Stipendejä toisen asteen koulutukseen

Paimion seurakunnan hallinnoima Merivuoren rahasto myöntää stipendejä vähävaraisten paimiolaisperheiden nuorille toisen asteen koulutuksesta aiheutuvien kulujen kattamiseen vuosien 2018 – 2021 aikana. Lue lisää

Motoristien kirkkohetki

Motoristien kirkkohetki su 2.9. klo 14 Pyhän Jaakobin kirkossa (Jaakobintie 38, Paimio). Ohjelmassa... Lue lisää

Yhdistymisneuvottelut päätökseen

Paimion seurakunnan ja Sauvo-Karunan seurakunnan yhdistymisneuvottelut ovat edenneet. Lue lisää

Seurakunnan postiosoite muuttunut

Paimion seurakunnan postiosoite on muuttunut. Lue lisää

Muistolehdon nimikiven ohjeet

Muistolehdossa on yhteinen muistomerkki ja nimikivi. Nimikiveen voivat omaiset omalla kustannuksellaan kaivertaa vainajan nimen ja syntymäajan, jos haluavat.

MUISTOLEHDON YHTEISEN NIMIKIVEN OHJEET

Ohjeet on vahvistettu kirkkovaltuustossa 3.10.2001.

1. Nimikivi on Mäntsälän punaisesta graniitista valmistettu suorakaiteen mallinen muistomerkki, jonka etureuna on hiottu ja sivut louhittu.
  2. Nimikiveen on hiekkapuhallettu ruudukko. Yhden ruudun koko on 11 x 20 cm.
  3. Yhden ruudun sisäpuolelle saa kaivertaa enintään nimen, syntymä- ja kuolinajan. On luvallista kaivertaa myös pelkkä nimi.
  4. Nimen täytyy olla henkilön oikea nimi (nimilain ja –asetuksen mukainen).
  5. Teksti tehdään kaivertamalla/hiekkapuhaltamalla.
  6. Tekstiä ei saa kullata eikä maalata.
  7. Tekstin malli on groteski (eli suora).
  8. Sukunimen ja etunimien kirjainten koko on 20 mm.
  9. Syntymä- ja kuolinaikatietojen koko on 15 mm.
  10. Kaivertaminen on annettava asiantuntevan kiviliikkeen hoidettavaksi.
  11. Ruudut otetaan käyttöön järjestyksessä vasemmalta oikealle ylhäältä alaspäin.
  12. Kaiverruksen kustantaa ja kaiverrustyön tilaa omaiset.
  13. Kaiverruksen ajankohta ja kaiverrettava teksti sekä aikatiedot on ilmoitettava Paimion seurakuntaan seurakuntapuutarhurille etukäteen hyvissä ajoin (vähintään kolmea viikkoa etukäteen).

Lisätietoja asiasta saa seurakuntapuutarhurilta. puh. 050 3428 097.