Kouluikäisten kesäleirit

Varhaisnuorten (7-14 v.) kesäleirit 25.-27.6. Vanu I sekä 27.-30.6. Vanu II Rantalassa.

Päiväleiri 4.-8.6. Wanhalla. Ilmoittautuminen... Lue lisää

Haastekanpanja Yhteisvastuun hyväksi

Kunnallislehden ja Paimion seurakunnan haastekampanja Yhteisvastuun hyväksi 30.4.2018 asti. Haasta... Lue lisää

Vistan hautausmaiden siivoustalkoot

Tule harrastamaan hyötyliikuntaa! Vistan hautausmaiden siivoustalkoot ti 24.4. klo 8 alkaen... Lue lisää

Family Action

Family Action pe 27.4. Wanhalla
klo 17.30-19 1.-6. luokkalaisille ja heidän vanhemmilleen!
Musiikkia, toimintapajoja, välipalapaja, kasvomaalausta...

Tapahtuma on maksuton, välipala 1€ tuotto yhteisvastuulle Lue lisää

Vappumyyjäiset

Vappumyyjäiset pe 27.4. klo 12.30 Wanhalla (Pyölintie 3). Myynnissä simaa, munkkeja... Lue lisää

Pihakerho

Pihakerho 2-vuotiaille ja vanhemmille lapsille  Paltan päiväkerhotalon pihassa ke 25.4. klo 9-11. Ilmoittautuminen... Lue lisää

Miesten yö

Miesten yö pe 27.4. Turussa. Huippupuhujia, musiikkiryhmä, tarjoilua ym. Ilmoittaudi pikaisesti... Lue lisää

Toivoa naisille -rukousryhmä

Toivoa naisille -rukousryhmä (entinen Hanna-piiri) kevätkaudella 2018 Mikaelintalolla joka toinen tiistai klo 18. Seuraava ilta ti .15.5. Lue lisää

Peimarin seutu rukoilee

Yhteiskristillinen, yli kuntarajojen ulottuva rukousilta ke 16.5. klo 18.30 Paimion kirkossa. Rukoilemme yhdessä... Lue lisää

Yhdistymisneuvottelut etenevät

Paimion seurakunnan ja Sauvo-Karunan seurakunnan yhdistymisneuvottelut ovat edenneet. Lue lisää

Seurakunnan postiosoite muuttunut

Paimion seurakunnan postiosoite on muuttunut. Lue lisää

Säännöllinen viikko- ja kuukausitoiminta

Tällä sivulla ja alasivuilla esitellään seurakunnan säännöllistä, viikoittain tai kuukausittain toistuvaa toimintaa. Viikko- ja kuukausitoiminta jaetaan kahteen toimintakauteen: syys- ja kevätkauteen. Säännöllinen toiminta on kesän pääsääntöisesti tauolla.

Yksittäisistä tilaisuuksista saat tietoa tästä

VERTAISTUKIRYHMÄ TOIVOA ARKEEN

Ryhmä kokoontuu torstaisin klo 13-15 Mikaelin arkissa
osoitteessa Vistantie 24 (entisen ravintola Putkan tilat, kulku Paltantien puolelta).

Ryhmän tavoitteena on tukea ihmistä arjen haasteissa.

Ryhmän vetäjinä ryhmäohjaaja Jari Laaksonen ja diakoni Antti Aro.

SAUNAILLAT

Miesten saunailta Rantalan leirikeskuksessa klo 18 kerran kuussa pääsääntöisesti maanantai-iltaisin (Hirvonpääntie 560).  Illan isäntänä Mika Ahtola, puh. 040 5611 213.

14.5. vieraana Jaakko Erola.

ILON JA VALON KOTI-ILTA

Joka toinen maanantai Ilon ja valon koti-ilta klo 18.30 vapaaehtoistyöntekijöiden järjestämänä.

Laulua, Raamatun sanaa ja rukousta. Voit tulla yksin tai yhdessä ystävän kanssa.

Kevätkauden 2018 illat

ma 23.4. klo 18.30 Lehtisillä (Ahmatie 1, Oinila)

ma 7.5. klo 18.30 Jaakkoloilla (Mesiangervo 8 B, Saaren alue)

ma 21.5. klo 18.30 Lehtisillä (Ahmatie 1, Oinila)

KAFFETASSI

Kaffetassi aikuisväelle perjantaisin klo 10–12 Wanhalla seurakuntatalolla, Pyölintie 3. Aikuisten olohuone ja tapaamispaikka. Keskustelua, kahvittelua ja lyhyt ohjelmatuokio n. klo 10.30- 11. Toimintaa pyörittävät vapaaehtoiset isännät ja emännät. Kaikenikäiset aikuiset tervetuloa!
Villalankoja tarvitaan äiti Teresa -peittojen valmistukseen. Kaikenlaiset lankakerät, pienetkin ”lankanuput” otetaan kiitollisuudella vastaan!

Raamattupiiri Ilonetsijät

Syksyllä uutena aiheena Apostolien teot Jukka Norvannon kirjan  Seurakunta syntyy pohjalta.

LUISTELUVUORO PAIMION JÄÄHALLISSA

Seurakunnan luisteluvuoro lauantaisin klo 17-18 Paimion jäähallissa.
HUOM! Muuttunut aika!
Mailojen käyttö on kielletty.
Lapsille kypärä päähän!

Kevätkauden vuorot päättyneet.

NIGHT CAFE NUORILLE

Night Cafe lauantaisin klo 20 -23 Wanhalla (Pyölintie 3). Night Cafe on päihteetön!!

SANAN, SÄVELEN JA RUKOUKSEN ILLAT

Sunnuntaisin n. kerran kuussa Sanan, sävelen ja rukouksen ilta klo 16-18 Mikaelintalolla (Pyölintie 3).

Kevätkauden 2018 illat

6.5. vieraana Aino Vesti Kansan Raamattuseurasta.
Aiheena Rukouksen jännittävä maailma.

Lapsiperheille

Kaikkea kivaa lapsiperheille: Perhekerho, perheiltoja, Pikkukirkkoja... Lue lisää

Kouluikäisille

Toimintaa kouluikäisille (7-14 v.). kerhoja, luistelua.... Lue lisää