Juhannus

Juhannuksen kirkkotilaisuudet: juhannusaattona, pe 22.6. sanajumalanpalvelus ja juhannusjuhla klo 19 Karunan kirkolla, bussikuljetus. Juhannuspäivänä, la 23.6. .... Lue lisää

Kesämusiikkia

Kesämusiikkia ke 27.6. klo 13 Paimion kirkossa. Esiintyjinä Maria Sapelkina ja Petri Kopponen. Lue lisää

Hoitohautojen kesäkukitus

Hoitohautojen kesäkukitus on aloitettu tiistaina 5.6. Pyydämme ystävällisesti omaisia...  Lue lisää

Pihakerho lapsiperheille

Omatoiminen pihakerho maanantaisin 13.8. asti lapsiperheille  klo 10-12 Paltan kerhotalon leikkipihalla (Paltantie 4). Pihakerhossa mahdollisuus... Lue lisää

Yhdistymisneuvottelut päätökseen

Paimion seurakunnan ja Sauvo-Karunan seurakunnan yhdistymisneuvottelut ovat edenneet. Lue lisää

Seurakunnan postiosoite muuttunut

Paimion seurakunnan postiosoite on muuttunut. Lue lisää

Pyhän Jaakobin kirkon hinnasto

Pyhän Jaakobin kirkon omistaa Pyhän Jaakobin kirkon seurakuntayhdistys. Yhdistys huolehtii itsenäisesti kirkon ylläpidosta ja hoidosta. Yhdistys hoitaa myös kirkon varaukset itsenäisesti.

Pyhän Jaakobin kirkon varaukset:
suntio Maria Kuopila, puh.  0400 521 915

Tilaisuuksien varausaika klo 9-21.00

Pyhän Jaakobin kirkossa järjestettävien tilaisuuksien hinnasto 1.5.2018 alkaen.

Vihkiminen

Paimiolainen (srk, vrek, ortodoksi ym. jäsen).
Hintaan sisältyy 1 näyttö/vihkiminen, harjoittelu 2h.

0 e

Harjoittelu yms. ylimenevältä ajalta alkava tunti

50 e/h

Muun seurakunnan jäsen
Hintaan sisältyy 1 näyttö/vihkiminen, harjoittelu 2h.

250 e

Harjoittelu yms. ylimenevältä ajalta alkava tunti

50 e/h

Pyhän Jaakobin kirkon portailla saa vihkimisen yhteydessä heitellä riisiä ja viljaa, koivun tai kukkasten terälehtiä.

Sisätiloissa sallittu ainoastaan kirkon koristelu kukkasin tai kynttilöin. Muista koristeluista aiheutuvista siivouskuluista peritään 35 euron siivousmaksu.

HUOM! Aikaisin alkamisaika vihkimiselle on klo 15,
jos pappi ja/tai kanttori tulee Paimion Seurakunnan puolesta.

Kaste

Paimiolainen (srk, vrek, ortodoksi ym. jäsen)
Hintaan sisältyy 1 näyttö/kaste

0 e

Muun seurakunnan jäsen
Hintaan sisältyy 1 näyttö/kaste

150 e

Muu käyttö

(hartaudet, joulunaika, sukujuhlat)

Paimiolaiset yhdistykset, päiväkodit, koulut.

0 e

Ei paimiolaiset yhdistykset

170 e

Kirkon esittely

Ryhmät (alkava tunti)

50 e

Muut tilaisuudet harkinnan mukaan.

Muutoin Pyhän Jaakobin kirkossa noudatetaan Paimion seurakunnan ohjeistusta ja säädöksiä tilaisuuksien vietossa.

Hautausmaa

Uurnahaudaun avaus/peitto 70 e

Hautakummun kukkasten poisto sekä tasoitus on edelleen vanhan käytännön mukaisesti omaisten itse hoidettava.

Ylivoimaisen esteen sattuessa voidaan hautakumpu, omaisten erillisestä sopimuksesta, tasoittaa kirkon toimesta, josta veloitamme 100 e/hautakumpu.