Kirkko avoinna

Tule hiljentymään hetkeksi joulukiireiden keskellä. Kirkko avoinna 10-.11.12. ja 13.-14.12. klo 14-19. Lue lisää

Kauneimmat Joululaulut

Katso täältä Paimion seurakunnan Kauneimmat joululaulutilaisuudet jouluna 2018. Lue lisää

Perheillat

Seuraava perheilta ke 12.12. klo 17.30 Paltan kerhtotalossa. Tervetuloa sillä kokoonpanolla, joka teille parhaiten sopii! Ilmoittaudu... Lue lisää

Raamattuluentosarja

Raamattuluentosarjan viimeinen ilta tiistaina 11.12. Illan aiheena.... Lue lisää

Matsimatkat

Matsimatka ke 26.12. TPS-Ässät jääkiekkomatsiin. Lähtö Wanhalta klo 17.30. Ilmoittaudu...

Lue lisää

Seurakuntavaalien tulos

Seurakuntavaalien tulos on selvillä! Vaaleissa valittiin 27 jäsentä kirkkovaltuustoon. Lue lisää

Toivoa naisille -rukousryhmä

Toivoa naisille -rukousryhmä  syyskaudella 2018 Mikaelintalolla joka toinen tiistai klo 18. Seuraava ilta ti 11.12. Lue lisää

Stipendejä toisen asteen koulutukseen

Paimion seurakunnan hallinnoima Merivuoren rahasto myöntää stipendejä vähävaraisten paimiolaisperheiden nuorille toisen asteen koulutuksesta aiheutuvien kulujen kattamiseen vuosien 2018 – 2021 aikana. Lue lisää

Yhdistymisneuvottelut päätökseen

Paimion seurakunnan ja Sauvo-Karunan seurakunnan yhdistymisneuvottelut ovat edenneet. Lue lisää

Lapsiperheille

Perhekerhot

Perhekerho on maanantaisin klo 10–12 Wanhalla srk-talolla (Pyölintie 3). Kerho on avoin ja maksuton. Ohjelmassa hartaushetki, leikkiä, laulua, askartelua ja seurustelua kahvin ja mehun äärellä. Lisäksi retkiä ja vierailijoita.

Syyskauden ohjelmaa

17.12. Riisipuuro- ja piparitarjoilu

Perheillat

Perheilta omalla kyydillä Rantalan leirikeskuksessa (Hirvonpääntie 560). Joulukuun perheilta pidetään Paltan päiväkerhotalossa (Paltantie 4).

Tervetuloa viettämään yhteistä iltaa sillä kokoonpanolla, joka perheellenne parhaiten sopii!Isovanhemmat ja kummit ovat myös tervetulleita mukaan!
Seurakunnasta ovat mukana Sirkku Nyman ja Mari Jalava.

Perheiltojen ohjelma

• Tervetuloa!
  • Ulkoilua (sateen sattuessa sisätiloissa askartelutuokio)
  • Saunat lämpiminä (vain Rantalan leirikeskuksessa, omat pyyhkeet)
  • Iltapala: Tee/kaakao, sämpylä, leikkeleet
  • Iltavirsi

Syyskauden Perheillat

ke 12.12. klo 17.30-20 Paltan kerhotalossa (Paltantie 4)
Ilmoittautuminen viimeistään 5.12.

Ilmoittautuminen lomakkeella tästä tai
tekstiviestinä numeroon 050 3428 093.
Huom! Jos ilmoittaudut tekstarilla, muista mainita mahdolliset ruoka-aineallergiat.

Pikkukirkko

Pikkukirkko eli lasten jumalanpalvelus pidetään kerran kuussa keskiviikkona klo 10-10.20 Paimion kirkossa.

Syyskauden Pikkukirkot

ke 19.12.

Seurakunnan yleisöluisteluvuoro Paimion jäähallissa

Seurakunnan luisteluvuoro lauantaisin klo 16-17 Paimion jäähallissa.

Mailojen käyttö on kielletty.
Lapsille kypärä päähän!

Syyskauden viimeinen vuoro 8.12.

Perhekirkko

Perhekirkko toteutetaan kaikenikäisille sopivasti. Perhekirkossa on katsottavaa ja kuunneltavaa jokaiselle iästä riippumatta. Perhekirkkoon kuuluvat myös elämän äänet ja värit, kuten myös vilkkaat pikkujalat. Perheen yhteisessä jumalanpalveluksessa Jumalan sana ja rakkaus tulevat elämän keskelle.

Tulevia perhekirkkoja:

• su 6.1. perhemessu klo 12.30 Sauvon kirkossa.