Kylvön siunaaminen

Paimion srk ja Mtk-Paimio järjestävät kylvön siunaamisen ke 30.5. klo 18 Jaakko ja Anna Kuusvuoren.....  Lue lisää

Hoitohautojen kesäkukitus

Hoitohautojen kesäkukitus on aloitettu tiistaina 656. Pyydämme ystävällisesti omaisia...  Lue lisää

Kouluikäisten kesäleirit

Varhaisnuorten (7-14 v.) kesäleirit: Vanu I täynnä, mutta Vanu II:lla 27.-30.6. Rantalassa tilaa, kuten myös Päiväleirillä 4.-8.6. Wanhalla. Ilmoittautuminen... Lue lisää

Yhdistymisneuvottelut päätökseen

Paimion seurakunnan ja Sauvo-Karunan seurakunnan yhdistymisneuvottelut ovat edenneet. Lue lisää

Seurakunnan postiosoite muuttunut

Paimion seurakunnan postiosoite on muuttunut. Lue lisää

Tunnustukseton hauta-alue

Tunnustukseton hauta-alue sijaitsee Mikaelinlehdon vanhan osan vieressä, jossa on arkku- ja uurnapaikkojen lisäksi Muistolehto.

Tunnustukoksettoman hauta-alueen Muistolehdon nimikiven ohjeet

Ohjeet on vahvistettu Paimion seurakunnan kirkkovaltuustossa 4.12.2006.

1. Muistomerkki on Kurun harmaa nimistä graniittia, jonka etureuna ja sivut on hiottu.
  2. Nimikiveen lisätään laattoja, joiden koko on 7 cm x 13 cm ja paksuus 4 mm.
  3. Yhteen laattaan saa kaivertaa enintään nimen sekä syntymä- ja kuolinajan. On luvallista kaivertaa myös pelkkä nimi.
  4. Nimen täytyy olla henkilön oikea nimi (nimilain ja –asetuksen mukainen.)
  5. Laatan pinta on kirkas ja teksti tumma patina.
  6. Tekstin malli on grotekski (eli suora).
  7. Kaivertaminen on annettava asiantuntievan kiviliikkeen hoidettavaksi.
  8. Laatat otetaan käyttöön järjestyksessä vasemmalta oikealle ylhäältä alaspäin.
  9. Kaiverruksen kustantaa ja kaiverrustyön tilaa omaiset.
  10. Laatan kiinnityksen ajankohta ja kaiverrettava teksti sekä aikatiedot on ilmoitettava Paimion seurakuntaan seurakuntapuutarhurille etukäteen hyvissä ajoin (vähintään kolmea viikkoa etukäteen).

Lisätietoja asiasta saa seurakuntapuutarhurilta. puh. 050 3428 097.