Kouluikäisten kesäleirit

Varhaisnuorten (7-14 v.) kesäleirit 25.-27.6. Vanu I sekä 27.-30.6. Vanu II Rantalassa.

Päiväleiri 4.-8.6. Wanhalla. Ilmoittautuminen... Lue lisää

Haastekanpanja Yhteisvastuun hyväksi

Kunnallislehden ja Paimion seurakunnan haastekampanja Yhteisvastuun hyväksi 30.4.2018 asti. Haasta... Lue lisää

Vistan hautausmaiden siivoustalkoot

Tule harrastamaan hyötyliikuntaa! Vistan hautausmaiden siivoustalkoot ti 24.4. klo 8 alkaen... Lue lisää

Family Action

Family Action pe 27.4. Wanhalla
klo 17.30-19 1.-6. luokkalaisille ja heidän vanhemmilleen!
Musiikkia, toimintapajoja, välipalapaja, kasvomaalausta...

Tapahtuma on maksuton, välipala 1€ tuotto yhteisvastuulle Lue lisää

Vappumyyjäiset

Vappumyyjäiset pe 27.4. klo 12.30 Wanhalla (Pyölintie 3). Myynnissä simaa, munkkeja... Lue lisää

Pihakerho

Pihakerho 2-vuotiaille ja vanhemmille lapsille  Paltan päiväkerhotalon pihassa ke 25.4. klo 9-11. Ilmoittautuminen... Lue lisää

Miesten yö

Miesten yö pe 27.4. Turussa. Huippupuhujia, musiikkiryhmä, tarjoilua ym. Ilmoittaudi pikaisesti... Lue lisää

Toivoa naisille -rukousryhmä

Toivoa naisille -rukousryhmä (entinen Hanna-piiri) kevätkaudella 2018 Mikaelintalolla joka toinen tiistai klo 18. Seuraava ilta ti .15.5. Lue lisää

Peimarin seutu rukoilee

Yhteiskristillinen, yli kuntarajojen ulottuva rukousilta ke 16.5. klo 18.30 Paimion kirkossa. Rukoilemme yhdessä... Lue lisää

Yhdistymisneuvottelut etenevät

Paimion seurakunnan ja Sauvo-Karunan seurakunnan yhdistymisneuvottelut ovat edenneet. Lue lisää

Seurakunnan postiosoite muuttunut

Paimion seurakunnan postiosoite on muuttunut. Lue lisää

Lähimmäispalvelu

Lähimmäispalvelu on diakonian tutuin vapaaehtoistoiminnan muoto.

YSTÄVÄPALVELU

Ystäväpalvelussa seurakunnan jäsen toimii toiselle ystävänä ja tukijana ihmiselämän eri vaiheissa. Tyypillisimmillään se on vanhuksen tukihenkilönä olemista. Kaikki lähimmäispalvelussa toimivat ovat käyneet seurakunnan järjestämän koulutuksen tai perehdytetty ja ovat näin sitoutuneet vaitiolovelvollisuuteen.

Mikäli olet kiinnostunut lähimmäisesi auttamisesta, niin otathan yhteyttä diakoniatyöntekijään.

SAATTOHOITOPALVELU

Saattohoitopalvelua toteutetaan tällä hetkellä Paimio - Sauvon terveyskeskussairaalassa, Palvelukeskus Paltanpuistossa ja Paimion vanhainkodissa. Vapaaehtoistentyöntekijöiden välitys tapahtuu hoitohenkilökunnan kautta.

Saattohoitovaiheessa potilaalla on niin halutessaan mahdollisuus tavata vapaaehtoistyöntekijää. Vapaaehtoistyöntekijän  rooli on olla potilaan ja hänen läheistensä tukena, kuulijana ja kokemuksen jakajana tuettavan toiveista käsin.

Seurakunnan diakoniatyön toteuttama saattohoitopalvelu on luottamuksellista ja tapahtuu tuettavan toiveista ja tarpeista käsin. Vapaaehtoistyöntekijät ovat saaneet koulutuksen ja ovat sitoutuneet salassapitoon sekä osallistumaan työnohjaukseen ja täydennys-koulutukseen.