Konsertit ja musiikkitilaisuudet

Joulukonsertti Hyvän joulun toivotus su 10.12. klo 16 Pyhän Jaakobin kirkossa. Lue lisää

Vähävaraisten jouluavustukset

Seurakunta avustaa taloudellisesti heikommassa asemassa olevia. Varaa aika erityisdiakonilta. Yhteystiedot... Lue lisää

Kauneimmat Joululaulut

Katso täältä Paimion seurakunnan Kauneimmat joululaulutilaisuudet jouluna 2017. Lue lisää

Päiväkerhossa vapaita paikkoja

Jos lapsesi täyttää kolme vuotta kevääseen 2018 mennessä
tai on sitä vanhempi, hän voi tulla mukaan päiväkerhoon. Tiedustele... Lue lisää

Hanna-rukouspiiri

Hanna-rukouspiiri syksyllä 2017 Mikaelintalolla joka toinen tiistai klo 18. Seuraava ilta ti 12.12. Lue lisää

Yhdistymisneuvottelut käyntiin

Paimion seurakunnan ja Sauvo-Karunan seurakunnan yhdistymisneuvottelut käynnistyneet. Lue lisää

Seurakunnan postiosoite muuttunut

Paimion seurakunnan postiosoite on muuttunut. Lue lisää

Esirukouspyyntö

Esirukous on rukousta toisen puolesta. Esirukous on kristillisen lähimmäisenrakkauden muoto, jossa kannetaan huolta toisista ihmisistä ja Jumalan luomakunnasta.

Tällä lomakkeella voit lähettää esirukouspyynnön Paimion seurakunnan jumalanpalvelukseen. Esirukouspyyntöä ei välttämättä lueta juuri niillä sanoilla, kuin se on kirjoitettu, mutta rukouspyyntö sisällytetään seurakunnan esirukoukseen.

Mikäli haluat, että rukouspyyntösi luetaan tietyssä jumalanpalveluksessa, muista mainita siitä pyynnön yhteydessä. Muussa tapauksessa pyyntö luetaan esirukouspyyntöviikon sunnuntain jumalanpalveluksessa, mikäli pyyntö on lähetetty viimeistään keskiviikkona.
Keskiviikon jälkeen jätetyt pyynnöt luetaan seuraavan viikon sunnuntaina.

Esirukouspyynnöt käsitellään luottamuksellisesti.
Luettaessa huolehditaan siitä, että henkilöt eivät ole tunnistettavissa, esimerkiksi nimiä ei lueta.

Esirukouspyyntösi voit lähettää myös nimettömänä. Mikäli haluat, että seurakunnan työntekijä ottaa sinuun yhteyttä, laita yhteystiedot-ruutuun nimesi ja puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.

Roskaesto, jätä tyhjäksi:
Esirukouspyyntö
Kirjoita esirukouspyyntösi tähän:
Täytä, jos haluat, että sinuun otetaan yhteyttä seurakunnasta.