Kirkko avoinna

Tule hiljentymään hetkeksi joulukiireiden keskellä. Kirkko avoinna 10-.11.12. ja 13.-14.12. klo 14-19. Lue lisää

Kauneimmat Joululaulut

Katso täältä Paimion seurakunnan Kauneimmat joululaulutilaisuudet jouluna 2018. Lue lisää

Perheillat

Seuraava perheilta ke 12.12. klo 17.30 Paltan kerhtotalossa. Tervetuloa sillä kokoonpanolla, joka teille parhaiten sopii! Ilmoittaudu... Lue lisää

Raamattuluentosarja

Raamattuluentosarjan viimeinen ilta tiistaina 11.12. Illan aiheena.... Lue lisää

Matsimatkat

Matsimatka ke 26.12. TPS-Ässät jääkiekkomatsiin. Lähtö Wanhalta klo 17.30. Ilmoittaudu...

Lue lisää

Seurakuntavaalien tulos

Seurakuntavaalien tulos on selvillä! Vaaleissa valittiin 27 jäsentä kirkkovaltuustoon. Lue lisää

Toivoa naisille -rukousryhmä

Toivoa naisille -rukousryhmä  syyskaudella 2018 Mikaelintalolla joka toinen tiistai klo 18. Seuraava ilta ti 11.12. Lue lisää

Stipendejä toisen asteen koulutukseen

Paimion seurakunnan hallinnoima Merivuoren rahasto myöntää stipendejä vähävaraisten paimiolaisperheiden nuorille toisen asteen koulutuksesta aiheutuvien kulujen kattamiseen vuosien 2018 – 2021 aikana. Lue lisää

Yhdistymisneuvottelut päätökseen

Paimion seurakunnan ja Sauvo-Karunan seurakunnan yhdistymisneuvottelut ovat edenneet. Lue lisää

Palveleva puhelin

Suomen Ev.lut. Kirkon ylläpitämä Palveleva puhelin tarjoaa mahdollisuuden purkaa mieltä painavia asioita puhelimitse. Soittajalle ei pyritä tarjoamaan valmiita vastauksia, vaan keskustelukumppani tukee löytämään itse elämään parhaiten sopivia ratkaisuja.

Palvelevan puhelimen numero kaikkialla Suomessa on

• 0400 22 11 80 suomenkielisille ja
  • 0400 22 11 90 ruotsinkielisille.

Ulkomailta soitettaessa numerot ovat + 358 400 22 11 80  ja + 358 400 22 11 90

Päivystysajat ovat koko Suomessa ma-to klo 18–01, pe ja la 18–03. Ruotsinkielinen päivystys on joka ilta klo 20–24.

Soitto Palvelevaan puhelimeen maksaa lankapuhelimesta paikallispuhelumaksun verran. Matkapuhelimella soitettaessa laskutusperusteena on oman operaattorin puheluhinnat. Kaikki operaattorit eivät sisällytä puhepaketteihinsa soittoja Palvelevan puhelimen numeroihin.

Palvelevan Puhelimen sivuille

Palveleva netti

Palveleva netti on kirkon verkkoauttamispalvelu. Halutessasi nimettömässä viestissä voit kertoa mieltä painavista asioista. Vastaajat ovat tehtävään koulutettuja vapaaehtoisia. Myös he toimivat nimettömästi. Viestiisi vastataan viiden päivän kuluessa. Kiireellisessä asiassa voit soittaa Palvelevaan puhelimeen. Palvelevan netin käyttö on maksutonta.

Palvelevan netin sivuille