Ekaluokkalaisten kouluun siunaaminen

Ekaluokkalaiset siunataan koulutielle perhekirkossa su 20.8. klo 10 Paimion kirkossa. Ekaluokkalaiset kutsutaan... Lue lisää

Muskarit

Muskarit tiistaisin 5.9. alkaen Wanhalla! Ilmoittautuminen keskiviikkona 16.8. klo 9.30 alkaen... Lue lisää

70 ja 75 vuotiaiden ilmoittautuminen juhlaan

Kotiseurakuntasi kutsuu Sinut tänä vuonna 70 tai 75 vuotta täyttävä/täyttänyt yhteiseen juhlaan sunnuntaina 10.9.. Ilmoittautuminen... Lue lisää

Motoristien kirkkohetki

Motoristien kirkkohetki su 3.9. klo 14 Pyhän Jaakobin kirkossa (Jaakobintie 38, Paimio). Ohjelmassa... Lue lisää

Kuorojen syyskausi

Seurakunnan kuorot aloittavat syyskautensa! Syksyn ensimmäiset harjoitukset ovat keskiviikkona 6.9. ja torstaina 7.9. Kuoroja on... Lue lisää

Kouluikäisten kerhot

Kouluikäisten kerhot alkavat 12.9. alkaen. Tsekkaa kerhot, valitse omasi ja ilmoittaudu!

Lue lisää

Retki Turun Merimieskirkolle

maanantaina 11.9. Ilmoittautuminen.... Lue lisää

Hautausmaalle työntekijää

Paimion seurakunta etsii työntekijää hautausmaalle ajalle syyskuu - lokakuu 2017. Lue lisää

Matalan kynnyksen kirkkoillat

Suositut kirkkoillat jatkuvat syksylllä! Syksyn ensimmäinen ilta on su 10.9. klo 16 Paimion kirkossa. Illan aiheena on.... Lue lisää

Yhteisvastuu 2017

Yhteisvastuu 2017 torjuu ihmiskauppaa. Keräys käynnistyi  tuttuun tapaan helmikuun ensimmäisenä sunnuntaina 5.2.2017. Yhteisvastuuvaroin autetaan... Lue lisää

Seurakunnan postiosoite muuttunut

Paimion seurakunnan postiosoite on muuttunut. Lue lisää

Säännöllinen viikko- ja kuukausitoiminta

Tällä sivulla ja alasivuilla esitellään seurakunnan säännöllistä, viikoittain tai kuukausittain toistuvaa toimintaa. Viikko- ja kuukausitoiminta jaetaan kahteen toimintakauteen: syys- ja kevätkauteen. Säännöllinen toiminta on kesän pääsääntöisesti tauolla.

Yksittäisistä tilaisuuksista saat tietoa tästä

VERTAISTUKIRYHMÄ TOIVOA ARKEEN

Ryhmä kokoontuu torstaisin klo 13-15 Mikaelin arkissa
osoitteessa Vistantie 24 (entisen ravintola Putkan tilat, kulku Paltantien puolelta).

Ryhmän tavoitteena on tukea ihmistä arjen haasteissa.

Ryhmän vetäjinä ryhmäohjaaja Jari Laaksonen ja diakoni Antti Aro.

SAUNAILLAT

Miesten saunailta Rantalan leirikeskuksessa klo 18 kerran kuussa pääsääntöisesti maanantai-iltaisin (Hirvonpääntie 560). Talvikaudella illat pidetään Mikaelintalolla (Pyölintie 3). Illan isäntänä Mika Ahtola, puh. 040 5611 213.

ILON JA VALON KOTI-ILTA

Joka toinen maanantai Ilon ja valon koti-ilta klo 18.30 vapaaehtoistyöntekijöiden järjestämänä Mervi Vilgrenillä Villa Ainolassa (Postinkuja 9).

Laulua, Raamatun sanaa ja rukousta. Voit tulla yksin tai yhdessä ystävän kanssa.
Illoissa mukana mm. Marja-Leena ja Seppo Jaakkola.

KAFFETASSI

Kaffetassi aikuisväelle perjantaisin klo 10–12 Wanhalla seurakuntatalolla, Pyölintie 3. Aikuisten olohuone ja tapaamispaikka. Keskustelua, kahvittelua ja lyhyt ohjelmatuokio n. klo 10.30- 11. Toimintaa pyörittävät vapaaehtoiset isännät ja emännät. Kaikenikäiset aikuiset tervetuloa!
Villalankoja tarvitaan äiti Teresa -peittojen valmistukseen. Kaikenlaiset lankakerät, pienetkin ”lankanuput” otetaan kiitollisuudella vastaan!

Kesätauko

Syyskauden 1. kaffetassi pe 8.9.

Raamattupiiri Ilonetsijät

Kesätauko

Syksyllä uutena aiheena Apostolien teot Jukka Norvannon kirjan  Seurakunta syntyy pohjalta.

Syksyllä jatketaan 18.9. alkaen.

LUISTELUVUORO PAIMION JÄÄHALLISSA

Seurakunnan luisteluvuoro lauantaisin klo 17-18 Paimion jäähallissa.Mailojen käyttö on kielletty. Lapsille kypärä päähän!

Vuorot kevään osalta päättyneet.

NIGHT CAFE NUORILLE

Night Cafe lauantaisin klo 20 -23 Wanhalla (Pyölintie 3). Night Cafe on päihteetön!!

SANAN, SÄVELEN JA RUKOUKSEN ILLAT

Sunnuntaisin n. kerran kuussa Sanan, sävelen ja rukouksen ilta klo 16-18 Mikaelintalolla (Pyölintie 3).

Syksyn illat:
24.9., 22.10., 12.11. ja 3.12.

Lapsiperheille

Kaikkea kivaa lapsiperheille: Perhekerho, perheiltoja, Pikkukirkkoja... Lue lisää

Kouluikäisille

Toimintaa kouluikäisille (7-14 v.). kerhoja, luistelua.... Lue lisää