Valokuvanäyttely

Valokuvanäyttely Sulo Karjalaisen karhuista Mikaelintalolla arkisin klo 9-15. Lue lisää

Kirkko avoinna

Paimion Pyhän Mikaelin kirkko on avoinna ma-pe 1.6.-28.7. klo 12-16. Voit tulla tutustumaan... Lue lisää

Päiväkerhoon ilmoittautuminen päättynyt

Päiväkerhoryhmiin ilmoittautuminen on päättynyt. Pääsikö ilmoittautuminen unohtumaan? Ei hätää! Vapaita paikkoja voit tiedustella.... Lue lisää

Pihakerho lapsiperheille

Omatoiminen pihakerho 14.8. asti maanantaisin lapsiperheille  klo 10-12 Paltan kerhotalon leikkipihalla (Paltantie 4). Pihakerhossa mahdollisuus... Lue lisää

Kirkkovaellus 25.7.2017

Pyhän Jaakobin kirkkovaellus järjestetään yhdennentoista kerran ti 25.7. Kirkkovaelluksen alkuhartaus on klo 17 Paimion kirkossa. Alkuhartauden jälkeen.... Lue lisää

Suomi 100 -Juhlakonsertti Karunan kirkossa

Suomi 100-juhlakonsertti ti 4.7. Karunan kirkossa. Esiintyjänä Petri Laaksonen. Konsertin järjestää Sauvo-Karunan seurakunta. Lue lisää

Matalan kynnyksen kirkkoillat

Suositut kirkkoillat jatkuvat syksylllä! Syksyn ensimmäinen ilta on su 10.9. klo 16 Paimion kirkossa. Illan aiheena on.... Lue lisää

Yhteisvastuu 2017

Yhteisvastuu 2017 torjuu ihmiskauppaa. Keräys käynnistyi  tuttuun tapaan helmikuun ensimmäisenä sunnuntaina 5.2.2017. Yhteisvastuuvaroin autetaan... Lue lisää

Seurakunnan postiosoite muuttunut

Paimion seurakunnan postiosoite on muuttunut. Lue lisää

Kehitysvammaisten erityisrippikoulut

Rippikoulu on kasteopetusta. Kaste kertoo, että saamme elää Jumalan turvassa. Rippikoulussa saamme yhdessä iloita Jumalan lahjoista ja opetella elämään hänen suojassaan. Siksi erityisrippikouluun osallistumiselle ei ole tiedollisia tai taidollisia vaatimuksia.

Sopivaa rippikoulumuotoa kannattaa miettiä jokaisen nuoren kohdalla erikseen. Jollekin sopii hyvin tuettu osallistuminen oman seurakunnan rippikouluun. Toiselle taas kehitysvammaisten erityisrippikoulu voi tarjota parhaat mahdollisuudet elää todeksi rippikoulun sisältöä. Jokaisella on kuitenkin yhtäläinen oikeus mielekkääseen rippikouluun - riippumatta osaamisestaan ja edellytyksistään.

Ota yhteyttä, niin pohditaan lisää Sinulle tai nuorellesi sopivaa rippikouluvaihtoehtoa! Yleensä rippikoulu konfirmaatiojuhlineen on erityisen suuri kokemus juuri erityisnuorelle ja hänen läheisilleen. Niinpä rippikouluun tosiaan kannattaa osallistua!

Erityisrippikoulut Varsinais-Suomessa

Varsinais-Suomessa järjestetään vuosittain erityisryhmien leiri- ja päivärippikouluvaihtoehtoja. Myös leiririppikouluihin sisältyy muutamia kokoontumisia ja seurakunnan toimintaan osallistumista ennen leirijaksoa.

Vuoden 2017 rippikoulut (vuonna 2002 ja sitä aikaisemmin syntyneille):

Leirijaksollinen rippikoulu Turun Sinapissa 5.-9.6.2016. Konfirmaatio Henrikin kirkossa la 10.6. klo 13. (Tämä vaihtoehto on tarkoitettu lähinnä Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän jäsenille.)

Leirijaksollinen rippikoulu Lokalahden Vasikkarissa 1.-5.8.2017. Konfirmaatio Lokalahden kirkossa la 5.8. klo 13.

Päivärippikoulun leiripäivät 20.6., 21.6. ja 22.6. Turun Sinapissa. Rippikoulu jatkuu iltakokoontumisina syksyllä 2017. Mahdollinen viikonloppuleiri sekä konfirmaatio alkuvuonna -18.

Vaikeavammaisten päivärippikouluryhmä Turussa keväällä 2017. Vastaava ryhmä pyritään muodostamaan myös Salon seudulla.

Ilmoittautuminen rippikouluihin tapahtuu yhteydenotolla Pertti Arolaan, puh. 050-570 2656 tai pertti.arola-at-evl.fi.