Stipendejä toisen asteen koulutukseen

Paimion seurakunnan hallinnoima Merivuoren rahasto myöntää stipendejä vähävaraisten paimiolaisperheiden nuorille toisen asteen koulutuksesta aiheutuvien kulujen kattamiseen vuosien 2018 – 2021 aikana. Lue lisää

Motoristien kirkkohetki

Motoristien kirkkohetki su 2.9. klo 14 Pyhän Jaakobin kirkossa (Jaakobintie 38, Paimio). Ohjelmassa... Lue lisää

Yhdistymisneuvottelut päätökseen

Paimion seurakunnan ja Sauvo-Karunan seurakunnan yhdistymisneuvottelut ovat edenneet. Lue lisää

Seurakunnan postiosoite muuttunut

Paimion seurakunnan postiosoite on muuttunut. Lue lisää

Säännöllinen viikko- ja kuukausitoiminta

Tällä sivulla ja alasivuilla esitellään seurakunnan säännöllistä, viikoittain tai kuukausittain toistuvaa toimintaa. Viikko- ja kuukausitoiminta jaetaan kahteen toimintakauteen: syys- ja kevätkauteen. Säännöllinen toiminta on kesän pääsääntöisesti tauolla.

Yksittäisistä tilaisuuksista saat tietoa tästä

VERTAISTUKIRYHMÄ TOIVOA ARKEEN

Ryhmä kokoontuu torstaisin klo 13-15 Mikaelin arkissa
osoitteessa Vistantie 24 (entisen ravintola Putkan tilat, kulku Paltantien puolelta).

Ryhmän tavoitteena on tukea ihmistä arjen haasteissa.

Ryhmän vetäjinä ryhmäohjaaja Jari Laaksonen ja diakoni Antti Aro.

SAUNAILLAT

Miesten saunailta Rantalan leirikeskuksessa klo 18 kerran kuussa pääsääntöisesti maanantai-iltaisin (Hirvonpääntie 560).  Illan isäntänä Mika Ahtola, puh. 040 5611 213.

ILON JA VALON KOTI-ILTA

Joka toinen keskiviikko (HUOM! muuttunut viikonpäivä!)
Ilon ja valon koti-ilta klo 18.30 vapaaehtoistyöntekijöiden järjestämänä.

Laulua, Raamatun sanaa ja rukousta. Voit tulla yksin tai yhdessä ystävän kanssa.

Syksyn päivät

ke 12.9. klo 18.30 Lehtisillä
ke 26.9. klo 18.30. Jaakkoloilla
ke 10.10. klo 18.30 Lehtisillä
ke 24.10. klo 18.30. Jaakkoloilla
ke 7.11. klo 18.30 Lehtisillä
ke 21.11. klo 18.30. Jaakkoloilla
ke 5.12. klo 18.30 Lehtisillä
ke 19.12. klo 18.30. Jaakkoloilla

KAFFETASSI

Kaffetassi aikuisväelle perjantaisin klo 10–12 Wanhalla seurakuntatalolla, Pyölintie 3. Aikuisten olohuone ja tapaamispaikka. Keskustelua, kahvittelua ja lyhyt ohjelmatuokio n. klo 10.30- 11. Toimintaa pyörittävät vapaaehtoiset isännät ja emännät. Kaikenikäiset aikuiset tervetuloa!
Villalankoja tarvitaan äiti Teresa -peittojen valmistukseen. Kaikenlaiset lankakerät, pienetkin ”lankanuput” otetaan kiitollisuudella vastaan!

Kesätauko

Kaffetassi jatkuu syksyllä 7.9.

Raamattupiiri Ilonetsijät

Aiheena Apostolien teot Jukka Norvannon kirjan  Seurakunta syntyy pohjalta.

LUISTELUVUORO PAIMION JÄÄHALLISSA

Seurakunnan luisteluvuoro lauantaisin klo 17-18 Paimion jäähallissa.
HUOM! Muuttunut aika!
Mailojen käyttö on kielletty.
Lapsille kypärä päähän!

NIGHT CAFE NUORILLE

Night Cafe lauantaisin klo 20 -23 Wanhalla (Pyölintie 3). Night Cafe on päihteetön!!

SANAN, SÄVELEN JA RUKOUKSEN ILLAT

Sunnuntaisin n. kerran kuussa Sanan, sävelen ja rukouksen ilta klo 16-18 Mikaelintalolla (Pyölintie 3).

Syksyn illat
9.9.,
7.10.,
4.11.,