uutisia
Suurenna tekstiä Pienennä tekstiä
Pihakerho

Pihakerho 2-vuotiaille ja vanhemmille lapsille  Paltan päiväkerhotalon pihassa keskiviikkoisin 28.2.-16.5.  klo 9-11. Ilmoittautuminen... Lue lisää

Kaksi kesätyöntekijää leirikeskukseen

Seurakunta hakee Rantalan leirikeskukseen kahta kesätyöntekijää, joiden tehtäviin kuuluvat mm. ruuanlaittoa, siivousta ja pihatöitä. Lue lisää

Kirkonesittelijä kesäksi

Seurakunnassa on avoinna kaksi kirkonesittelijän kesätyöpaikkaa ajoille 1.-29.6. ja 2.-27.7. Työaika on ma-pe 4 tuntia... Lue lisää

Hautausmaan kesätyöpaikat

Hautausmaan kesätyöpaikkojen haku käynnissä yli 17-vuotiaille kevään säistä riippuen ajalle n. 15.4.-31.10. Kesätyötä haetaan erillisellä lomakkeella... Lue lisää

Toivoa naisille -rukousryhmä

Toivoa naisille -rukousryhmä (entinen Hanna-piiri) kevätkaudella 2018 Mikaelintalolla joka toinen tiistai klo 18. Seuraava ilta ti 20.2. Lue lisää

Peimarin seutu rukoilee

Yhteiskristillinen, yli kuntarajojen ulottuva rukousilta ke 21.2. klo 18.30 Sauvon kirkossa. Rukoilemme yhdessä... Lue lisää

Päiväkerhossa vapaita paikkoja

Jos lapsesi täyttää kolme vuotta kevääseen 2018 mennessä
tai on sitä vanhempi, hän voi tulla mukaan päiväkerhoon. Tiedustele... Lue lisää

Yhdistymisneuvottelut käyntiin

Paimion seurakunnan ja Sauvo-Karunan seurakunnan yhdistymisneuvottelut käynnistyneet. Lue lisää

Seurakunnan postiosoite muuttunut

Paimion seurakunnan postiosoite on muuttunut. Lue lisää

Nuoriso

Paimion seurakunnan nuorten toiminta on tarkoitettu JUURI SINULLE, n.14-18 -vuotias nuori. Tältä sivulta löydät tietoa isoskoulutuksesta ja muusta nuorten toiminnasta sekä erilaisista tapahtumista ja retkistä.  Tule rohkeasti mukaan!

Nuorisotyön toimisto sijaitsee Wanhalla seurakuntatalolla (Pyölintie 3). Suurin osa toiminnasta tapahtuu myös Wanhalla.

Nuorisotyöntekijöiden yhteystiedot

**@** 050 3428 095
**@** 044 0660 921

Isoskoulutus

Isoskoulutus jatkuu taas 18.1. klo 15.30-17 Wanhalla

Ykkösvuoden isosten koulutus on Wanhalla torstaisin klo 15.30-17 ja kakkosvuoden isosten koulutus klo 17.30-19. Lisäksi isoskoulutukseen kuuluu isosten viikoloppuleirejä ("viikkis") Rantalassa. meidät löydät myös facebookista Paimion seurakunnan "isot" https://www.facebook.com/groups/782127385282291/?fref=ts

2+

Jos olet käynyt jo isoskoulutuksen, etkä tiedä mitä tehdä, niin tämä on sinun ryhmäsi. Jos et ole käynyt isoskoulutusta, mutta kaipaat nuorten toimintaan seurakunnassa, niin tämä on sinun ryhmäsi. Luvassa viikonloppuleirejä, ym. uutta, tule rohkeasti mukaan katsomaan ja osallistumaan toimintaan.

Kysy nunnulta lisätietoja.

NIGHT CAFE jatkuu taas joulutauon jälkeen 13.1.

Lauantaisin klo 20 -23 Wanhalla (Pyölintie 3).

Tervetuloa viettämään iltaa hyvässä seurassa, vaikka kahvikupposen äärellä. Keväällä jatkuu taas 13.1.

TUOMAS BAND

Bändi on tarkoitettu pääsääntöisesti 13-18 vuotiaille soittajille ja laulajille. Instrumenttivalikoimassa ovat sähkökitara, basso, lyömäsoittimet ja piano. Bändiin voi liittyä myös oman soittimensa kanssa. Lisäksi bändi tarvitsee laulajan tai laulajia.

Huomionarvoista on, että ne jotka tulevat mukaan Tuomas Bandiin, saavat musiikin opetusta ilmaiseksi!

Bändin harjoitukset ovat torstaisin klo 15-18 aikana, silloin kun ne kulloinkin parhaiten sopii. Paikkana on Wanha (Pyölint. 3).

Kevätkauden Ensimmäinen harjoituskerta ilmoitetaan myöhemmin...

Lisätietoja kanttori Petri Kopposelta, puh. 044 0199 919 tai **@**

Seurakunnan luisteluvuoro

Seurakunnan luisteluvuoro lauantaisin klo 17-18 Paimion jäähallissa. HUOM! Muuttunut aika!
Mailojen käyttö on kielletty.
Lapsille kypärä päähän!

Luisteluvuorot jatkuvat taas 2018;
13.1., 20.1., 27.1., 3.2., 10.2., 17.2.,
24.2. ei luistelua
3.3., 10.3., 17.3., 24.3.

PARTIO
Paimion seurakunta toimii Partiolippukunta Kairankiertäjät ry:n taustayhteisönä. Partion tilat löytyvät Wanhan alakerrasta. Lisää Kairankiertäjien toiminnasta löydät lippukunnan omilta sivuilta KairaNetistä.