Kouluikäisten kesäleirit

Varhaisnuorten (7-14 v.) kesäleirit 25.-27.6. Vanu I sekä 27.-30.6. Vanu II Rantalassa.

Päiväleiri 4.-8.6. Wanhalla. Ilmoittautuminen... Lue lisää

Haastekanpanja Yhteisvastuun hyväksi

Kunnallislehden ja Paimion seurakunnan haastekampanja Yhteisvastuun hyväksi 30.4.2018 asti. Haasta... Lue lisää

Family Action

Family Action pe 27.4. Wanhalla
klo 17.30-19 1.-6. luokkalaisille ja heidän vanhemmilleen!
Musiikkia, toimintapajoja, välipalapaja, kasvomaalausta...

Tapahtuma on maksuton, välipala 1€ tuotto yhteisvastuulle Lue lisää

Vappumyyjäiset

Vappumyyjäiset pe 27.4. klo 12.30 Wanhalla (Pyölintie 3). Myynnissä simaa, munkkeja... Lue lisää

Kevätlaulajaiset

Kuorojen kevätlaulajaiset ke 2.5. klo 18 Mikaelintalolla (Pyölintie 3). Mukana Sauvo-Karunan Pyhän Klemensin laulajat, Piccolot, Mikaelinkuoro, Ruskakuoro, Mikaela... Lue lisää

Miesten yö

Miesten yö pe 27.4. Turussa. Huippupuhujia, musiikkiryhmä, tarjoilua ym. Ilmoittaudi pikaisesti... Lue lisää

Toivoa naisille -rukousryhmä

Toivoa naisille -rukousryhmä (entinen Hanna-piiri) kevätkaudella 2018 Mikaelintalolla joka toinen tiistai klo 18. Seuraava ilta ti .15.5. Lue lisää

Peimarin seutu rukoilee

Yhteiskristillinen, yli kuntarajojen ulottuva rukousilta ke 16.5. klo 18.30 Paimion kirkossa. Rukoilemme yhdessä... Lue lisää

Yhdistymisneuvottelut etenevät

Paimion seurakunnan ja Sauvo-Karunan seurakunnan yhdistymisneuvottelut ovat edenneet. Lue lisää

Seurakunnan postiosoite muuttunut

Paimion seurakunnan postiosoite on muuttunut. Lue lisää

Kehitysvammaisten erityisrippikoulut

Rippikoulu on kasteopetusta. Kaste kertoo, että saamme elää Jumalan turvassa. Rippikoulussa saamme yhdessä iloita Jumalan lahjoista ja opetella elämään hänen suojassaan. Siksi erityisrippikouluun osallistumiselle ei ole tiedollisia tai taidollisia vaatimuksia.

Sopivaa rippikoulumuotoa kannattaa miettiä jokaisen nuoren kohdalla erikseen. Jollekin sopii hyvin tuettu osallistuminen oman seurakunnan rippikouluun. Toiselle taas kehitysvammaisten erityisrippikoulu voi tarjota parhaat mahdollisuudet elää todeksi rippikoulun sisältöä. Jokaisella on kuitenkin yhtäläinen oikeus mielekkääseen rippikouluun - riippumatta osaamisestaan ja edellytyksistään.

Ota yhteyttä, niin pohditaan lisää Sinulle tai nuorellesi sopivaa rippikouluvaihtoehtoa! Yleensä rippikoulu konfirmaatiojuhlineen on erityisen suuri kokemus juuri erityisnuorelle ja hänen läheisilleen. Niinpä rippikouluun tosiaan kannattaa osallistua!

Erityisrippikoulut Varsinais-Suomessa

Varsinais-Suomessa järjestetään vuosittain erityisryhmien leiri- ja päivärippikouluvaihtoehtoja. Myös leiririppikouluihin sisältyy muutamia kokoontumisia ja seurakunnan toimintaan osallistumista ennen leirijaksoa.

Vuoden 2018 rippikoulut (vuonna 2003 ja sitä aikaisemmin syntyneille):

Leirijaksollinen rippikoulu Turun Sinapissa 4.-8.6.2018. Konfirmaatio Henrikin kirkossa la 9.6. klo 13. (Tämä vaihtoehto on tarkoitettu lähinnä Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän jäsenille.)

Leirijaksollinen rippikoulu Paimion Rantalassa 31.7.-4.8.2018. Konfirmaatio Paimion Pyhän Mikaelin kirkossa la 4.8. klo 13.

Päivärippikoulun leiripäivät 19.6., 20.6. ja 21.6. Turun Sinapissa. Rippikoulu jatkuu iltakokoontumisina syksyllä 2018. Mahdollinen viikonloppuleiri sekä konfirmaatio alkuvuonna su 3.2.-19 klo 13 Turun Maarian kirkossa.

Vaikeavammaisten päivärippikouluryhmä Turussa keväällä 2018. Tähän rippikouluun kuuluu leiripäivä Sinapissa la 7.4., joka on tarkoitettu myös vanhemmille ja muille perheenjäsenille. Pääosa opetuksesta järjestetään yhteistyössä erityiskoulujen kanssa. Konfirmaatio su 27.5. klo 13 Turun Maarian kirkossa.

Tarvittaessa päivärippikouluryhmiä pyritään muodostamaan maakunnassa myös muualle.

Ilmoittautuminen rippikouluihin tapahtuu yhteydenotolla Pertti Arolaan, puh. 050-570 2656 tai pertti.arola-at-evl.fi.