Kouluikäisten kesäleirit

Varhaisnuorten (7-14 v.) kesäleirit 25.-27.6. Vanu I sekä 27.-30.6. Vanu II Rantalassa.

Päiväleiri 4.-8.6. Wanhalla. Ilmoittautuminen... Lue lisää

Haastekanpanja Yhteisvastuun hyväksi

Kunnallislehden ja Paimion seurakunnan haastekampanja Yhteisvastuun hyväksi 30.4.2018 asti. Haasta... Lue lisää

Vistan hautausmaiden siivoustalkoot

Tule harrastamaan hyötyliikuntaa! Vistan hautausmaiden siivoustalkoot ti 24.4. klo 8 alkaen... Lue lisää

Family Action

Family Action pe 27.4. Wanhalla
klo 17.30-19 1.-6. luokkalaisille ja heidän vanhemmilleen!
Musiikkia, toimintapajoja, välipalapaja, kasvomaalausta...

Tapahtuma on maksuton, välipala 1€ tuotto yhteisvastuulle Lue lisää

Vappumyyjäiset

Vappumyyjäiset pe 27.4. klo 12.30 Wanhalla (Pyölintie 3). Myynnissä simaa, munkkeja... Lue lisää

Pihakerho

Pihakerho 2-vuotiaille ja vanhemmille lapsille  Paltan päiväkerhotalon pihassa ke 25.4. klo 9-11. Ilmoittautuminen... Lue lisää

Miesten yö

Miesten yö pe 27.4. Turussa. Huippupuhujia, musiikkiryhmä, tarjoilua ym. Ilmoittaudi pikaisesti... Lue lisää

Toivoa naisille -rukousryhmä

Toivoa naisille -rukousryhmä (entinen Hanna-piiri) kevätkaudella 2018 Mikaelintalolla joka toinen tiistai klo 18. Seuraava ilta ti .15.5. Lue lisää

Peimarin seutu rukoilee

Yhteiskristillinen, yli kuntarajojen ulottuva rukousilta ke 16.5. klo 18.30 Paimion kirkossa. Rukoilemme yhdessä... Lue lisää

Yhdistymisneuvottelut etenevät

Paimion seurakunnan ja Sauvo-Karunan seurakunnan yhdistymisneuvottelut ovat edenneet. Lue lisää

Seurakunnan postiosoite muuttunut

Paimion seurakunnan postiosoite on muuttunut. Lue lisää

Kuorot ja musiikki

Piccolot
6-12 vuotiaiden lasten kuorokokoontuu
keskiviikkoisin  Mikaelintalolla klo 17- 17.45
(Pyölintie 3).

"Kolme varttia" laulun, soiton ja oppimisen riemua - yhdessä tekemällä. Tytöt ja pojat - tervetuloa!

Tiedustelut:
Armi Laakso, puh. 050 3482 549

Tuomas Band
Bändi on tarkoitettu pääsääntöisesti 13-18 vuotiaille soittajille ja laulajille. Instrumenttivalikoimassa ovat sähkökitara, basso, lyömäsoittimet ja piano. Bändiin voi liittyä myös oman soittimensa kanssa. Lisäksi bändi tarvitsee laulajan tai laulajia.

Huomionarvoista on, että ne jotka tulevat mukaan Tuomas Bandiin, saavat musiikin opetusta ilmaiseksi!

Bändin harjoitukset ovat torstaisin klo 15-18 aikana, silloin kun ne kulloinkin parhaiten sopii. Paikkana on Wanha (Pyölint. 3).

Lisätietoja kanttori Petri Kopposelta, puh. 044 0199 919 tai **@**

Mikaelinkuoro - www.mikaelinkuoro.fi

Aikuisten Mikaelinkuoro kokoontuu
keskiviikkoisin klo 17.45-19.15 Mikaelintalolla
(Pyölintie 3).

Mikaelinkuoro odottaa joukkoonsa uusia laulajia - naisia ja miehiä. Kuorolaisten lapsille on järjestetty lastenhoito harjoitusten ajaksi. Kuoro harjoittelee ja esittää monipuolista ohjelmistoa - välillä myös yhteistyössä toisten kuorojen kanssa. Sydämellisesti tervetuloa!

Kuorolaisten lapsille on järjestetty lastenhoito harjoitusten ajaksi.

Tiedustelut:
Armi Laakso, puh. 050 3482 549

Mikaela
Tammikuussa 2014 toimintansa kvartettina aloittanut Mikaela koostuu eri-ikäisistä naisista, jotka haluavat haastaa itsensä säestyksettä esitettävän musiikin saralla. Vokalistiryhmä esittää moniäänisiä lauluja tyylilajista toiseen niin suomeksi, ruotsiksi kuin englanniksikin.

Harjoitukset pidetään maanantaisin klo 18-20 Wanhalla (Pyölintie 3). Mukaan liittymisen edellytyksenä on aiempi kokemus moniäänisestä laulusta sekä vähintään auttava nuotinlukutaito.

Seurakunnan tilaisuuksien lisäksi tulemme mielellään laulamaan perhejuhliin tai muihin pienimuotoisiin tilaisuuksiin.

Tiedustelut
Riitta Saarnivaara, puh. 050 5769 428

Ruskakuoro
Ruskakuoro on seurakunnan vanhemman väen kuoro. Ruskakuoron harjoitukset on torstaisin klo 10-11 Mikaelintalolla (Pyölintie 3). Kuoroa johtaa kanttori Petri Kopponen, puh. 044 0199 919.