uutisia
Suurenna tekstiä Pienennä tekstiä
Muskarit

Muskarit tiistaisin 5.9. alkaen Wanhalla! Ilmoittautuminen keskiviikkona 16.8. klo 9.30 alkaen... Lue lisää

Ekaluokkalaisten kouluun siunaaminen

Ekaluokkalaiset siunataan koulutielle perhekirkossa su 20.8. klo 10 Paimion kirkossa. Ekaluokkalaiset kutsutaan... Lue lisää

70 ja 75 vuotiaiden ilmoittautuminen juhlaan

Kotiseurakuntasi kutsuu Sinut tänä vuonna 70 tai 75 vuotta täyttävä/täyttänyt yhteiseen juhlaan sunnuntaina 10.9.. Ilmoittautuminen... Lue lisää

Motoristien kirkkohetki

Motoristien kirkkohetki su 3.9. klo 14 Pyhän Jaakobin kirkossa (Jaakobintie 38, Paimio). Ohjelmassa... Lue lisää

Kuorojen syyskausi

Seurakunnan kuorot aloittavat syyskautensa! Syksyn ensimmäiset harjoitukset ovat keskiviikkona 6.9. ja torstaina 7.9. Kuoroja on... Lue lisää

Kouluikäisten kerhot

Kouluikäisten kerhot alkavat 12.9. alkaen. Tsekkaa kerhot, valitse omasi ja ilmoittaudu!

Lue lisää

Retki Turun Merimieskirkolle

maanantaina 11.9. Ilmoittautuminen.... Lue lisää

Hautausmaalle työntekijää

Paimion seurakunta etsii työntekijää hautausmaalle ajalle syyskuu - lokakuu 2017. Lue lisää

Matalan kynnyksen kirkkoillat

Suositut kirkkoillat jatkuvat syksylllä! Syksyn ensimmäinen ilta on su 10.9. klo 16 Paimion kirkossa. Illan aiheena on.... Lue lisää

Yhteisvastuu 2017

Yhteisvastuu 2017 torjuu ihmiskauppaa. Keräys käynnistyi  tuttuun tapaan helmikuun ensimmäisenä sunnuntaina 5.2.2017. Yhteisvastuuvaroin autetaan... Lue lisää

Seurakunnan postiosoite muuttunut

Paimion seurakunnan postiosoite on muuttunut. Lue lisää

Nuoriso

Meidät löydät myös facebookista klikkaamalla lampaan kuvaa... (edellyttää kirjautumista facebookkiin)

Paimion seurakunnan nuorten toiminta on tarkoitettu JUURI SINULLE, n.14-18 -vuotias nuori. Tältä sivulta löydät tietoa isoskoulutuksesta ja muusta nuorten toiminnasta sekä erilaisista tapahtumista ja retkistä.  Tule rohkeasti mukaan!

Nuorisotyön toimisto sijaitsee Wanhalla seurakuntatalolla (Pyölintie 3). Suurin osa toiminnasta tapahtuu myös Wanhalla.

Nuorisotyöntekijöiden yhteystiedot

**@** 050 3428 095
**@** 044 0660 921

Isoskoulutus

Ykkösvuoden isosten koulutus on Wanhalla torstaisin klo 15.30-17 ja kakkosvuoden isosten koulutus klo 17.30-19. Lisäksi isoskoulutukseen kuuluu isosten viikoloppuleirejä ("viikkis") Rantalassa. Ykköset saaneet kotiin infokirjeen, kakkoset käykää katsomassa facebookissa.

2+

Jos olet käynyt jo isoskoulutuksen, etkä tiedä mitä tehdä, niin tämä on sinun ryhmäsi. Jos et ole käynyt isoskoulutusta, mutta kaipaat nuorten toimintaan seurakunnassa, niin tämä on sinun ryhmäsi. Luvassa viikonloppuleirejä, nuisku koulutusta ym. uutta, tule rohkeasti mukaan katsomaan ja osallistumaan toimintaan.

Kysy nunnulta lisätietoja.

NIGHT CAFE

Lauantaisin klo 20 -23 Wanhalla (Pyölintie 3).

Tervetuloa viettämään iltaa hyvässä seurassa, vaikka kahvikupposen äärellä. Kevään viimeinen Night Cafee on lauantaina 29.4.

TUOMAS BAND

Bändi on tarkoitettu pääsääntöisesti 13-18 vuotiaille soittajille ja laulajille. Instrumenttivalikoimassa ovat sähkökitara, basso, lyömäsoittimet ja piano. Bändiin voi liittyä myös oman soittimensa kanssa. Lisäksi bändi tarvitsee laulajan tai laulajia.

Huomionarvoista on, että ne jotka tulevat mukaan Tuomas Bandiin, saavat musiikin opetusta ilmaiseksi!

Bändin harjoitukset ovat torstaisin klo 15-18 aikana, silloin kun ne kulloinkin parhaiten sopii. Paikkana on Wanha (Pyölint. 3).

Syyskauden 1. harjoitukset torstaina 7.9.

Lisätietoja kanttori Petri Kopposelta, puh. 044 0199 919 tai **@**

Jos olet kiinnostunut bänditoiminnasta, niin ota yhteyttä kanttori Petri Kopposeen, puh. 044 0199 919 tai sähköpostilla **@****@**. Voit myös tulla suoraan paikan päälle.

Seurakunnan luisteluvuoro

Paimion jäähallissa ovat tältä keväältä päättyneet!

PARTIO
Paimion seurakunta toimii Partiolippukunta Kairankiertäjät ry:n taustayhteisönä. Partion tilat löytyvät Wanhan alakerrasta. Lisää Kairankiertäjien toiminnasta löydät lippukunnan omilta sivuilta KairaNetistä.