uutisia
Suurenna tekstiä Pienennä tekstiä
Valokuvanäyttely

Valokuvanäyttely Sulo Karjalaisen karhuista Mikaelintalolla arkisin klo 9-15. Lue lisää

Kirkko avoinna

Paimion Pyhän Mikaelin kirkko on avoinna ma-pe 1.6.-28.7. klo 12-16. Voit tulla tutustumaan... Lue lisää

Päiväkerhoon ilmoittautuminen päättynyt

Päiväkerhoryhmiin ilmoittautuminen on päättynyt. Pääsikö ilmoittautuminen unohtumaan? Ei hätää! Vapaita paikkoja voit tiedustella.... Lue lisää

Pihakerho lapsiperheille

Omatoiminen pihakerho 14.8. asti maanantaisin lapsiperheille  klo 10-12 Paltan kerhotalon leikkipihalla (Paltantie 4). Pihakerhossa mahdollisuus... Lue lisää

Kirkkovaellus 25.7.2017

Pyhän Jaakobin kirkkovaellus järjestetään yhdennentoista kerran ti 25.7. Kirkkovaelluksen alkuhartaus on klo 17 Paimion kirkossa. Alkuhartauden jälkeen.... Lue lisää

Suomi 100 -Juhlakonsertti Karunan kirkossa

Suomi 100-juhlakonsertti ti 4.7. Karunan kirkossa. Esiintyjänä Petri Laaksonen. Konsertin järjestää Sauvo-Karunan seurakunta. Lue lisää

Matalan kynnyksen kirkkoillat

Suositut kirkkoillat jatkuvat syksylllä! Syksyn ensimmäinen ilta on su 10.9. klo 16 Paimion kirkossa. Illan aiheena on.... Lue lisää

Yhteisvastuu 2017

Yhteisvastuu 2017 torjuu ihmiskauppaa. Keräys käynnistyi  tuttuun tapaan helmikuun ensimmäisenä sunnuntaina 5.2.2017. Yhteisvastuuvaroin autetaan... Lue lisää

Seurakunnan postiosoite muuttunut

Paimion seurakunnan postiosoite on muuttunut. Lue lisää

Yksittäiset tilaisuudet

Paimion seurakunta järjestää monenlaisia tilaisuuksia. Jotkut tilaisuudet on tarkoitettu kaikille ja kaikenikäisille, joillain tilaisuuksilla on oma kohderyhmänsä. Tarkoitus on, että jokaiselle löytyy jotain.

Ti 27.- to 29.6. muovipäreiden punontakurssi klo 10-15
Paltanpuiston palvelukeskuksen harrastetilassa (Paltantie 4). Mahdollisuus punoa pien- tai puunkantokoreja. Voit osallistua molempiin päiviin. Materiaalimaksu 5-15 e. Ohjaajana artesaani Hely Poronen. Tiedustelut ja ilmoittautuminen ti 20.6. mennessä Elina Muntola, puh. 050 3428 091 tai Tiina Kalasniemi, puh.  (02) 4745 235.

Su 2.7. messu klo 10 Paimion kirkossa.
Vesa Tuominen, Samu Turunen, Armi Laakso.

Ma 3.7. miesten saunailta klo 18 Markku Valon luona (Aurinkomäentie 16, Preitilä).  Illan vieraana Paimion rakentaja Matti Ruohonen, musiikki - Jukka Mäkilä, laulu  - Raimo Tausa, runot - Jorma Kakkonen, loppurukous - Arimo Lähdeniitty, grillimestareina Tapani Jääoja ja Heikki Uotila.

Ti 4.7. Latoseurat klo 18 Marja-Leena ja Seppo Jaakkolalla (Tuuvalan rantatie 33, 21510 Hevonpää). Mukana Jaana Pöllänen ja Ville Uusitalo sekä Liisa Pura. Grilli kuumana, omat grillattavat, kahvittelua, sauna lämpimänä. Kimppakyydit toivottavia parkkitilan vähyyden takia

To 6.7. hartaus klo 13.30. Paimion vanhainkodissa. Päivi Nurmi, Armi Laakso.

To 6.7. hartaus klo 14.30 Paimion-Sauvon terveyskeskuksessa. Päivi Nurmi, Armi Laakso.

Su 9.7. messu ja II rippileirin konfirmaatio klo 10 Paimion kirkossa. Tuija Mäkivalli, Armi Laakso, Hannu Nurmi.

