Konsertit ja musiikkitilaisuudet

Joulukonsertti Hyvän joulun toivotus su 10.12. klo 16 Pyhän Jaakobin kirkossa. Lue lisää

Vähävaraisten jouluavustukset

Seurakunta avustaa taloudellisesti heikommassa asemassa olevia. Varaa aika erityisdiakonilta. Yhteystiedot... Lue lisää

Kauneimmat Joululaulut

Katso täältä Paimion seurakunnan Kauneimmat joululaulutilaisuudet jouluna 2017. Lue lisää

Päiväkerhossa vapaita paikkoja

Jos lapsesi täyttää kolme vuotta kevääseen 2018 mennessä
tai on sitä vanhempi, hän voi tulla mukaan päiväkerhoon. Tiedustele... Lue lisää

Hanna-rukouspiiri

Hanna-rukouspiiri syksyllä 2017 Mikaelintalolla joka toinen tiistai klo 18. Seuraava ilta ti 12.12. Lue lisää

Yhdistymisneuvottelut käyntiin

Paimion seurakunnan ja Sauvo-Karunan seurakunnan yhdistymisneuvottelut käynnistyneet. Lue lisää

Seurakunnan postiosoite muuttunut

Paimion seurakunnan postiosoite on muuttunut. Lue lisää

Onnittelukäytännöt 2018

• 70- ja 75 vuotta täyttävät; syntymäpäiväjuhla. Järjestämme yhden yhteisen syntymäpäiväjuhlan kaikille70- ja 75 vuotta täyttäville seurakuntalaisille. Juhlaan ovat tervetulleita myös puoliso tai ystävä.

• 85- vuotta täyttävät; onnittelukirje ja tervehdyskäynti. 85- vuotta (s. 1933) täyttäville seurakunta on lähettänyt 2017  marraskuussa onnittelukirjeen ja  lahjakirjan Sana Aika. Kirjeessä on myös viesti, että seurakunnan diakoniatyöntekijä tulee mielellään terveydyskäynnille, jos päivänsankari sitä toivoo.Tässä tapauksessa pyydämme ystävällisesti ilmoittamaan toiveen diakoniatoimistoon puh. 050 3428 091.

• 80-, 90 vuotta ja siitä eteenpäin täyttävät, henkilökohtainen vierailu. 80- ja 90 vuotta ja siitä eteenpäin täyttäviä vuosittain seurakunnan papiston henkilökohtaisella vierailulla, kuitenkin pyrkien  mahdollisuuksien mukaan huomioimaan syntymäpäivän viettäjän toivomukset.Mikäli seurakunnan työntekijän vierailua ei toivota riittää ilmoitussoitto kirkkoherranvirastoon puh. 044 7373 500.

Tapana on ollut, että ensin soitetaan ja kysytään toivotaanko onnittelukäyntiä, mutta nykyään ihmisten tavoittaminen on hankalaa, kun monilla on salainen puhelinnumero. Seurakunnassa on myös käytössä vain ihmisten viralliset osoitteet eikä tiedossa ole, jos syntymäpäiväsankari onkin siirtynyt vanhainkotiin tai jonnekin muualle. Toivottavaa onkin, että tämänkaltaisissa tapauksissa seurakuntalaiset soittaisivat etukäteen kirkkoherranvirastoon 044 7373 500 ja kertoisivat onnittelukäyntiä koskevista toiveistaan.

Seurakunta muistaa syntymäpäiviään viettäviä kirjalahjalla tai kukilla.

Lomien ym. syiden vuoksi muutokset ovat mahdollisia.