Konsertit ja musiikkitilaisuudet

Joulukonsertti Hyvän joulun toivotus su 10.12. klo 16 Pyhän Jaakobin kirkossa. Lue lisää

Vähävaraisten jouluavustukset

Seurakunta avustaa taloudellisesti heikommassa asemassa olevia. Varaa aika erityisdiakonilta. Yhteystiedot... Lue lisää

Kauneimmat Joululaulut

Katso täältä Paimion seurakunnan Kauneimmat joululaulutilaisuudet jouluna 2017. Lue lisää

Päiväkerhossa vapaita paikkoja

Jos lapsesi täyttää kolme vuotta kevääseen 2018 mennessä
tai on sitä vanhempi, hän voi tulla mukaan päiväkerhoon. Tiedustele... Lue lisää

Hanna-rukouspiiri

Hanna-rukouspiiri syksyllä 2017 Mikaelintalolla joka toinen tiistai klo 18. Seuraava ilta ti 12.12. Lue lisää

Yhdistymisneuvottelut käyntiin

Paimion seurakunnan ja Sauvo-Karunan seurakunnan yhdistymisneuvottelut käynnistyneet. Lue lisää

Seurakunnan postiosoite muuttunut

Paimion seurakunnan postiosoite on muuttunut. Lue lisää

Tiina Elinan teos "Pyhämekko"

Jokainen on kutsuttu

Kehitysvammaistyössä suunnitellaan ja toteutetaan laaja-alaisesti Varsinais-Suomen kehitysvammaisten, heidän perheidensä ja kehitysvammaistyötä tekevien ammattilaisten hengellistä työtä.

Kehitysvammainen henkilö voi antaa perheelleen ja ympäristölleen paljon. Aitoudellaan hän voi opettaa monia elämän syviä salaisuuksia. Mutta varmasti hänen ympäristölleen ovat tulleet tutuksi myös kyselyt ja kipuilut, miksi juuri hän, miksi juuri me...

Näitä elämän iloja ja suruja ei tarvitse kohdata yksin. Kehitysvammaisella ja hänen perheellään on oma tärkeä paikkansa myös seurakunnassa. Paimion seurakunnassa kehitysvammaistyötä tekee diakonissa Elina Muntola. Lisäksi seurakunnassa on erikseen kehitysvammaistyön pappi. Virka on Varsinais-Suomen seurakuntien yhteinen, ja tehtäviin kuuluu laaja-alaisesti suunnitella ja toteuttaa kehitysvammaisten ja heidän perheidensä sekä hoitohenkilökunnan hengellistä työtä.

Pappi on sekä kehitysvammaisia että heidän perheitään varten. Papin voit tavata kehitysvammaisten tapahtumissa ja juhlissa, tai esimerkiksi rippikoulujen merkeissä, sillä kehitysvammaisille järjestetään vuosittain omia erityisrippikoulujaan. Mutta mikään ei estä ottamasta yhteyttä pappiin muutenkin. Elämän iloja ja suruja ei tosiaankaan tarvitse kohdata yksin. Ja niitä molempia varmasti kehitysvammaisen perheessä riittää... Ollaan siis yhteyksissä!

Yhteystiedot:
Pertti Arola
kehitysvammaisten pastori
V-S Erityishuoltopiirin alueen seurakunnat
Myllyojantie 2
21520 Naskarla

TULEVIA TAPAHTUMIA VUONNA 2017

• Tiistaina 5.12. klo 10 joulukirkko Pöytyän kirkossa.

• Torstaina 14.12. klo 13 joulukirkko Loimaan kaupungin kirkossa.

• Perjantaina 15.12. klo 13 joulukirkko Mynämäen kirkossa.

• Maanantaina 18.12. klo 9.30 joulukirkko Turun Henrikinkirkossa. Tilaisuuden jälkeen glögi- ja piparitarjoilu.

• Maanantaina 18.12. klo 13.00 joulukirkko Paimion Pyhän Mikaelin kirkossa.

• Keskiviikkona 20.12. klo 10.30 joulukirkko Turun Maarian kirkossa.

• Torstaina 21.12. klo 13 joulukirkko Perniön kirkossa.

Kehitysvammaisten erityisrippikoulut

Rippikoulu on kasteopetusta. Kaste kertoo, että saamme elää Jumalan turvassa. Rippikoulussa saamme yhdessä iloita Jumalan lahjoista ja opetella elämään hänen suojassaan. Siksi erityisrippikouluun osallistumiselle ei ole tiedollisia tai taidollisia vaatimuksia. Lue lisää

Ideoita kehitysvammaisten hartaushetkiin

Valintoja (”Etsikkoaikoja”, Jer. 6:16-19) Lue lisää