uutisia
Suurenna tekstiä Pienennä tekstiä
Juhannus

Juhannuksen kirkkotilaisuudet: juhannusaattona, pe 22.6. sanajumalanpalvelus ja juhannusjuhla klo 19 Karunan kirkolla, bussikuljetus. Juhannuspäivänä, la 23.6. .... Lue lisää

Kesämusiikkia

Kesämusiikkia ke 27.6. klo 13 Paimion kirkossa. Esiintyjinä Maria Sapelkina ja Petri Kopponen. Lue lisää

Hoitohautojen kesäkukitus

Hoitohautojen kesäkukitus on aloitettu tiistaina 5.6. Pyydämme ystävällisesti omaisia...  Lue lisää

Pihakerho lapsiperheille

Omatoiminen pihakerho maanantaisin 13.8. asti lapsiperheille  klo 10-12 Paltan kerhotalon leikkipihalla (Paltantie 4). Pihakerhossa mahdollisuus... Lue lisää

Yhdistymisneuvottelut päätökseen

Paimion seurakunnan ja Sauvo-Karunan seurakunnan yhdistymisneuvottelut ovat edenneet. Lue lisää

Seurakunnan postiosoite muuttunut

Paimion seurakunnan postiosoite on muuttunut. Lue lisää

Yksittäiset tilaisuudet

Paimion seurakunta järjestää monenlaisia tilaisuuksia. Jotkut tilaisuudet on tarkoitettu kaikille ja kaikenikäisille, joillain tilaisuuksilla on oma kohderyhmänsä. Tarkoitus on, että jokaiselle löytyy jotain.

Su 17.6. messu ja I rippileirin konfirmaatio klo 10 Paimion kirkossa. Tuija Mäkivalli, Armi Laakso.

pe 22.6. juhannusaattona sanajumalanpalvelus ja kokkojuhla klo 19 Karunan kirkolla.
Linja-autokuljetus Paimion kirkon parkkipaikalta klo 18. Hinta 5 e. Sauvolaiset pääsevät kyytiin Sauvon torilta, hinta 5 e.
Mukana lähetyssihteeri Miia Mäkinen.

La 23.6. sanajumalanpalvelus klo 10 Paimion kirkossa.
Vesa Tuominen, Armi Laakso, tekstinlukija Markku Saarinen.

Su 24.6. sanajumalanpalvelus klo 10 Räpälässä vanhan kirkon paikalla (Sillankorvantie). Samu Turunen,  Armi Laakso, tekstinlukija Satu Tuominen. Oma virsikirja ja kirkkokahvit/-mehut mukaan. Sateella jumalanpalvelus toimitetaan Paimion kirkossa.

Arimo Lähdeniityn terveiset Suomen Lähetysseuran vuosijuhlasta Kuopiosta.

Ti 26.6. lauluhetki klo 18 Räpälässä vanhan kirkon paikalla (Sillankorvantie). Puhe Olli Koskenniemi Sleystä. Kahvitarjoilu.

Ke 27.6. Kesämusiikkia klo 13 Paimion kirkossa.

• Maria Sapelkina - kitara, domra ja laulu
  • Petri Kopponen - piano ja laulu

Vapaa pääsy.

Su 1.7. messu ja II rippileirin konfirmaatio klo 10 Paimion kirkossa. Samu Turunen, Petri Kopponen, Hannu Nurmi.

To 5.7. hartaus klo 13.30 Paimion vanhainkodissa.
Päivi Nurmi, Armi Laakso.

To 5.7. hartaus klo 14.30 Paimion-Sauvon terveyskeskuksen vuodeoastolla.
Päivi Nurmi, Armi Laakso.

Su 8.7. messu klo 10 Paimion kirkossa.
Mika Ahtola, Armi Laakso.

Su 15.7. messu ja III rippileirin konfirmaatio klo 10 Paimion kirkossa.
Samu Turunen, Armi Laakso, Rita Smolander.

Su 22.7. messu ja IV rippileirin konfirmaatio klo 10 Paimion kirkossa.
Tuija Mäkivalli, Armi Laakso, Hannu Nurmi.

Su 29.7. messu ja V rippileirin konfirmaatio klo 10 Paimion kirkossa.
Samu Turunen, Armi Laako, Sirkku Nyman.

Ke 1.8. Latoseurat klo 18 Jaakkoloiden mökillä (Tuuvalan rantatie 33, Hevonpää). Mukana Liisa Pura ja Laura Kalaja - musikki. Grilli kuumana, omat grillattavat, kahvittelua, sauna lämpimänä. Kimppakyydit toivottavia parkkitilan vähyyden takia

To 2.8. hartaus klo 13.30 Paimion vanhainkodissa.
Samu Turunen, Petri Kopponen.

To 2.8. hartaus klo 14.30 Paimion-Sauvon terveyskeskuksen vuodeoastolla.
Samu Turunen, Petri Kopponen.

Su 5.8. sanajumalanpalvelus klo 10 Pyhän Jaakobin kirkossa.
Mika Ahtola, Petri Kopponen.
Jumalanpalveluksen jälkeen Pyhän Jaakobin kirkon kokous kirkossa.

Su 12.8. messu klo 10 Paimion kirkossa. Vesa Tuominen, Petri Kopponen.

Messun jälkeen kirkkokahvit lähetystyön hyväksi Mikaelintalolla (Pyölintie 3). Vieraina seurakunnan nimikkolähetit Hiroaki ja Päivi Yoshimura kertomassa lähetystyöstään Japanissa.

Su 19.8. perhekirkko klo 10 Paimion kirkossa. Päivi Nurmi, Petri Kopponen.
Ekaluokkalaisten kouluun siunaaminen.