uutisia
Suurenna tekstiä Pienennä tekstiä
Muskarit

Muskarit tiistaisin 5.9. alkaen Wanhalla! Ilmoittautuminen keskiviikkona 16.8. klo 9.30 alkaen... Lue lisää

Ekaluokkalaisten kouluun siunaaminen

Ekaluokkalaiset siunataan koulutielle perhekirkossa su 20.8. klo 10 Paimion kirkossa. Ekaluokkalaiset kutsutaan... Lue lisää

70 ja 75 vuotiaiden ilmoittautuminen juhlaan

Kotiseurakuntasi kutsuu Sinut tänä vuonna 70 tai 75 vuotta täyttävä/täyttänyt yhteiseen juhlaan sunnuntaina 10.9.. Ilmoittautuminen... Lue lisää

Motoristien kirkkohetki

Motoristien kirkkohetki su 3.9. klo 14 Pyhän Jaakobin kirkossa (Jaakobintie 38, Paimio). Ohjelmassa... Lue lisää

Kuorojen syyskausi

Seurakunnan kuorot aloittavat syyskautensa! Syksyn ensimmäiset harjoitukset ovat keskiviikkona 6.9. ja torstaina 7.9. Kuoroja on... Lue lisää

Kouluikäisten kerhot

Kouluikäisten kerhot alkavat 12.9. alkaen. Tsekkaa kerhot, valitse omasi ja ilmoittaudu!

Lue lisää

Retki Turun Merimieskirkolle

maanantaina 11.9. Ilmoittautuminen.... Lue lisää

Hautausmaalle työntekijää

Paimion seurakunta etsii työntekijää hautausmaalle ajalle syyskuu - lokakuu 2017. Lue lisää

Matalan kynnyksen kirkkoillat

Suositut kirkkoillat jatkuvat syksylllä! Syksyn ensimmäinen ilta on su 10.9. klo 16 Paimion kirkossa. Illan aiheena on.... Lue lisää

Yhteisvastuu 2017

Yhteisvastuu 2017 torjuu ihmiskauppaa. Keräys käynnistyi  tuttuun tapaan helmikuun ensimmäisenä sunnuntaina 5.2.2017. Yhteisvastuuvaroin autetaan... Lue lisää

Seurakunnan postiosoite muuttunut

Paimion seurakunnan postiosoite on muuttunut. Lue lisää

Eläkeläiset - ja diakoninen vanhustyö

Eläkeläisten parissa tehtävän yleisen diakoniatyön toiminta- ajatuksena on mahdollistaa hengellisen elämän hoitaminen, tuen, avun ja yhteisyyden tarjoamista.

Toimintamuotoja ovat ryhmämuotoiset toiminnat kuten erilaiset vertaistukiryhmät, hartaushetket, kirkkopäivät ja kesällä retket.

! KATSO !

SIVUPALKISTA TOIMINTA >

Diakoninen vanhustyö pyrkii etsimään vanhuksia, joita muu apu ei tavoita ja huolehtimaan niiden vanhusten hengellisistä tarpeista, jotka eivät pääse seurakunnan tai kaupungin toimitiloissa järjestettäviin tilaisuuksiin. Keskeisin toimintamuoto on kotikäyntityö.

Diakoniatyöntekijän ajanvaraus- ja puhelinaika:

keskiviikko klo 9 – 11 diakoniatoimisto Mikaelintalolla.

Diakonissa Elina Muntola,
sähköposti: **@**
matkapuhelin 050 3428 091

Voit varata ajan keskusteluun vastaanotolla tai kotonasi.

KOTIKÄYNTITYÖ

Diakoniatyöntekijän kanssa voit keskustella kun mieltäsi askarruttavat erilaiset elämänkysymykset, ihmissuhdeasiat, yksinäisyys, sairaus tai hengelliset kysymykset. Voit sopia tapaamisen kotiisi. Keskustelut ovat luottamuksellisia.

OHJELMALLINEN KOTIKÄYNTI PROJEKTI 2017

• Tulevan kesän ja syksyn aikana toteutetaan hyvinvointia edistävää ohjelmallista kotikäyntiä.
  • Ohjelmallisen kotikäynnin tavoitteena on tukea ja virkistää kotona asuvan ikäihmisen arkea.
  • Kotikäyntejä toteuttavat yhdessä diakonissa Elina Muntola ja taiteilija Kaarina Tammi. Kotikäynnistä ei oteta maksua.

Tiedustelut ja varaukset Elinalta varmimmin keskiviikkoisin klo 9 - 11. puh. 050 3428 091.

RYHMÄTOIMINNAN TOIMITILAT

Pyhän Mikaelin kirkko (Vistantie 20)

• Sunnuntaina 22.10. klo 10 Kirkko kaikille messu. Messun jälkeen kirkkokahvit kirkossa.

Liikuntaesteisen sisäänkäynti asehuoneen puolelta eli kirkon eteläiseltä sivulta.

Mikaelinarkki (Vistantie 24)

• Diakonian tukipiste
  • Lähetyksen kirpputori

Mikaelintalon kirjastohuone ( Pyölintie 3)

• Lähimmäispalvelu
  • Sururyhmä

Askalan Palvelutalo ( Kaptenskanpolku 1)

• Iltapäiväkerho
  • Ehtoollishartaudet

Iskuntalo ( Seuratie 1)

• Avoin diakoniakerho
  • Avoin ehtoollishartaus

Paltanpuiston Palvelukeskus ( Paltantie 4)

• Hartaushetket
  • Avoin Kuulokerho
  • Kuulolähipalvelun vastaanotto
  • Avoin Näkökerho
  • Avoin omaistaan hoitavien ja omaishoitajien vertaistukiryhmä
  • Toivevirret

Oinilan maauimala eli Ankkalampi ( Sähköyhtiöntie 193)

• Avoin seniori- sauna +60v.

Rantalan leirikeskus ( Hirvonpääntie 560)

• Miesten saunaillat
  • Keväällä ja kesällä retkipäiviä