Raamattuluentosarja

Raamattuluentosarjan viimeinen ilta tiistaina 11.12. Illan aiheena.... Lue lisää

Toivoa naisille -rukousryhmä

Toivoa naisille -rukousryhmä  kevätkaudella 2019 Mikaelintalolla joka toinen maanantai klo 18. Seuraava ilta ma 14.1. Lue lisää

Kirkko avoinna

Tule hiljentymään hetkeksi joulukiireiden keskellä. Kirkko avoinna 10-.11.12. ja 13.-14.12. klo 14-19. Lue lisää

Vähävaraisten jouluateria

Vähävaraisten jouluateria tiistaina 18.12. klo 12 Mikaelintalolla (Pyölintie 3). Lue lisää

Kauneimmat Joululaulut

Katso täältä Paimion seurakunnan Kauneimmat joululaulutilaisuudet jouluna 2018. Lue lisää

Perheillat

Seuraava perheilta ke 12.12. klo 17.30 Paltan kerhtotalossa. Tervetuloa sillä kokoonpanolla, joka teille parhaiten sopii! Ilmoittaudu... Lue lisää

Matsimatkat

Matsimatka ke 26.12. TPS-Ässät jääkiekkomatsiin. Lähtö Wanhalta klo 17.30. Ilmoittaudu...

Lue lisää

Seurakuntavaalien tulos

Seurakuntavaalien tulos on selvillä! Vaaleissa valittiin 27 jäsentä kirkkovaltuustoon. Lue lisää

Stipendejä toisen asteen koulutukseen

Paimion seurakunnan hallinnoima Merivuoren rahasto myöntää stipendejä vähävaraisten paimiolaisperheiden nuorille toisen asteen koulutuksesta aiheutuvien kulujen kattamiseen vuosien 2018 – 2021 aikana. Lue lisää

Yhdistymisneuvottelut päätökseen

Paimion seurakunnan ja Sauvo-Karunan seurakunnan yhdistymisneuvottelut ovat edenneet. Lue lisää

Kehitysvammaisten erityisrippikoulut

Rippikoulu on kasteopetusta. Kaste kertoo, että saamme elää Jumalan turvassa. Rippikoulussa saamme yhdessä iloita Jumalan lahjoista ja opetella elämään hänen suojassaan. Siksi erityisrippikouluun osallistumiselle ei ole tiedollisia tai taidollisia vaatimuksia.

Sopivaa rippikoulumuotoa kannattaa miettiä jokaisen nuoren kohdalla erikseen. Jollekin sopii hyvin tuettu osallistuminen oman seurakunnan rippikouluun. Toiselle taas kehitysvammaisten erityisrippikoulu voi tarjota parhaat mahdollisuudet elää todeksi rippikoulun sisältöä. Jokaisella on kuitenkin yhtäläinen oikeus mielekkääseen rippikouluun - riippumatta osaamisestaan ja edellytyksistään.

Ota yhteyttä, niin pohditaan lisää Sinulle tai nuorellesi sopivaa rippikouluvaihtoehtoa! Yleensä rippikoulu konfirmaatiojuhlineen on erityisen suuri kokemus juuri erityisnuorelle ja hänen läheisilleen. Niinpä rippikouluun tosiaan kannattaa osallistua!

Erityisrippikoulut Varsinais-Suomessa 2019

Varsinais-Suomessa järjestetään vuosittain erityisryhmien leiri- ja päivärippikouluvaihtoehtoja. Myös leiririppikouluihin sisältyy muutamia kokoontumisia ja seurakunnan toimintaan osallistumista ennen leirijaksoa.

Kesäleirin sisältävä rippikoulu lähinnä turkulaisille ja kaarinalaisille

Leirijakso 3.-7.6. Sinapin leirikeskuksessa. Konfirmaatio la 8.6. klo 13 Turun Henrikin kirkossa

Kesäleirin sisältävä rippikoulu Turun ympäristökuntien nuorille

Leirijakso 30.7.-3.8. Rantalan leirikeskuksessa Paimiossa. Konfirmaatio la 3.8. klo 13 Paimion kirkossa (vielä varmistamaton tieto).

Vaikeasti kehitysvammaisten päivärippikoulu

Tähän rippikouluun kuuluu leiripäivä Sinapissa la 6.4., joka on tarkoitettu myös vanhemmille ja muille perheenjäsenille. Pääosa opetuksesta järjestetään yhteistyössä erityiskoulujen kanssa.

Konfirmaatio su 26.5. klo 13 Turun Maarian kirkossa

Päivärippikoulu

Rippikouluun sisältyy leiripäiviä Sinapin leirikeskuksessa 18.6., 19.6. ja 20.6. Leiripäivien aikana yöpyminen kotona. Syksyn ja talven aikana on iltakokoontumisia Turussa sekä mahdollisesti viikonloppuleiri.

Konfirmaatio su 9.2.2020 klo 13 Turun Maarian kirkossa.

Ilmoittautuminen rippikouluihin tapahtuu yhteydenotolla Pertti Arolaan, puh. 050-570 2656 tai pertti.arola-at-evl.fi.