Matsimatkat

Matsimatka to 14.3. TPS-Saipa jääkiekkomatsiin Turkuuun. Lähtö Wanhalta (Pyölintie 3) klo 17.30. Ilmoittaudu...

Lue lisää

Pihakerho

Seuraava Pihakerho 2-vuotiaille ja vanhemmille lapsille  Paltan päiväkerhotalon pihassa ke 27.2. klo 9-11. Ilmoittautuminen... Lue lisää

Perheillat

Seuraava perheilta ke 27.2. klo 17.30 Paltan kerhtotalossa. Tervetuloa sillä kokoonpanolla, joka teille parhaiten sopii! Ilmoittaudu... Lue lisää

Hautausmaan kesätyöpaikat

Hautausmaan kesätyöpaikkojen haku käynnissä Paimion, Sauvon ja Karunan hautausmaille yli 17-vuotiaille ajalle touko-lokakuussa 2019 kuukauden mittaisina jaksoina. Kesätyötä haetaan erillisellä lomakkeella... Lue lisää

Kaksi kesätyöntekijää leirikeskukseen

Seurakunta hakee Rantalan leirikeskukseen kahta kesätyöntekijää, joiden tehtäviin kuuluvat mm. ruuanlaittoa, siivousta ja pihatöitä. Lue lisää

Naistenpäivän etkot Mikaelintalolla

Naistenpäivän etkot ti 5.3. klo 18 Mikaelintalolla. Ilmoittautuminen... Lue lisää

Kuorojen kevätkausi

Tule mukaan laulamaan! Seurakunnan kuorojen kevätkausi on alkanut. Kuoroja on seuraavasti: Lue lisää

Muskarit

Muskareissa Paimiossa jokunen paikka vapaana!

Lue lisää

Peimarin seutu rukoilee

Yhteiskristillinen, yli kuntarajojen ulottuva rukousilta to 20.2. klo 18 Paimion kirkossa. Rukoilemme yhdessä... Lue lisää

Toivoa naisille -rukousryhmä

Toivoa naisille -rukousryhmän seuraava ilta ma 25.2. klo 18 Mikaelintalolla. Toivoa naisille-työ toimii... Lue lisää

Seurakuntavaalien tulos

Seurakuntavaalien tulos on selvillä! Vaaleissa valittiin 27 jäsentä kirkkovaltuustoon. Lue lisää

Stipendejä toisen asteen koulutukseen

Paimion seurakunnan hallinnoima Merivuoren rahasto myöntää stipendejä vähävaraisten paimiolaisperheiden nuorille toisen asteen koulutuksesta aiheutuvien kulujen kattamiseen vuosien 2018 – 2021 aikana. Lue lisää

Kehitysvammaisten erityisrippikoulut

Rippikoulu on kasteopetusta. Kaste kertoo, että saamme elää Jumalan turvassa. Rippikoulussa saamme yhdessä iloita Jumalan lahjoista ja opetella elämään hänen suojassaan. Siksi erityisrippikouluun osallistumiselle ei ole tiedollisia tai taidollisia vaatimuksia.

Sopivaa rippikoulumuotoa kannattaa miettiä jokaisen nuoren kohdalla erikseen. Jollekin sopii hyvin tuettu osallistuminen oman seurakunnan rippikouluun. Toiselle taas kehitysvammaisten erityisrippikoulu voi tarjota parhaat mahdollisuudet elää todeksi rippikoulun sisältöä. Jokaisella on kuitenkin yhtäläinen oikeus mielekkääseen rippikouluun - riippumatta osaamisestaan ja edellytyksistään.

Ota yhteyttä, niin pohditaan lisää Sinulle tai nuorellesi sopivaa rippikouluvaihtoehtoa! Yleensä rippikoulu konfirmaatiojuhlineen on erityisen suuri kokemus juuri erityisnuorelle ja hänen läheisilleen. Niinpä rippikouluun tosiaan kannattaa osallistua!

Erityisrippikoulut Varsinais-Suomessa 2019

Varsinais-Suomessa järjestetään vuosittain erityisryhmien leiri- ja päivärippikouluvaihtoehtoja. Myös leiririppikouluihin sisältyy muutamia kokoontumisia ja seurakunnan toimintaan osallistumista ennen leirijaksoa.

Kesäleirin sisältävä rippikoulu lähinnä turkulaisille ja kaarinalaisille

Leirijakso 3.-7.6. Sinapin leirikeskuksessa. Konfirmaatio la 8.6. klo 13 Turun Henrikin kirkossa

Kesäleirin sisältävä rippikoulu Turun ympäristökuntien nuorille

Leirijakso 30.7.-3.8. Rantalan leirikeskuksessa Paimiossa. Konfirmaatio la 3.8. klo 13 Paimion kirkossa.

Vaikeasti kehitysvammaisten päivärippikoulu

Tähän rippikouluun kuuluu leiripäivä Sinapissa la 6.4., joka on tarkoitettu myös vanhemmille ja muille perheenjäsenille. Pääosa opetuksesta järjestetään yhteistyössä erityiskoulujen kanssa.

Konfirmaatio su 26.5. klo 13 Turun Maarian kirkossa

Päivärippikoulu

Rippikouluun sisältyy leiripäiviä Sinapin leirikeskuksessa 18.6., 19.6. ja 20.6. Leiripäivien aikana yöpyminen kotona. Syksyn ja talven aikana on iltakokoontumisia Turussa sekä mahdollisesti viikonloppuleiri.

Konfirmaatio su 9.2.2020 klo 13 Turun Maarian kirkossa.

Ilmoittautuminen rippikouluihin tapahtuu yhteydenotolla Pertti Arolaan, puh. 050-570 2656 tai pertti.arola-at-evl.fi.