alla on metsäpolku, paikoin soratie, paikoin päällystetty tie. Majoitukset ovat kouluilla, seurakuntataloissa ja teltoissa.

Matkan varrella rippikoulu niveltyy kirkon toiminnan alkuun Suomessa sekä maamme varhaisimmille kristityille tärkeisiin paikkoihin ja tapahtumiin.

Konfirmaatio on 30.6. klo 12.30 Sauvon kirkossa.

Leiri järjestetään, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 15.

Leirin hinta on 140 € (muilta kuin Paimion seurakunnan jäseniltä 165 €).

d-h) Kesäleirit Rantalassa

Paimion seurakunnan omassa leirikeskuksessa Rantalassa meren rannalla järjestetään ensi kesänä viisi leiriä.

d. Rantala I 3.-10.6. konfirmaatio 16.6. klo 12.30 Sauvon kirkko

e. Rantala II 12.–19.6. konfirmaatio 30.6. klo 10 Paimion kirkko

f. Rantala III 2.-9.7. konfirmaatio 14.7. klo 10 Paimion kirkko

g. Rantala IV 10. – 17.7. konfirmaatio 21.7. klo 10 Paimion kirkko

h. Rantala V 18.-25.7. konfirmaatio 28.7. klo 10 Paimion kirkko

Leirin hinta on 100 €
Hinta on kokonaiskustannus, joka sisältää opetuksen, opetusmateriaalit, rippikouluun sisältyvät retket ja tapahtumat sekä matkat, majoituksen ja ruokailut leirijaksolla.

Kaikkiin rippikouluihin kuuluu leirijakson lisäksi teemapäiviä syksyn ja kevään mittaan, tutustumista seurakunnan toimintaan sekä yhteisiä tapahtumia. Tarkemmat aikataulut saat tietää omalta rippikouluopettajaltasi.

Roskaesto, jätä tyhjäksi:
Rippikoululaisen tiedot
Etunimi
Syntymäaika
Katuosoite
Postinumero ja -toimipaikka
Puhelinnumero (oma)
Mikäli rippikoululaisella ei ole omaa puhelinta, laitetaan huoltajan puhelinnumero.
Sähköpostiosoite
WhatsApp ryhmään liittäminen
Suostumus oman rippikouluryhmän WhatsApp-ryhmään liittämiseen. Huom! antaessasi suostumuksesi puhelinnumerosi näkyy muille ryhmän jäsenille

Kuulun

Muu uskontokunta
Jos kuulut johonkin muuhun kuin Paimion ev.lut. seurakuntaan, kirjoita seurakunta alla olevaan ruutuun.
Huoltajien tiedot
Huoltajan nimi
(ja osoite, jos eri kuin rippikoululaisen osoite)
Huoltajan puhelinnumero
Toisen huoltajan nimi
(ja osoite, jos eri kuin rippikoululaisen osoite)
Toisen huoltajan puhelinnro
Rippikouluvaihtoehdot
Ensisijainen toive
Valitse avautuvasta valikosta rippikoulu, jolle haluat mieluiten osallistua.
Vaihtoehto 2
Laita allaolevista valikoista kaikki muut rippikoulut sinulle parhaiten sopivaan järjestykseen.
Vaihtoehto 3
Vaihtoehto 4
Vaihtoehto 5
Vaihtoehto 6
Vaihtoehto 7
Vaihtoehto 8
Mahdolliset perustelut
Kaveritoive
Toivon pääseväni samalle leirille seuraavien kavereideni kanssa (max. 3)
Ruoka-aineallergiat (tieto emännälle)
Suostumus tietojen käyttämiseen
Suostumus

Annettuja tietoja käytetään seurakunnan ja kodin väliseen yhteydenpitoon, tarvittaessa laskutukseen sekä turvallisuusasiakirjan liitteenä.
Suostumuksen antajan nimi ja puhelinnumero
Eu-tietosuoja-asetuksen mukaisesti alle 16 v. tietojen käsittely on lainmukaista vain huoltajan suostumuksella