Su 16.7. messu ja III rippileirin konfirmaatio klo 10 Paimion kirkossa. Mika Ahtola, Armi Laakso, Rita Smolander.

Su 23.7. messu ja IV rippileirin konfirmaatio klo 10 Paimion kirkossa. Tuija Mäkivalli, Petri Kopponen.

Ti 25.7. XI Pyhän Jaakobin kirkkovaellus.
Alkuhartaus klo 17 Paimion kirkossa.

Vaellusreitti: Paimion kirkko - Räpälän vanhan kirkon paikka - Käräjätie - Helmilä - Jaakobin kirkko. Matkan pituus on n 9 km. Matkan aikana pidetään taukoja, Helmilässä pidempi tauko. Oma juomapullo kannattaa varata mukaan.

Päätöshartaus n. klo 20.30 Pyhän Jaakobin kirkossa.  Paluukuljetus Paimion kirkolle linja-autolla.

Järjestäjinä ovat Pyhän Jaakobin seurakuntayhdistys, Peimarin Latu ja Polku sekä Paimion seurakunta. Alku- ja päätöshartauden pitää Mika Ahtola,  kanttorina Petri Kopponen.

Su 30.7. sanajumalanpalvelus klo 10 Pyhän Jaakobin kirkossa. Mika Ahtola, Petri Kopponen. Jumalanpalveluksen jälkeen Pyhän Jaakobin kirkon kokous.

Ti 1.8. Paimion sotainvalidit ja naiset sekä sotaveteraaniväen yhteinen virkistyspäivä klo 11-14 Rantalan leirikeskuksessa (Hirvonpääntie 560).
Tiedustelut ja ilmoittautumiset
ma 24.7. mennessä Irmeli Leppäkoskelle,
puh. 040 5116 855.

Ke 2.8. hartaus klo 10.30 Paltanpuiston palvelukeskuksessa (Paltantie 4). Mika Ahtola, Armi Laakso.

To 3.8. hartaus klo 13.30. Paimion vanhainkodissa. Mika Ahtola, Armi Laakso.

To 3.8. hartaus klo 14.30 Paimion-Sauvon terveyskeskuksessa. Mika Ahtola, Armi Laakso.

Su 6.8. messu klo 10 Paimion kirkossa.
Vesa Tuominen, Armi Laakso.

Ti 8.8. yleinen uintipäivä seurakuntalaisille klo 10-18 Rantalan leirikeskuksessa (HIrvonpääntie 560). Käytettävissä sauna ja grilli, jossa voi grillata omia eväitä.
Seurakunta tarjoaa kahvin/mehun ja pullan.
Lapsille myös hiekkaleluja.

Ti 8.8. Latoseurat klo 18 Marja-Leena ja Seppo Jaakkolalla (Tuuvalan rantatie 33, 21510 Hevonpää). Mukana laulaja, evankelista Pertti Kallio sekä Hilkka ja Turkka Aaltonen. Grilli kuumana, omat grillattavat, kahvittelua, sauna lämpimänä. Kimppakyydit toivottavia parkkitilan vähyyden takia

Ke 9.8. yleinen uintipäivä seurakuntalaisille klo 10-18 Rantalan leirikeskuksessa (HIrvonpääntie 560). Käytettävissä sauna ja grilli, jossa voi grillata omia eväitä.
Seurakunta tarjoaa kahvin/mehun ja pullan.
Lapsille myös hiekkaleluja.

Su 13.8. messu klo 10 Paimion kirkossa.
Mika Ahtola, Armi Laakso.

Su 20.8. perhekirkko klo 10 Paimion kirkossa.
Ekaluokkalaisten kouluun siunaaminen.
Päivi Nurmi, Armi Laakso.

La 26.8. bussiretki Hengellisille syventymispäiville Helsinkiin.

Lähtö klo 7 Turun Tuomiokirkolta,
klo 7.30 Mikaelintalolta (Pyölint. 3), paluu n. klo 22.

Hinta 25 e/hlö.

Ilmoittautuminen 10.8. mennessä:
Jouni Ylitalo, puh. 040 7541 627 tai **@**

Ohjelma tästä linkistä

Retken järjestää Suomen Raamattuopiston Varsinais-Suomen aluetyö.

Su 27.8. messu klo 10 Paimion kirkossa.
Tuija Mäkivalli, Petri Kopponen.