Konsertit ja musiikkitilaisuudet

Joulukonsertti Hyvän joulun toivotus su 10.12. klo 16 Pyhän Jaakobin kirkossa. Lue lisää

Vähävaraisten jouluavustukset

Seurakunta avustaa taloudellisesti heikommassa asemassa olevia. Varaa aika erityisdiakonilta. Yhteystiedot... Lue lisää

Kauneimmat Joululaulut

Katso täältä Paimion seurakunnan Kauneimmat joululaulutilaisuudet jouluna 2017. Lue lisää

Päiväkerhossa vapaita paikkoja

Jos lapsesi täyttää kolme vuotta kevääseen 2018 mennessä
tai on sitä vanhempi, hän voi tulla mukaan päiväkerhoon. Tiedustele... Lue lisää

Hanna-rukouspiiri

Hanna-rukouspiiri syksyllä 2017 Mikaelintalolla joka toinen tiistai klo 18. Seuraava ilta ti 12.12. Lue lisää

Yhdistymisneuvottelut käyntiin

Paimion seurakunnan ja Sauvo-Karunan seurakunnan yhdistymisneuvottelut käynnistyneet. Lue lisää

Seurakunnan postiosoite muuttunut

Paimion seurakunnan postiosoite on muuttunut. Lue lisää

Lähimmäispalvelu

Lähimmäispalvelu on diakonian tutuin vapaaehtoistoiminnan muoto.

YSTÄVÄPALVELU

Ystäväpalvelussa seurakunnan jäsen toimii toiselle ystävänä ja tukijana ihmiselämän eri vaiheissa. Tyypillisimmillään se on vanhuksen tukihenkilönä olemista. Kaikki lähimmäispalvelussa toimivat ovat käyneet seurakunnan järjestämän koulutuksen tai perehdytetty ja ovat näin sitoutuneet vaitiolovelvollisuuteen.

Mikäli olet kiinnostunut lähimmäisesi auttamisesta, niin otathan yhteyttä diakoniatyöntekijään p 050 342 8091.

SAATTOHOITOPALVELU

Saattohoitopalvelua toteutetaan tällä hetkellä Paimio - Sauvon terveyskeskussairaalassa, Palvelukeskus Paltanpuistossa ja Paimion vanhainkodissa. Vapaaehtoistentyöntekijöiden välitys tapahtuu hoitohenkilökunnan kautta.

Saattohoitovaiheessa potilaalla on niin halutessaan mahdollisuus tavata vapaaehtoistyöntekijää. Vapaaehtoistyöntekijän  rooli on olla potilaan ja hänen läheistensä tukena, kuulijana ja kokemuksen jakajana tuettavan toiveista käsin.

Seurakunnan diakoniatyön toteuttama saattohoitopalvelu on luottamuksellista ja tapahtuu tuettavan toiveista ja tarpeista käsin. Vapaaehtoistyöntekijät ovat saaneet koulutuksen ja ovat sitoutuneet salassapitoon sekä osallistumaan työnohjaukseen ja täydennys-koulutukseen.