uutisia
Suurenna tekstiä Pienennä tekstiä
Stipendejä toisen asteen koulutukseen

Paimion seurakunnan hallinnoima Merivuoren rahasto myöntää stipendejä vähävaraisten paimiolaisperheiden nuorille toisen asteen koulutuksesta aiheutuvien kulujen kattamiseen vuosien 2018 – 2021 aikana. Lue lisää

Motoristien kirkkohetki

Motoristien kirkkohetki su 2.9. klo 14 Pyhän Jaakobin kirkossa (Jaakobintie 38, Paimio). Ohjelmassa... Lue lisää

Yhdistymisneuvottelut päätökseen

Paimion seurakunnan ja Sauvo-Karunan seurakunnan yhdistymisneuvottelut ovat edenneet. Lue lisää

Seurakunnan postiosoite muuttunut

Paimion seurakunnan postiosoite on muuttunut. Lue lisää

Nuoriso

Paimion seurakunnan nuorten toiminta on tarkoitettu JUURI SINULLE, n.14-18 -vuotias nuori. Tältä sivulta löydät tietoa isoskoulutuksesta ja muusta nuorten toiminnasta sekä erilaisista tapahtumista ja retkistä.  Tule rohkeasti mukaan!

Nuorisotyön toimisto sijaitsee Wanhalla seurakuntatalolla (Pyölintie 3). Suurin osa toiminnasta tapahtuu myös Wanhalla.

Nuorisotyöntekijöiden yhteystiedot

**@** 050 3428 095
**@** 044 0660 921

Isoskoulutus

Isoskoulutus päättyy tältä keväältä 20.5. isosten siunaamiseen Paimion kirkossa klo 10.00

Ykkösvuoden isosten koulutus on Wanhalla torstaisin klo 15.30-17 ja kakkosvuoden isosten koulutus klo 17.30-19. Lisäksi isoskoulutukseen kuuluu isosten viikoloppuleirejä ("viikkis") Rantalassa. meidät löydät myös facebookista Paimion seurakunnan "isot" https://www.facebook.com/groups/782127385282291/?fref=ts

2+

Jos olet käynyt jo isoskoulutuksen, etkä tiedä mitä tehdä, niin tämä on sinun ryhmäsi. Jos et ole käynyt isoskoulutusta, mutta kaipaat nuorten toimintaan seurakunnassa, niin tämä on sinun ryhmäsi. Luvassa viikonloppuleirejä, ym. uutta, tule rohkeasti mukaan katsomaan ja osallistumaan toimintaan.

Kysy nunnulta lisätietoja.

NIGHT CAFE

Lauantaisin klo 20 -23 Wanhalla (Pyölintie 3).

Tervetuloa viettämään iltaa hyvässä seurassa, vaikka kahvikupposen äärellä.

Kesätauko

TUOMAS BAND

Bändi on tarkoitettu pääsääntöisesti 13-18 vuotiaille soittajille ja laulajille. Instrumenttivalikoimassa ovat sähkökitara, basso, lyömäsoittimet ja piano. Bändiin voi liittyä myös oman soittimensa kanssa. Lisäksi bändi tarvitsee laulajan tai laulajia.

Huomionarvoista on, että ne jotka tulevat mukaan Tuomas Bandiin, saavat musiikin opetusta ilmaiseksi!

Bändin harjoitukset ovat torstaisin klo 15-18 aikana, silloin kun ne kulloinkin parhaiten sopii. Paikkana on Wanha (Pyölint. 3).

Lisätietoja kanttori Petri Kopposelta, puh. 044 0199 919 tai **@**

Seurakunnan luisteluvuoro

Seurakunnan luisteluvuoro lauantaisin klo 17-18 Paimion jäähallissa.

Kesätauko

PARTIO
Paimion seurakunta toimii Partiolippukunta Kairankiertäjät ry:n taustayhteisönä. Partion tilat löytyvät Wanhan alakerrasta. Lisää Kairankiertäjien toiminnasta löydät lippukunnan omilta sivuilta KairaNetistä.