Muskarit

Muskarit tiistaisin 5.9. alkaen Wanhalla! Ilmoittautuminen keskiviikkona 16.8. klo 9.30 alkaen... Lue lisää

Ekaluokkalaisten kouluun siunaaminen

Ekaluokkalaiset siunataan koulutielle perhekirkossa su 20.8. klo 10 Paimion kirkossa. Ekaluokkalaiset kutsutaan... Lue lisää

70 ja 75 vuotiaiden ilmoittautuminen juhlaan

Kotiseurakuntasi kutsuu Sinut tänä vuonna 70 tai 75 vuotta täyttävä/täyttänyt yhteiseen juhlaan sunnuntaina 10.9.. Ilmoittautuminen... Lue lisää

Motoristien kirkkohetki

Motoristien kirkkohetki su 3.9. klo 14 Pyhän Jaakobin kirkossa (Jaakobintie 38, Paimio). Ohjelmassa... Lue lisää

Kuorojen syyskausi

Seurakunnan kuorot aloittavat syyskautensa! Syksyn ensimmäiset harjoitukset ovat keskiviikkona 6.9. ja torstaina 7.9. Kuoroja on... Lue lisää

Kouluikäisten kerhot

Kouluikäisten kerhot alkavat 12.9. alkaen. Tsekkaa kerhot, valitse omasi ja ilmoittaudu!

Lue lisää

Retki Turun Merimieskirkolle

maanantaina 11.9. Ilmoittautuminen.... Lue lisää

Hautausmaalle työntekijää

Paimion seurakunta etsii työntekijää hautausmaalle ajalle syyskuu - lokakuu 2017. Lue lisää

Matalan kynnyksen kirkkoillat

Suositut kirkkoillat jatkuvat syksylllä! Syksyn ensimmäinen ilta on su 10.9. klo 16 Paimion kirkossa. Illan aiheena on.... Lue lisää

Yhteisvastuu 2017

Yhteisvastuu 2017 torjuu ihmiskauppaa. Keräys käynnistyi  tuttuun tapaan helmikuun ensimmäisenä sunnuntaina 5.2.2017. Yhteisvastuuvaroin autetaan... Lue lisää

Seurakunnan postiosoite muuttunut

Paimion seurakunnan postiosoite on muuttunut. Lue lisää

Onnittelukäytännöt

• 65 vuotta täyttävät; yhteinen tilaisuus. Järjestetiin yksi  yhteisen tilaisuus kaikille 65- vuotta täyttäville seurakuntalaisille. Tänä vuonna 26. maaliskuuta. Tilaisuuteen olivatt tervetulleita myös puoliso tai ystävä. Lähetimme  viikolla 10 tilaisuudesta henkilökohtaisen kutsukirjeen.

• 70- ja 75 vuotta täyttävät; syntymäpäiväjuhla. Järjestämme yhden yhteisen syntymäpäiväjuhlan kaikille70- ja 75 vuotta täyttäville seurakuntalaisille. Tänä vuonna juhlapäivää vietetään 10. syyskuuta. Juhla alkaa kaikille avoimella lähimmäisenpäivän messulla Paimion kirkossa ja jatkuu Mikaelintalolla. Lähetämme tilaisuudesta henkilökohtaisen kutsukirjeen elokuussa. Juhlaan ovat tervetulleita myös puoliso tai ystävä.

• 85- vuotta täyttävät; onnittelukirje ja tervehdyskäynti. 85- vuotta täyttäville seurakunta on lähettänyt 2016  marraskuussa onnittelukirjeen ja  lahjakirjan Sana Aika. Kirjeessä on myös viesti, että seurakunnan diakonissa tulee mielellään terveydyskäynnille, jos päivänsankari sitä toivoo.Tässä tapauksessa pyydämme ystävällisesti ilmoittamaan toiveen diakoniatoimistoon puh. 050 3428 091.

• 80-, 90 vuotta ja siitä eteenpäin täyttävät, henkilökohtainen vierailu. 80- ja 90 vuotta ja siitä eteenpäin täyttäviä vuosittain seurakunnan papiston henkilökohtaisella vierailulla, kuitenkin pyrkien  mahdollisuuksien mukaan huomioimaan syntymäpäivän viettäjän toivomukset.Mikäli seurakunnan työntekijän vierailua ei toivota riittää ilmoitussoitto kirkkoherranvirastoon puh. 044 7373 500.

Tapana on ollut, että ensin soitetaan ja kysytään toivotaanko onnittelukäyntiä, mutta nykyään ihmisten tavoittaminen on hankalaa, kun monilla on salainen puhelinnumero. Seurakunnassa on myös käytössä vain ihmisten viralliset osoitteet eikä tiedossa ole, jos syntymäpäiväsankari onkin siirtynyt vanhainkotiin tai jonnekin muualle. Toivottavaa onkin, että tämänkaltaisissa tapauksissa seurakuntalaiset soittaisivat etukäteen kirkkoherranvirastoon 044 7373 500 ja kertoisivat onnittelukäyntiä koskevista toiveistaan.

Seurakunta muistaa syntymäpäiviään viettäviä kirjalahjalla tai kukilla.

Lomien ym. syiden vuoksi muutokset ovat mahdollisia.