Juhannus

Juhannuksen kirkkotilaisuudet: juhannusaattona, pe 22.6. sanajumalanpalvelus ja juhannusjuhla klo 19 Karunan kirkolla, bussikuljetus. Juhannuspäivänä, la 23.6. .... Lue lisää

Kesämusiikkia

Kesämusiikkia ke 27.6. klo 13 Paimion kirkossa. Esiintyjinä Maria Sapelkina ja Petri Kopponen. Lue lisää

Hoitohautojen kesäkukitus

Hoitohautojen kesäkukitus on aloitettu tiistaina 5.6. Pyydämme ystävällisesti omaisia...  Lue lisää

Pihakerho lapsiperheille

Omatoiminen pihakerho maanantaisin 13.8. asti lapsiperheille  klo 10-12 Paltan kerhotalon leikkipihalla (Paltantie 4). Pihakerhossa mahdollisuus... Lue lisää

Yhdistymisneuvottelut päätökseen

Paimion seurakunnan ja Sauvo-Karunan seurakunnan yhdistymisneuvottelut ovat edenneet. Lue lisää

Seurakunnan postiosoite muuttunut

Paimion seurakunnan postiosoite on muuttunut. Lue lisää

Lähimmäispalvelu

Lähimmäispalvelu on diakonian tutuin vapaaehtoistoiminnan muoto.

YSTÄVÄPALVELU

Ystäväpalvelussa seurakunnan jäsen toimii toiselle ystävänä ja tukijana ihmiselämän eri vaiheissa. Tyypillisimmillään se on vanhuksen tukihenkilönä olemista. Kaikki lähimmäispalvelussa toimivat ovat käyneet seurakunnan järjestämän koulutuksen tai perehdytetty ja ovat näin sitoutuneet vaitiolovelvollisuuteen.

Mikäli olet kiinnostunut lähimmäisesi auttamisesta, niin otathan yhteyttä diakoniatyöntekijään.

SAATTOHOITOPALVELU

Saattohoitopalvelua toteutetaan tällä hetkellä Paimio - Sauvon terveyskeskussairaalassa, Palvelukeskus Paltanpuistossa ja Paimion vanhainkodissa. Vapaaehtoistentyöntekijöiden välitys tapahtuu hoitohenkilökunnan kautta.

Saattohoitovaiheessa potilaalla on niin halutessaan mahdollisuus tavata vapaaehtoistyöntekijää. Vapaaehtoistyöntekijän  rooli on olla potilaan ja hänen läheistensä tukena, kuulijana ja kokemuksen jakajana tuettavan toiveista käsin.

Seurakunnan diakoniatyön toteuttama saattohoitopalvelu on luottamuksellista ja tapahtuu tuettavan toiveista ja tarpeista käsin. Vapaaehtoistyöntekijät ovat saaneet koulutuksen ja ovat sitoutuneet salassapitoon sekä osallistumaan työnohjaukseen ja täydennys-koulutukseen.