uutisia
Suurenna tekstiä Pienennä tekstiä
Valokuvanäyttely

Valokuvanäyttely Sulo Karjalaisen karhuista Mikaelintalolla arkisin klo 9-15. Lue lisää

Juhannus

Juhannuksen kirkkotilaisuudet: juhannusaattona, pe 23.6. sanajumalanpalvelus ja juhannusjuhla klo 19 Karunan kirkolla, bussikuljetus. Juhannuspäivänä, la 24.6. .... Lue lisää

Kirkko avoinna

Paimion Pyhän Mikaelin kirkko on avoinna ma-pe 1.6.-28.7. klo 12-16. Voit tulla tutustumaan... Lue lisää

Päiväkerhoon ilmoittautuminen päättynyt

Päiväkerhoryhmiin ilmoittautuminen on päättynyt. Pääsikö ilmoittautuminen unohtumaan? Ei hätää! Vapaita paikkoja voit tiedustella.... Lue lisää

Pihakerho lapsiperheille

Omatoiminen pihakerho 14.8. asti maanantaisin lapsiperheille  klo 10-12 Paltan kerhotalon leikkipihalla (Paltantie 4). Pihakerhossa mahdollisuus... Lue lisää

Kirkkovaellus 25.7.2017

Pyhän Jaakobin kirkkovaellus järjestetään yhdennentoista kerran ti 25.7. Kirkkovaelluksen alkuhartaus on klo 17 Paimion kirkossa. Alkuhartauden jälkeen.... Lue lisää

Suomi 100 -Juhlakonsertti Karunan kirkossa

Suomi 100-juhlakonsertti ti 4.7. Karunan kirkossa. Esiintyjänä Petri Laaksonen. Konsertin järjestää Sauvo-Karunan seurakunta. Lue lisää

Matalan kynnyksen kirkkoillat

Suositut kirkkoillat jatkuvat syksylllä! Syksyn ensimmäinen ilta on su 10.9. klo 16 Paimion kirkossa. Illan aiheena on.... Lue lisää

Yhteisvastuu 2017

Yhteisvastuu 2017 torjuu ihmiskauppaa. Keräys käynnistyi  tuttuun tapaan helmikuun ensimmäisenä sunnuntaina 5.2.2017. Yhteisvastuuvaroin autetaan... Lue lisää

Seurakunnan postiosoite muuttunut

Paimion seurakunnan postiosoite on muuttunut. Lue lisää

Nuoriso

Meidät löydät myös facebookista klikkaamalla lampaan kuvaa... (edellyttää kirjautumista facebookkiin)

1.8.-8.8. nuorten 16-20v retki kairosmajalle ja Pyhätunturin maastoon, kysele nunnulta!
**@** 050 3428 095

Paimion seurakunnan nuorten toiminta on tarkoitettu JUURI SINULLE, n.14-18 -vuotias nuori. Tältä sivulta löydät tietoa isoskoulutuksesta ja muusta nuorten toiminnasta sekä erilaisista tapahtumista ja retkistä.  Tule rohkeasti mukaan!

Nuorisotyön toimisto sijaitsee Wanhalla seurakuntatalolla (Pyölintie 3). Suurin osa toiminnasta tapahtuu myös Wanhalla.

Nuorisotyöntekijöiden yhteystiedot

**@** 050 3428 095
**@** 044 0660 921

Isoskoulutus

Ykkösvuoden isosten koulutus on Wanhalla torstaisin klo 15.30-17 ja kakkosvuoden isosten koulutus klo 17.30-19. Lisäksi isoskoulutukseen kuuluu isosten viikoloppuleirejä ("viikkis") Rantalassa. Ykköset saaneet kotiin infokirjeen, kakkoset käykää katsomassa facebookissa.

2+

Jos olet käynyt jo isoskoulutuksen, etkä tiedä mitä tehdä, niin tämä on sinun ryhmäsi. Jos et ole käynyt isoskoulutusta, mutta kaipaat nuorten toimintaan seurakunnassa, niin tämä on sinun ryhmäsi. Luvassa viikonloppuleirejä, nuisku koulutusta ym. uutta, tule rohkeasti mukaan katsomaan ja osallistumaan toimintaan.

Kysy nunnulta lisätietoja.

NIGHT CAFE

Lauantaisin klo 20 -23 Wanhalla (Pyölintie 3).

Tervetuloa viettämään iltaa hyvässä seurassa, vaikka kahvikupposen äärellä. Kevään viimeinen Night Cafee on lauantaina 29.4.

Tuomas Band

Bändi on tarkoitettu pääsääntöisesti 13-18 vuotiaille soittajille ja laulajille. Instrumenttivalikoimassa ovat sähkökitara, basso, lyömäsoittimet ja piano. Bändiin voi liittyä myös oman soittimensa kanssa. Lisäksi bändi tarvitsee laulajan tai laulajia.

Huomionarvoista on, että ne jotka tulevat mukaan Tuomas Bandiin, saavat musiikin opetusta ilmaiseksi!

Jos olet kiinnostunut bänditoiminnasta, niin ota yhteyttä kanttori Petri Kopposeen, puh. 044 0199 919 tai sähköpostilla **@**. Voit myös tulla suoraan paikan päälle.

Seurakunnan luisteluvuoro

Paimion jäähallissa ovat tältä keväältä päättyneet!

PARTIO
Paimion seurakunta toimii Partiolippukunta Kairankiertäjät ry:n taustayhteisönä. Partion tilat löytyvät Wanhan alakerrasta. Lisää Kairankiertäjien toiminnasta löydät lippukunnan omilta sivuilta KairaNetistä.