Stipendejä toisen asteen koulutukseen

Paimion seurakunnan hallinnoima Merivuoren rahasto myöntää stipendejä vähävaraisten paimiolaisperheiden nuorille toisen asteen koulutuksesta aiheutuvien kulujen kattamiseen vuosien 2018 – 2021 aikana. Lue lisää

Motoristien kirkkohetki

Motoristien kirkkohetki su 2.9. klo 14 Pyhän Jaakobin kirkossa (Jaakobintie 38, Paimio). Ohjelmassa... Lue lisää

Yhdistymisneuvottelut päätökseen

Paimion seurakunnan ja Sauvo-Karunan seurakunnan yhdistymisneuvottelut ovat edenneet. Lue lisää

Seurakunnan postiosoite muuttunut

Paimion seurakunnan postiosoite on muuttunut. Lue lisää

Kuorot ja musiikki

Piccolot

Piccolot -kuoro aloittaa joululauluprojektin 3.10.! Lisäinfoa syyskuun lopulla!

Tiedustelut:
Armi Laakso, 29.8. alkaen puh. 050 3482 549

Tuomas Band
Bändi on tarkoitettu pääsääntöisesti 13-18 vuotiaille soittajille ja laulajille. Instrumenttivalikoimassa ovat sähkökitara, basso, lyömäsoittimet ja piano. Bändiin voi liittyä myös oman soittimensa kanssa. Lisäksi bändi tarvitsee laulajan tai laulajia.

Huomionarvoista on, että ne jotka tulevat mukaan Tuomas Bandiin, saavat musiikin opetusta ilmaiseksi!

Bändin harjoitukset ovat torstaisin klo 15-18 aikana, silloin kun ne kulloinkin parhaiten sopii. Paikkana on Wanha (Pyölint. 3).

Lisätietoja kanttori Petri Kopposelta, puh. 044 0199 919 tai **@**

Kesätauko

Mikaelinkuoro - www.mikaelinkuoro.fi

Ke 5.9. alkaen Mikaelinkuoron harjoitukset klo 18 Sauvon seurakuntatalolla Eeva -kanttorin johdolla yhdessä Pyhän Klemensin laulajien kanssa.
Kuoroon otetaan lisää laulajia kaikkiin äänialoihin.

Tiedustelut 29.8. alkaen:
Armi Laakso, puh. 050 3482 549

Kesätauko

Mikaela
Tammikuussa 2014 toimintansa kvartettina aloittanut Mikaela koostuu eri-ikäisistä naisista, jotka haluavat haastaa itsensä säestyksettä esitettävän musiikin saralla. Vokalistiryhmä esittää moniäänisiä lauluja tyylilajista toiseen niin suomeksi, ruotsiksi kuin englanniksikin.

Harjoitukset pidetään maanantaisin klo 18-20 Wanhalla (Pyölintie 3). Mukaan liittymisen edellytyksenä on aiempi kokemus moniäänisestä laulusta sekä vähintään auttava nuotinlukutaito.

Seurakunnan tilaisuuksien lisäksi tulemme mielellään laulamaan perhejuhliin tai muihin pienimuotoisiin tilaisuuksiin.

Tiedustelut
Riitta Saarnivaara, puh. 050 5769 428

Ruskakuoro
Ruskakuoro on seurakunnan vanhemman väen kuoro. Ruskakuoron harjoitukset on torstaisin 6.9. alkaen klo 10-11 Mikaelintalolla (Pyölintie 3). Kuoroa johtaa kanttori Petri Kopponen, puh. 044 0199 919.