Konsertit ja musiikkitilaisuudet

Joulukonsertti Hyvän joulun toivotus su 10.12. klo 16 Pyhän Jaakobin kirkossa. Lue lisää

Vähävaraisten jouluavustukset

Seurakunta avustaa taloudellisesti heikommassa asemassa olevia. Varaa aika erityisdiakonilta. Yhteystiedot... Lue lisää

Kauneimmat Joululaulut

Katso täältä Paimion seurakunnan Kauneimmat joululaulutilaisuudet jouluna 2017. Lue lisää

Päiväkerhossa vapaita paikkoja

Jos lapsesi täyttää kolme vuotta kevääseen 2018 mennessä
tai on sitä vanhempi, hän voi tulla mukaan päiväkerhoon. Tiedustele... Lue lisää

Hanna-rukouspiiri

Hanna-rukouspiiri syksyllä 2017 Mikaelintalolla joka toinen tiistai klo 18. Seuraava ilta ti 12.12. Lue lisää

Yhdistymisneuvottelut käyntiin

Paimion seurakunnan ja Sauvo-Karunan seurakunnan yhdistymisneuvottelut käynnistyneet. Lue lisää

Seurakunnan postiosoite muuttunut

Paimion seurakunnan postiosoite on muuttunut. Lue lisää

Paimion seurakunnan teettämiä suruadresseja on myynnissä.

Adresseja on kaksi eri versiota. Toisessa on taiteilija Raili Mikkosen piirtämä kuva Yksin elämän lahdella ja toisessa niin ikään Raili Mikkosen piirtämä kuva Yli pimeän maan.

Adressin värssyn voit valita seuraavista:

Jeesus sanoi: "Minä olen ylösnousemus ja elämä. Joka uskoo minuun, saa elää, vaikka kuoleekin, eikä yksikään, joka elää ja uskoo minuun, ikinä kuole."
Joh. 11:25-26

Jumalan armolahja on iankaikkinen elämä Kristuksessa Jeesuksessa, meidän Herrassamme.
Room. 6:23

Rauhassa menen levolle ja nukahdan. Sinä, Herra, sinä yksin olet minun suojani, minä saan elää turvassa.

Suo minun asua Sinun majassasi iankaikkisesti, turvautua Sinun siipiesi suojaan.

Herra kädelläsi uneen painan pään, kutsut ystäväsi lepäämään. Käsi minut kantaa uuteen elämään, ikirauhan antaa, valoon jään.
Virsi 517:4

Adressin voi valita myös ilman tekstejä.

Adressin hinta on 10 e/kpl.
Adressien myynnistä kertyvät varat menevät  lähetystyöhön kotimaassa ja ulkomaille.

Adresseja on saatavilla seurakunnan taloustoimistossa
ma-to klo 9-13 (Mikaelintalo, Pyölintie 3).