Konsertit ja musiikkitilaisuudet

Joulukonsertti Hyvän joulun toivotus su 10.12. klo 16 Pyhän Jaakobin kirkossa. Lue lisää

Vähävaraisten jouluavustukset

Seurakunta avustaa taloudellisesti heikommassa asemassa olevia. Varaa aika erityisdiakonilta. Yhteystiedot... Lue lisää

Kauneimmat Joululaulut

Katso täältä Paimion seurakunnan Kauneimmat joululaulutilaisuudet jouluna 2017. Lue lisää

Päiväkerhossa vapaita paikkoja

Jos lapsesi täyttää kolme vuotta kevääseen 2018 mennessä
tai on sitä vanhempi, hän voi tulla mukaan päiväkerhoon. Tiedustele... Lue lisää

Hanna-rukouspiiri

Hanna-rukouspiiri syksyllä 2017 Mikaelintalolla joka toinen tiistai klo 18. Seuraava ilta ti 12.12. Lue lisää

Yhdistymisneuvottelut käyntiin

Paimion seurakunnan ja Sauvo-Karunan seurakunnan yhdistymisneuvottelut käynnistyneet. Lue lisää

Seurakunnan postiosoite muuttunut

Paimion seurakunnan postiosoite on muuttunut. Lue lisää

Säännöllinen viikko- ja kuukausitoiminta

Tällä sivulla ja alasivuilla esitellään seurakunnan säännöllistä, viikoittain tai kuukausittain toistuvaa toimintaa. Viikko- ja kuukausitoiminta jaetaan kahteen toimintakauteen: syys- ja kevätkauteen. Säännöllinen toiminta on kesän pääsääntöisesti tauolla.

Yksittäisistä tilaisuuksista saat tietoa tästä

VERTAISTUKIRYHMÄ TOIVOA ARKEEN

Ryhmä kokoontuu torstaisin klo 13-15 Mikaelin arkissa
osoitteessa Vistantie 24 (entisen ravintola Putkan tilat, kulku Paltantien puolelta).

Ryhmän tavoitteena on tukea ihmistä arjen haasteissa.

Ryhmän vetäjinä ryhmäohjaaja Jari Laaksonen ja diakoni Antti Aro.

SAUNAILLAT

Miesten saunailta Rantalan leirikeskuksessa klo 18 kerran kuussa pääsääntöisesti maanantai-iltaisin (Hirvonpääntie 560). Talvikaudella illat pidetään Mikaelintalolla (Pyölintie 3). Illan isäntänä Mika Ahtola, puh. 040 5611 213.

Ma 11.12. Mikaelintalolla vieraana pastori Jarmo Mäki-Mikola lähetysyhdistys Kylväjästä.

ILON JA VALON KOTI-ILTA

Joka toinen maanantai Ilon ja valon koti-ilta klo 18.30 vapaaehtoistyöntekijöiden järjestämänä.

Laulua, Raamatun sanaa ja rukousta. Voit tulla yksin tai yhdessä ystävän kanssa.

Kevään 2018 illat

ma 8.1. klo 18.30 Jaakkoloilla (Mesiangervo 8 B, Saaren alue)

ma 22.1. klo 18.30 Lehtisillä (Ahmatie 1) (Oinila)

ma 5.2. klo 18.30 Jaakkoloilla (Mesiangervo 8 B, Saaren alue)

ma 19.2. klo 18.30 Lehtisillä (Ahmatie 1) (Oinila)

ma 5.3. klo 18.30 Jaakkoloilla (Mesiangervo 8 B, Saaren alue)

ma 19.3. klo 18.30 Lehtisillä (Ahmatie 1) (Oinila)

ma 9.4. klo 18.30 Jaakkoloilla (Mesiangervo 8 B, Saaren alue)

ma 23.4. klo 18.30 Lehtisillä (Ahmatie 1) (Oinila)

ma 7.5. klo 18.30 Jaakkoloilla (Mesiangervo 8 B, Saaren alue)

ma 21.5. klo 18.30 Lehtisillä (Ahmatie 1) (Oinila)

KAFFETASSI

Kaffetassi aikuisväelle perjantaisin klo 10–12 Wanhalla seurakuntatalolla, Pyölintie 3. Aikuisten olohuone ja tapaamispaikka. Keskustelua, kahvittelua ja lyhyt ohjelmatuokio n. klo 10.30- 11. Toimintaa pyörittävät vapaaehtoiset isännät ja emännät. Kaikenikäiset aikuiset tervetuloa!
Villalankoja tarvitaan äiti Teresa -peittojen valmistukseen. Kaikenlaiset lankakerät, pienetkin ”lankanuput” otetaan kiitollisuudella vastaan!

Raamattupiiri Ilonetsijät

Kesätauko

Syksyllä uutena aiheena Apostolien teot Jukka Norvannon kirjan  Seurakunta syntyy pohjalta.

Syksyn raamattupiirit:
11.12.

LUISTELUVUORO PAIMION JÄÄHALLISSA

Seurakunnan luisteluvuoro lauantaisin klo 16-17 Paimion jäähallissa.
HUOM! Muuttunut aika!
Mailojen käyttö on kielletty.
Lapsille kypärä päähän!

Syyskausi päättynyt.
Vuorot jatkuvat lopiaisen jälkeen.

NIGHT CAFE NUORILLE

Night Cafe lauantaisin klo 20 -23 Wanhalla (Pyölintie 3). Night Cafe on päihteetön!!

SANAN, SÄVELEN JA RUKOUKSEN ILLAT

Sunnuntaisin n. kerran kuussa Sanan, sävelen ja rukouksen ilta klo 16-18 Mikaelintalolla (Pyölintie 3).

Kevään 2018 illat
14.1.
4.2.
4.3.