Pihakerho

Pihakerho 2-vuotiaille ja vanhemmille lapsille  Paltan päiväkerhotalon pihassa keskiviikkoisin 28.2.-16.5.  klo 9-11. Ilmoittautuminen... Lue lisää

Kaksi kesätyöntekijää leirikeskukseen

Seurakunta hakee Rantalan leirikeskukseen kahta kesätyöntekijää, joiden tehtäviin kuuluvat mm. ruuanlaittoa, siivousta ja pihatöitä. Lue lisää

Kirkonesittelijä kesäksi

Seurakunnassa on avoinna kaksi kirkonesittelijän kesätyöpaikkaa ajoille 1.-29.6. ja 2.-27.7. Työaika on ma-pe 4 tuntia... Lue lisää

Hautausmaan kesätyöpaikat

Hautausmaan kesätyöpaikkojen haku käynnissä yli 17-vuotiaille kevään säistä riippuen ajalle n. 15.4.-31.10. Kesätyötä haetaan erillisellä lomakkeella... Lue lisää

Toivoa naisille -rukousryhmä

Toivoa naisille -rukousryhmä (entinen Hanna-piiri) kevätkaudella 2018 Mikaelintalolla joka toinen tiistai klo 18. Seuraava ilta ti 20.2. Lue lisää

Peimarin seutu rukoilee

Yhteiskristillinen, yli kuntarajojen ulottuva rukousilta ke 21.2. klo 18.30 Sauvon kirkossa. Rukoilemme yhdessä... Lue lisää

Päiväkerhossa vapaita paikkoja

Jos lapsesi täyttää kolme vuotta kevääseen 2018 mennessä
tai on sitä vanhempi, hän voi tulla mukaan päiväkerhoon. Tiedustele... Lue lisää

Yhdistymisneuvottelut käyntiin

Paimion seurakunnan ja Sauvo-Karunan seurakunnan yhdistymisneuvottelut käynnistyneet. Lue lisää

Seurakunnan postiosoite muuttunut

Paimion seurakunnan postiosoite on muuttunut. Lue lisää

Lähimmäispalvelu

Lähimmäispalvelu on diakonian tutuin vapaaehtoistoiminnan muoto.

YSTÄVÄPALVELU

Ystäväpalvelussa seurakunnan jäsen toimii toiselle ystävänä ja tukijana ihmiselämän eri vaiheissa. Tyypillisimmillään se on vanhuksen tukihenkilönä olemista. Kaikki lähimmäispalvelussa toimivat ovat käyneet seurakunnan järjestämän koulutuksen tai perehdytetty ja ovat näin sitoutuneet vaitiolovelvollisuuteen.

Mikäli olet kiinnostunut lähimmäisesi auttamisesta, niin otathan yhteyttä diakoniatyöntekijään p 050 342 8091.

SAATTOHOITOPALVELU

Saattohoitopalvelua toteutetaan tällä hetkellä Paimio - Sauvon terveyskeskussairaalassa, Palvelukeskus Paltanpuistossa ja Paimion vanhainkodissa. Vapaaehtoistentyöntekijöiden välitys tapahtuu hoitohenkilökunnan kautta.

Saattohoitovaiheessa potilaalla on niin halutessaan mahdollisuus tavata vapaaehtoistyöntekijää. Vapaaehtoistyöntekijän  rooli on olla potilaan ja hänen läheistensä tukena, kuulijana ja kokemuksen jakajana tuettavan toiveista käsin.

Seurakunnan diakoniatyön toteuttama saattohoitopalvelu on luottamuksellista ja tapahtuu tuettavan toiveista ja tarpeista käsin. Vapaaehtoistyöntekijät ovat saaneet koulutuksen ja ovat sitoutuneet salassapitoon sekä osallistumaan työnohjaukseen ja täydennys-koulutukseen.