Muskarit

Muskarit tiistaisin 5.9. alkaen Wanhalla! Ilmoittautuminen keskiviikkona 16.8. klo 9.30 alkaen... Lue lisää

Ekaluokkalaisten kouluun siunaaminen

Ekaluokkalaiset siunataan koulutielle perhekirkossa su 20.8. klo 10 Paimion kirkossa. Ekaluokkalaiset kutsutaan... Lue lisää

70 ja 75 vuotiaiden ilmoittautuminen juhlaan

Kotiseurakuntasi kutsuu Sinut tänä vuonna 70 tai 75 vuotta täyttävä/täyttänyt yhteiseen juhlaan sunnuntaina 10.9.. Ilmoittautuminen... Lue lisää

Motoristien kirkkohetki

Motoristien kirkkohetki su 3.9. klo 14 Pyhän Jaakobin kirkossa (Jaakobintie 38, Paimio). Ohjelmassa... Lue lisää

Kuorojen syyskausi

Seurakunnan kuorot aloittavat syyskautensa! Syksyn ensimmäiset harjoitukset ovat keskiviikkona 6.9. ja torstaina 7.9. Kuoroja on... Lue lisää

Kouluikäisten kerhot

Kouluikäisten kerhot alkavat 12.9. alkaen. Tsekkaa kerhot, valitse omasi ja ilmoittaudu!

Lue lisää

Retki Turun Merimieskirkolle

maanantaina 11.9. Ilmoittautuminen.... Lue lisää

Hautausmaalle työntekijää

Paimion seurakunta etsii työntekijää hautausmaalle ajalle syyskuu - lokakuu 2017. Lue lisää

Matalan kynnyksen kirkkoillat

Suositut kirkkoillat jatkuvat syksylllä! Syksyn ensimmäinen ilta on su 10.9. klo 16 Paimion kirkossa. Illan aiheena on.... Lue lisää

Yhteisvastuu 2017

Yhteisvastuu 2017 torjuu ihmiskauppaa. Keräys käynnistyi  tuttuun tapaan helmikuun ensimmäisenä sunnuntaina 5.2.2017. Yhteisvastuuvaroin autetaan... Lue lisää

Seurakunnan postiosoite muuttunut

Paimion seurakunnan postiosoite on muuttunut. Lue lisää

Lapsiperheille

Perhekerhot

Perhekerho on maanantaisin klo 10–12 Wanhalla srk-talolla (Pyölintie 3). Kerho on avoin ja maksuton. Ohjelmassa hartaushetki, leikkiä, laulua, askartelua ja seurustelua kahvin ja mehun äärellä. Lisäksi retkiä, tutustumiskäyntejä ja vierailijoita.

Kesätauko

Kesän aikana Paltan päiväkerhotalon leikkipihassa omatoiminen pihakerho maanantaisin klo 10-12.
Lisätiedot Pihakerhosta tästä

Syyskauden 1. perhekerho maanantaina
21.8. klo 10-12.

Perheillat

Perheilta omalla kyydillä Rantalan leirikeskuksessa (Hirvonpääntie 560). Joulukuun perheilta pidetään Paltan päiväkerhotalossa (Paltantie 4).

Tervetuloa viettämään yhteistä iltaa sillä kokoonpanolla, joka perheellenne parhaiten sopii!Isovanhemmat ja kummit ovat myös tervetulleita mukaan!
Seurakunnasta ovat mukana Sirkku Nyman ja Mari Jalava.

Perheiltojen ohjelma

• Tervetuloa!
  • Ulkoilua (sateen sattuessa sisätiloissa askartelutuokio)
  • Saunat lämpiminä (vain Rantalan leirikeskuksessa, omat pyyhkeet)
  • Iltapala: Tee/kaakao, sämpylä, leikkeleet
    hinta 2,5 e aikuisilta, lapset maksutta.
  • Iltavirsi

Syksyn illat Rantalassa:
23.8., 27.9., 25.10. 22.11.

Paltan päiväkerhotalossa:
13.12.

Ilmoittautuminen Perheiltaan tästä

Pikkukirkko

Pikkukirkko eli lasten jumalanpalvelus pidetään kerran kuussa keskiviikkona klo 10-10.20 Paimion kirkossa.

Syksyn Pikkukirkot:
6.9., 4.10. 8.11. ja 13.12.

Ilorepputuokio

Paltan päiväkerhotalossa (Paltantie 4) pidettävässä Iloreppu-tuokioon voivat tulla äidit, isät, hoitajat sekä isovanhemmat lasten kanssa. Aamupäivän aikana pieni ”Iloreppu-tuokio”
sekä leluilla leikkimistä ja yhdessäoloa.

Aikuisille tarjolla kahvia/teetä
(ei muuta tarjoilua, ei omien eväiden syöntiä)

Sinun ei tarvitse ilmoittautua, tervetuloa leikkimään!

Lisätietoa: lastenohjaaja Ulla Sandell, puh.  050 4409 654
 perhetyönohjaaja Sirkku Nyman, puh.  050 3428 093

Seurakunnan yleisöluisteluvuoro Paimion jäähallissa

Seurakunnan luisteluvuoro lauantaisin klo 17-18 Paimion jäähallissa.Mailojen käyttö on kielletty. Lapsille kypärä päähän!

Vuorot kevään osalta päättyneet.

Perhekirkko

Perhekirkko toteutetaan kaikenikäisille sopivasti. Perhekirkossa on katsottavaa ja kuunneltavaa jokaiselle iästä riippumatta. Perhekirkkoon kuuluvat myös elämän äänet ja värit, kuten myös vilkkaat pikkujalat. Perheen yhteisessä jumalanpalveluksessa Jumalan sana ja rakkaus tulevat elämän keskelle.

Tulevia perhekirkkoja:

• su 20.8. perhekirkko - ekaluokkalaisten kouluun siunaaminen klo 10 Paimion kirkossa.
  • su 1.10. mikkelinpäivän perhekirkko klo 10 Paimion kirkossa.