Juhannus

Juhannuksen kirkkotilaisuudet: juhannusaattona, pe 22.6. sanajumalanpalvelus ja juhannusjuhla klo 19 Karunan kirkolla, bussikuljetus. Juhannuspäivänä, la 23.6. .... Lue lisää

Kesämusiikkia

Kesämusiikkia ke 27.6. klo 13 Paimion kirkossa. Esiintyjinä Maria Sapelkina ja Petri Kopponen. Lue lisää

Hoitohautojen kesäkukitus

Hoitohautojen kesäkukitus on aloitettu tiistaina 5.6. Pyydämme ystävällisesti omaisia...  Lue lisää

Pihakerho lapsiperheille

Omatoiminen pihakerho maanantaisin 13.8. asti lapsiperheille  klo 10-12 Paltan kerhotalon leikkipihalla (Paltantie 4). Pihakerhossa mahdollisuus... Lue lisää

Yhdistymisneuvottelut päätökseen

Paimion seurakunnan ja Sauvo-Karunan seurakunnan yhdistymisneuvottelut ovat edenneet. Lue lisää

Seurakunnan postiosoite muuttunut

Paimion seurakunnan postiosoite on muuttunut. Lue lisää

Esirukouspyyntö

Esirukous on rukousta toisen puolesta. Esirukous on kristillisen lähimmäisenrakkauden muoto, jossa kannetaan huolta toisista ihmisistä ja Jumalan luomakunnasta.

Tällä lomakkeella voit lähettää esirukouspyynnön Paimion seurakunnan jumalanpalvelukseen. Esirukouspyyntöä ei välttämättä lueta juuri niillä sanoilla, kuin se on kirjoitettu, mutta rukouspyyntö sisällytetään seurakunnan esirukoukseen.

Mikäli haluat, että rukouspyyntösi luetaan tietyssä jumalanpalveluksessa, muista mainita siitä pyynnön yhteydessä. Muussa tapauksessa pyyntö luetaan esirukouspyyntöviikon sunnuntain jumalanpalveluksessa, mikäli pyyntö on lähetetty viimeistään keskiviikkona.
Keskiviikon jälkeen jätetyt pyynnöt luetaan seuraavan viikon sunnuntaina.

Esirukouspyynnöt käsitellään luottamuksellisesti.
Luettaessa huolehditaan siitä, että henkilöt eivät ole tunnistettavissa, esimerkiksi nimiä ei lueta.

Esirukouspyyntösi voit lähettää myös nimettömänä. Mikäli haluat, että seurakunnan työntekijä ottaa sinuun yhteyttä, laita yhteystiedot-ruutuun nimesi ja puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.

Roskaesto, jätä tyhjäksi:
Esirukouspyyntö
Kirjoita esirukouspyyntösi tähän:
Täytä, jos haluat, että sinuun otetaan yhteyttä seurakunnasta.
Eu-tietosuoja-asetuksen mukainen suostumus *
Eu-.tietosuoja-asetuksen mukainen oikeusperuste artikla 6 1a

Antamiani henkilötietoja käytetään ainoastaan seurakunnan esirukouspyynnön lähettäjän väliseen yhteydenpitoon.