Stipendejä toisen asteen koulutukseen

Paimion seurakunnan hallinnoima Merivuoren rahasto myöntää stipendejä vähävaraisten paimiolaisperheiden nuorille toisen asteen koulutuksesta aiheutuvien kulujen kattamiseen vuosien 2018 – 2021 aikana. Lue lisää

Motoristien kirkkohetki

Motoristien kirkkohetki su 2.9. klo 14 Pyhän Jaakobin kirkossa (Jaakobintie 38, Paimio). Ohjelmassa... Lue lisää

Yhdistymisneuvottelut päätökseen

Paimion seurakunnan ja Sauvo-Karunan seurakunnan yhdistymisneuvottelut ovat edenneet. Lue lisää

Seurakunnan postiosoite muuttunut

Paimion seurakunnan postiosoite on muuttunut. Lue lisää

Pyhän Jaakobin kirkon hautapaikkamaksut

Pyhän Jaakobin kirkon omistaa Pyhän Jaakobin kirkon seurakuntayhdistys. Yhdistys huolehtii itsenäisesti kirkon ylläpidosta ja hoidosta. Yhdistys hoitaa myös kirkon varaukset itsenäisesti.

Arkkuhautapaikka Hallinta-aika
30 vuotta
Hallinta-aika
50 vuotta
Paimiolainen
(srk, vrek, ortodoksi, ym. jäsen)

193 e

383 e

Muun seurakunnan jäsen uusi hauta

1313 e

1987 e

Muun seurakunnan jäsen vanha sukuhauta

383 e

763 e

Rintamamies paimiolainen
tai muun srk:n jäsen

0 e

Rintamamies vrek., muun kunnan jäsen

0 e

Rintamamiesten ja heidän puolisoiden ilmainen hautaoikeus on 30 vuotta. Tämän jälkeen hauta-oikeuden hallinta-ajalta on maksettava normaali maksu.

Uutta hautapaikkaa luovutettaessa on lunastettava heti
kaikki hautaan kuuluvat hautapaikat.

Henkilö, joka on tehnyt elämäntyön Paimiossa, mutta on muuttanut pois Paimiosta esim. hoitolaitokseen elämänsä viimeisiksi vuosiksi (1-3v.), tulkitaan hautapaikkamaksuja määrätessä Paimiolaiseksi, vaikka onkin kuolinhetkellä kirjoilla muualla kuin Paimiossa.

Hautausmaksut Paimion seurakunnan hinnaston mukaan