Vistan hautausmaiden haravointitalkoot

Tule harrastamaan hyötyliikuntaa! Vistan hautausmaiden siivoustalkoot ti 24.10. klo 8 alkaen... Lue lisää

Peimarin seutu rukoilee

Yhteiskristillinen, yli kuntarajojen ulottuva rukousilta ke 25.10. klo 18.30 Paimion kirkossa. Rukoilemme yhdessä... Lue lisää

Luther, Agricola ja Kustaa Vaasa

Reformaation merkkivuosi: Kirkkonäytelmä Luther, Agricola ja Kustaa Vaasa ti 31.10. klo 19 Paimion kirkossa. Lue lisää

Matalan kynnyksen kirkkoillat

Seuraava Matalan kynnyksen kirkkoilta on su 29.10. klo 16 Paimion kirkossa. Illan aiheena eutanasia. Keskustelijoina piispa.... Lue lisää

Sururyhmä

Sururyhmä aloittaa kokoontumiset torstaina 26.10. klo 10 Mikaelintalolla (Pyölintie 3). Lue lisää

Markuksen evankeliumi

Kirkkodraama Markuksen evankeliumi su 5.11. klo 16 Paimion kirkossa. Tornion kaupunginteatterin esitys, rooleissa näyttelijä Pauli Mahlamäki, joka tulkitsee... Lue lisää

Pihakerho

Pihakerho 2-vuotiaille ja vanhemmille lapsille  Paltan päiväkerhotalon pihassa ke 25.10.  klo 9-11. Ilmoittautuminen... Lue lisää

Hanna-rukouspiiri

Hanna-rukouspiiri syksyllä 2017 Mikaelintalolla joka toinen tiistai klo 18. Seuraava ilta ti 31.10. .... Lue lisää

Yhdistymisneuvottelut käyntiin

Paimion seurakunnan ja Sauvo-Karunan seurakunnan yhdistymisneuvottelut käynnistyneet. Lue lisää

Seurakunnan postiosoite muuttunut

Paimion seurakunnan postiosoite on muuttunut. Lue lisää

Diakonian kerhot

Näkövammaisten vertaistukiryhmä Näkökerho

Näkökerho on heikkonäköisille tarkoitettu vertaistukiryhmä, joka kokoontuu kerran kuukaudessa yhdessä Kuulokerhon kanssa kuukauden 1. maanantaina klo 11-12.30 Paltanpuiston palvelukeskuksessa (Paltantie 4). Kerhon ohjaajana diakonissa Elina Muntola. Ryhmään osallistujat ovat tervetulleita osallistumaan myös diakoniakerhoon, joka on heti ryhmän kokoontumisen päätyttyä samoissa tiloissa
Lisätietoja Näkökerhosta

Kuulovammaisten vertaistukiryhmä Kuulokerho

Kuulokerhoon heikkokuuloisille tarkoitettu vertaistukiryhmä. Kerho kokoontuu kerran kuukaudessa yhdessä Näkökerhon kanssa kuukauden 1. maanantaina klo 11-12.30 Paltanpuiston kerhohuoneessa ( Paltantie 4).Kerhon ohjaajana diakonissa Elina Muntola.
Lisätietoja Kuulokerhosta

Avoin diakoniakerho

Diakoniakerho kokoontuu joka kuukauden 3. tiistai klo 13 Iskuntalossa (Seuratie 3).
Kerho on kohtaamispaikka sinulle, joka kaipaat tuokion yhdessäoloa arkielon keskellä.  Olet tervetullut tapaamaan toisia kahvikupposen äärelle, jakamaan ajatuksia eri aiheista, hiljentymään ja joskus kättentöitäkin tekemään.  Vapaaehtoinen kahvimaksu seurakunnan diakoniatyöhön.
Lisätietoja diakoniakerhosta

Lähimmäispalveluryhmä

Vapaaehtoisia tarvitaan lähimmäispalvelutyössä. Se on diakonian tutuin vapaaehtoistoiminnan muoto. Seurakunnan jäsen toimii toiselle ystävänä ja tukijana ihmiselämän eri vaiheissa. Tyypillisimmillään se on vanhuksen tai mielenterveyskuntoutujan tukihenkilönä olemista. Kaikki lähimmäispalvelussa toimivat ovat käyneet seurakunnan järjestämän koulutuksen ja ovat näin sitoutuneet vaitiolovelvollisuuteen.

Lähimmäispalveluryhmässä toimivat kokoontuvat kerran kuukaudessa pohtimaan omaa vapaaehtoistyötään koskevia kysymyksiä Mikaelintalolla Diakoniatoimistossa (Pyölintie 3) tai erikseen sovitussa paikassa, mukana Elina Muntola.
Lisätietoja lähimmäispalvelusta

Omaishoitajien vertaistukiryhmä

Omaishoitajien ja omaistaan hoitavien vertaistukiryhmä on tarkoitettu omaistaan kotona hoitaville.
Kokoontumisia järjestetään pääsääntöisesti kuukauden 1. maanantaina klo 13-14.30 Paltanpuistossa ( Paltantie 4) yhteistyössä Paimion kaupungin,Marjo Laakso, SPR:n omaishoitajien tukitoimintahankkeen, Jaana Paasonen ja seurakunnan diakoniatyön, Elina Muntola kanssa.
Lisätietoja omaishoitajien vertaisukiryhmästä