Muskarit

Muskarit tiistaisin 5.9. alkaen Wanhalla! Ilmoittautuminen keskiviikkona 16.8. klo 9.30 alkaen... Lue lisää

Ekaluokkalaisten kouluun siunaaminen

Ekaluokkalaiset siunataan koulutielle perhekirkossa su 20.8. klo 10 Paimion kirkossa. Ekaluokkalaiset kutsutaan... Lue lisää

70 ja 75 vuotiaiden ilmoittautuminen juhlaan

Kotiseurakuntasi kutsuu Sinut tänä vuonna 70 tai 75 vuotta täyttävä/täyttänyt yhteiseen juhlaan sunnuntaina 10.9.. Ilmoittautuminen... Lue lisää

Motoristien kirkkohetki

Motoristien kirkkohetki su 3.9. klo 14 Pyhän Jaakobin kirkossa (Jaakobintie 38, Paimio). Ohjelmassa... Lue lisää

Kuorojen syyskausi

Seurakunnan kuorot aloittavat syyskautensa! Syksyn ensimmäiset harjoitukset ovat keskiviikkona 6.9. ja torstaina 7.9. Kuoroja on... Lue lisää

Kouluikäisten kerhot

Kouluikäisten kerhot alkavat 12.9. alkaen. Tsekkaa kerhot, valitse omasi ja ilmoittaudu!

Lue lisää

Retki Turun Merimieskirkolle

maanantaina 11.9. Ilmoittautuminen.... Lue lisää

Hautausmaalle työntekijää

Paimion seurakunta etsii työntekijää hautausmaalle ajalle syyskuu - lokakuu 2017. Lue lisää

Matalan kynnyksen kirkkoillat

Suositut kirkkoillat jatkuvat syksylllä! Syksyn ensimmäinen ilta on su 10.9. klo 16 Paimion kirkossa. Illan aiheena on.... Lue lisää

Yhteisvastuu 2017

Yhteisvastuu 2017 torjuu ihmiskauppaa. Keräys käynnistyi  tuttuun tapaan helmikuun ensimmäisenä sunnuntaina 5.2.2017. Yhteisvastuuvaroin autetaan... Lue lisää

Seurakunnan postiosoite muuttunut

Paimion seurakunnan postiosoite on muuttunut. Lue lisää

Lähimmäispalvelu

Lähimmäispalvelu on diakonian tutuin vapaaehtoistoiminnan muoto.

YSTÄVÄPALVELU

Ystäväpalvelussa seurakunnan jäsen toimii toiselle ystävänä ja tukijana ihmiselämän eri vaiheissa. Tyypillisimmillään se on vanhuksen tukihenkilönä olemista. Kaikki lähimmäispalvelussa toimivat ovat käyneet seurakunnan järjestämän koulutuksen tai perehdytetty ja ovat näin sitoutuneet vaitiolovelvollisuuteen.

Mikäli olet kiinnostunut lähimmäisesi auttamisesta, niin otathan yhteyttä diakonissa Elina Muntolaan p 050 342 8091.

SAATTOHOITOPALVELU

Saattohoitopalvelua toteutetaan tällä hetkellä Paimio - Sauvon terveyskeskussairaalassa, Palvelukeskus Paltanpuistossa ja Paimion vanhainkodissa. Vapaaehtoistentyöntekijöiden välitys tapahtuu hoitohenkilökunnan kautta.

Saattohoitovaiheessa potilaalla on niin halutessaan mahdollisuus tavata vapaaehtoistyöntekijää. Vapaaehtoistyöntekijän  rooli on olla potilaan ja hänen läheistensä tukena, kuulijana ja kokemuksen jakajana tuettavan toiveista käsin.

Seurakunnan diakoniatyön toteuttama saattohoitopalvelu on luottamuksellista ja tapahtuu tuettavan toiveista ja tarpeista käsin. Vapaaehtoistyöntekijät ovat saaneet koulutuksen ja ovat sitoutuneet salassapitoon sekä osallistumaan työnohjaukseen ja täydennys-koulutukseen.