uutisia
Suurenna tekstiä Pienennä tekstiä
Kouluikäisten kesäleirit

Varhaisnuorten (7-14 v.) kesäleirit 25.-27.6. Vanu I sekä 27.-30.6. Vanu II Rantalassa.

Päiväleiri 4.-8.6. Wanhalla. Ilmoittautuminen... Lue lisää

Haastekanpanja Yhteisvastuun hyväksi

Kunnallislehden ja Paimion seurakunnan haastekampanja Yhteisvastuun hyväksi 30.4.2018 asti. Haasta... Lue lisää

Vistan hautausmaiden siivoustalkoot

Tule harrastamaan hyötyliikuntaa! Vistan hautausmaiden siivoustalkoot ti 24.4. klo 8 alkaen... Lue lisää

Family Action

Family Action pe 27.4. Wanhalla
klo 17.30-19 1.-6. luokkalaisille ja heidän vanhemmilleen!
Musiikkia, toimintapajoja, välipalapaja, kasvomaalausta...

Tapahtuma on maksuton, välipala 1€ tuotto yhteisvastuulle Lue lisää

Vappumyyjäiset

Vappumyyjäiset pe 27.4. klo 12.30 Wanhalla (Pyölintie 3). Myynnissä simaa, munkkeja... Lue lisää

Pihakerho

Pihakerho 2-vuotiaille ja vanhemmille lapsille  Paltan päiväkerhotalon pihassa ke 25.4. klo 9-11. Ilmoittautuminen... Lue lisää

Miesten yö

Miesten yö pe 27.4. Turussa. Huippupuhujia, musiikkiryhmä, tarjoilua ym. Ilmoittaudi pikaisesti... Lue lisää

Toivoa naisille -rukousryhmä

Toivoa naisille -rukousryhmä (entinen Hanna-piiri) kevätkaudella 2018 Mikaelintalolla joka toinen tiistai klo 18. Seuraava ilta ti .15.5. Lue lisää

Peimarin seutu rukoilee

Yhteiskristillinen, yli kuntarajojen ulottuva rukousilta ke 16.5. klo 18.30 Paimion kirkossa. Rukoilemme yhdessä... Lue lisää

Yhdistymisneuvottelut etenevät

Paimion seurakunnan ja Sauvo-Karunan seurakunnan yhdistymisneuvottelut ovat edenneet. Lue lisää

Seurakunnan postiosoite muuttunut

Paimion seurakunnan postiosoite on muuttunut. Lue lisää

Eläkeläiset - ja diakoninen vanhustyö

Eläkeläisten parissa tehtävän yleisen diakoniatyön toiminta- ajatuksena on mahdollistaa hengellisen elämän hoitaminen, tuen, avun ja yhteisyyden tarjoamista.

Toimintamuotoja ovat ryhmämuotoiset toiminnat kuten erilaiset vertaistukiryhmät, hartaushetket, kirkkopäivät ja kesällä retket.

Diakoninen vanhustyö pyrkii etsimään vanhuksia, joita muu apu ei tavoita ja huolehtimaan niiden vanhusten hengellisistä tarpeista, jotka eivät pääse seurakunnan tai kaupungin toimitiloissa järjestettäviin tilaisuuksiin. Keskeisin toimintamuoto on kotikäyntityö.

HUOM!  DIAKONIATYÖNTEKIJÄN KOTIKÄYNTITYÖ ON TOISTAISEKSI PÄÄTTYNYT !

Onnittelukäytännöt

• 70- ja 75 vuotta täyttävät; syntymäpäiväjuhla. Järjestämme yhden yhteisen syntymäpäiväjuhlan kaikille70- ja 75 vuotta täyttäville seurakuntalaisille. Juhlaan ovat tervetulleita myös puoliso tai ystävä.

• 85- vuotta täyttävät; onnittelukirje ja tervehdyskäynti. 85- vuotta (s. 1933) täyttäville seurakunta on lähettänyt 2017  marraskuussa onnittelukirjeen ja  lahjakirjan Sana Aika. Kirjeessä on myös viesti, että seurakunnan työntekijä tulee mielellään terveydyskäynnille, jos päivänsankari sitä toivoo.Tässä tapauksessa pyydämme ystävällisesti ilmoittamaan toiveen Kirkkoherranvirstoon puh. 044 7373 500.

• 80-, 90 vuotta ja siitä eteenpäin täyttävät, henkilökohtainen vierailu. 80- ja 90 vuotta ja siitä eteenpäin täyttäviä vuosittain seurakunnan papiston henkilökohtaisella vierailulla, kuitenkin pyrkien  mahdollisuuksien mukaan huomioimaan syntymäpäivän viettäjän toivomukset.Mikäli seurakunnan työntekijän vierailua ei toivota riittää ilmoitussoitto kirkkoherranvirastoon puh. 044 7373 500.

Tapana on ollut, että ensin soitetaan ja kysytään toivotaanko onnittelukäyntiä, mutta nykyään ihmisten tavoittaminen on hankalaa, kun monilla on salainen puhelinnumero. Seurakunnassa on myös käytössä vain ihmisten viralliset osoitteet eikä tiedossa ole, jos syntymäpäiväsankari onkin siirtynyt vanhainkotiin tai jonnekin muualle. Toivottavaa onkin, että tämänkaltaisissa tapauksissa seurakuntalaiset soittaisivat etukäteen kirkkoherranvirastoon 044 7373 500 ja kertoisivat onnittelukäyntiä koskevista toiveistaan.

Seurakunta muistaa syntymäpäiviään viettäviä kirjalahjalla tai kukilla.

Lomien ym. syiden vuoksi muutokset ovat mahdollisia.