Juhannus

Juhannuksen kirkkotilaisuudet: juhannusaattona, pe 22.6. sanajumalanpalvelus ja juhannusjuhla klo 19 Karunan kirkolla, bussikuljetus. Juhannuspäivänä, la 23.6. .... Lue lisää

Kesämusiikkia

Kesämusiikkia ke 27.6. klo 13 Paimion kirkossa. Esiintyjinä Maria Sapelkina ja Petri Kopponen. Lue lisää

Hoitohautojen kesäkukitus

Hoitohautojen kesäkukitus on aloitettu tiistaina 5.6. Pyydämme ystävällisesti omaisia...  Lue lisää

Pihakerho lapsiperheille

Omatoiminen pihakerho maanantaisin 13.8. asti lapsiperheille  klo 10-12 Paltan kerhotalon leikkipihalla (Paltantie 4). Pihakerhossa mahdollisuus... Lue lisää

Yhdistymisneuvottelut päätökseen

Paimion seurakunnan ja Sauvo-Karunan seurakunnan yhdistymisneuvottelut ovat edenneet. Lue lisää

Seurakunnan postiosoite muuttunut

Paimion seurakunnan postiosoite on muuttunut. Lue lisää

Paimion seurakunnan teettämiä suruadresseja on myynnissä.

Adresseja on kaksi eri versiota. Toisessa on taiteilija Raili Mikkosen piirtämä kuva Yksin elämän lahdella ja toisessa niin ikään Raili Mikkosen piirtämä kuva Yli pimeän maan.

Adressin värssyn voit valita seuraavista:

Jeesus sanoi: "Minä olen ylösnousemus ja elämä. Joka uskoo minuun, saa elää, vaikka kuoleekin, eikä yksikään, joka elää ja uskoo minuun, ikinä kuole."
Joh. 11:25-26

Jumalan armolahja on iankaikkinen elämä Kristuksessa Jeesuksessa, meidän Herrassamme.
Room. 6:23

Rauhassa menen levolle ja nukahdan. Sinä, Herra, sinä yksin olet minun suojani, minä saan elää turvassa.

Suo minun asua Sinun majassasi iankaikkisesti, turvautua Sinun siipiesi suojaan.

Herra kädelläsi uneen painan pään, kutsut ystäväsi lepäämään. Käsi minut kantaa uuteen elämään, ikirauhan antaa, valoon jään.
Virsi 517:4

Adressin voi valita myös ilman tekstejä.

Adressin hinta on 10 e/kpl.
Adressien myynnistä kertyvät varat menevät  lähetystyöhön kotimaassa ja ulkomaille.

Adresseja on saatavilla seurakunnan taloustoimistossa
ma-to klo 9-13 (Mikaelintalo, Pyölintie 3).