Kirkko avoinna

Paimion Pyhän Mikaelin kirkko on avoinna ma-pe 1.6.-28.7. klo 12-16. Voit tulla tutustumaan... Lue lisää

Latoseurat

Latoseurat ti 4.7. Hevonpään Tuuvalassa. Puhujavieraana... Lue lisää

Pyhän Jaakobin kirkkovaellus

Pyhän Jaakobin kirkkovaellus järjestetään yhdennentoista kerran ti 25.7. Kirkkovaelluksen alkuhartaus on klo 17 Paimion kirkossa. Alkuhartauden jälkeen.... Lue lisää

Uintipäivä Rantalassa

Yleinen uintipäivä kaikille seurakuntalaisille  Rantalan leirikeskuksessa elokuussa  ti 8.8. ka le 9.8. klo... Lue lisää

Retki Uuteenkaupunkiin

Kaffetassin järjestämä kaikille seurakuntalaisille avoin retki Uuteenkaupunkiin pe 25.8. Lähtö Wanhalta klo 9. Ohjelmassa..... Lue lisää

Perheillat

Perheillat jatkuvat. Seuraava perheilta on  ke 23.8. klo 17.30 Rantalassa (Hirvonpääntie 560). Tervetuloa sillä kokoonpanolla, joka teille parhaiten sopii! Ilmoittaudu...

Lue lisää

Päiväkerhoon ilmoittautuminen päättynyt

Päiväkerhoryhmiin ilmoittautuminen on päättynyt. Pääsikö ilmoittautuminen unohtumaan? Ei hätää! Vapaita paikkoja voit tiedustella.... Lue lisää

Pihakerho lapsiperheille

Omatoiminen pihakerho 14.8. asti maanantaisin lapsiperheille  klo 10-12 Paltan kerhotalon leikkipihalla (Paltantie 4). Pihakerhossa mahdollisuus... Lue lisää

Matalan kynnyksen kirkkoillat

Suositut kirkkoillat jatkuvat syksylllä! Syksyn ensimmäinen ilta on su 10.9. klo 16 Paimion kirkossa. Illan aiheena on.... Lue lisää

Yhteisvastuu 2017

Yhteisvastuu 2017 torjuu ihmiskauppaa. Keräys käynnistyi  tuttuun tapaan helmikuun ensimmäisenä sunnuntaina 5.2.2017. Yhteisvastuuvaroin autetaan... Lue lisää

Seurakunnan postiosoite muuttunut

Paimion seurakunnan postiosoite on muuttunut. Lue lisää

Perheillat

Perheillat  Rantalan leirikeskuksessa ja Paltan päiväkerhotalossa

Elo- marraskuusa Perheilta pidetään Rantalan leirikeskuksessa (Hirvonpääntie 560) ja joulukuussa Paltan päiväkerhotalossa (Paltantie 4). Huom! Paltassa ei ole saunaa.

Iltoihin saapuminen omin kyydein.

Tervetuloa viettämään yhteistä iltaa sillä kokoonpanolla, joka perheellenne parhaiten sopii! Isovanhemmat ja kummit ovat myös tervetulleita mukaan!

Perheiltojen ohjelma

• Tervetuloa!
  • Ulkoilua (sateen sattuessa sisätiloissa askartelutuokio)
  • Saunat lämpiminä (vain Rantalan leirikeskuksessa, omat pyyhkeet)
  • Iltapala: Tee/kaakao, sämpylä, leikkeleet),
    hinta 2,5 e aikuisilta, lapsille maksuton.
  • Iltavirsi

Syyskauden 2017 Perheillat:

• ke 23.8. klo 17.30-20 Rantalan leirikeskuksessa (Hirvonpääntie 560). Ilmoittautuminen viimeistään 16.8. alla olevalla lomakkeeella tai tekstiviestinä numeroon 050 3428 093.

• ke 27.9. klo 17.30-20 Rantalan leirikeskuksessa (Hirvonpääntie 560). Ilmoittautuminen viimeistään 20.9. alla olevalla lomakkeeella tai tekstiviestinä numeroon 050 3428 093.

• ke 25.10. klo 17.30-20 Rantalan leirikeskuksessa (Hirvonpääntie 560). Ilmoittautuminen viimeistään 18.10. alla olevalla lomakkeeella tai tekstiviestinä numeroon 050 3428 093.

• ke 22.11. klo 17.30-20 Rantalan leirikeskuksessa (Hirvonpääntie 560). Ilmoittautuminen viimeistään 15.11. alla olevalla lomakkeeella tai tekstiviestinä numeroon 050 3428 093.

• ke 13.12. klo 17.30-20 Paltan päiväkerhotalossa (Paltantie 4).
    Huom! ei saunaa! Ilmoittautuminen viimeistään 5.12. alla olevalla lomakkeeella tai tekstiviestinä numeroon 050 3428 093.

Huom! Jos ilmoittaudut tekstiviestillä, muista mainita mahdolliset ruoka-aineallergiat!

Perheiltojen järjestäjänä seurakunnan lapsi - ja perhetyö.
Illoissa mukana lastenohjaaja Katri Laine ja perhetyönohjaaja Sirkku Nyman.

Roskaesto, jätä tyhjäksi:
Ilmoittautujan tiedot
Perheilta, johon ilmoittaudun:
valitse ilta, johon olet ilmoittautumassa.
Nimi:
Puhelin: