uutisia
Suurenna tekstiä Pienennä tekstiä
Muskarit

Muskarit tiistaisin 5.9. alkaen Wanhalla! Ilmoittautuminen keskiviikkona 16.8. klo 9.30 alkaen... Lue lisää

Ekaluokkalaisten kouluun siunaaminen

Ekaluokkalaiset siunataan koulutielle perhekirkossa su 20.8. klo 10 Paimion kirkossa. Ekaluokkalaiset kutsutaan... Lue lisää

70 ja 75 vuotiaiden ilmoittautuminen juhlaan

Kotiseurakuntasi kutsuu Sinut tänä vuonna 70 tai 75 vuotta täyttävä/täyttänyt yhteiseen juhlaan sunnuntaina 10.9.. Ilmoittautuminen... Lue lisää

Motoristien kirkkohetki

Motoristien kirkkohetki su 3.9. klo 14 Pyhän Jaakobin kirkossa (Jaakobintie 38, Paimio). Ohjelmassa... Lue lisää

Kuorojen syyskausi

Seurakunnan kuorot aloittavat syyskautensa! Syksyn ensimmäiset harjoitukset ovat keskiviikkona 6.9. ja torstaina 7.9. Kuoroja on... Lue lisää

Kouluikäisten kerhot

Kouluikäisten kerhot alkavat 12.9. alkaen. Tsekkaa kerhot, valitse omasi ja ilmoittaudu!

Lue lisää

Retki Turun Merimieskirkolle

maanantaina 11.9. Ilmoittautuminen.... Lue lisää

Hautausmaalle työntekijää

Paimion seurakunta etsii työntekijää hautausmaalle ajalle syyskuu - lokakuu 2017. Lue lisää

Matalan kynnyksen kirkkoillat

Suositut kirkkoillat jatkuvat syksylllä! Syksyn ensimmäinen ilta on su 10.9. klo 16 Paimion kirkossa. Illan aiheena on.... Lue lisää

Yhteisvastuu 2017

Yhteisvastuu 2017 torjuu ihmiskauppaa. Keräys käynnistyi  tuttuun tapaan helmikuun ensimmäisenä sunnuntaina 5.2.2017. Yhteisvastuuvaroin autetaan... Lue lisää

Seurakunnan postiosoite muuttunut

Paimion seurakunnan postiosoite on muuttunut. Lue lisää

Kirkossa soi!

Musiikkityön tehtävä seurakunnassa on evankeliumin julistaminen musiikin keinoin. Tämä toteutuu erityisesti jumalanpalveluksissa, kirkollisissa toimituksissa, hartauksissa, kuorotoiminnassa, muskareissa, konserteissa ja yhteislaulutilaisuuksissa.

Kuorotoiminta, solistina laulaminen tai soittaminen antaa seurakuntalaisille mahdollisuuden palvelutehtävään; yhteiseen suunnitteluun ja toteuttamiseen. Eri-ikäisille suunnitellut konsertit, musiikkijumalanpalvelukset ja yhteislaulutilaisuudet ovat seurakunnan musiikkikasvatusta parhaimmillaan.

Kanttorit

• Armi Laakso, puh. 050 3482 549

• Petri Kopponen, puh. 044 0199 919

Seurakunnassamme toimivia, viikoittain kokoontuvia kuoroja

PICCOLOT

6-12 vuotiaiden lapsikuoro kokoontuu
keskiviikkoisin Mikaelintalolla klo 17- 17.45
(Pyölintie 3).

"Kolme varttia" laulun, soiton ja oppimisen riemua - yhdessä tekemällä. Tytöt ja pojat - tervetuloa!

Tiedustelut:
Armi Laakso, puh. 050 3482 549

Syyskauden 1. harjoitukset keskiviikkona 6.9.

TUOMAS BAND

Bändi on tarkoitettu pääsääntöisesti 13-18 vuotiaille soittajille ja laulajille. Instrumenttivalikoimassa ovat sähkökitara, basso, lyömäsoittimet ja piano. Bändiin voi liittyä myös oman soittimensa kanssa. Lisäksi bändi tarvitsee laulajan tai laulajia.

Huomionarvoista on, että ne jotka tulevat mukaan Tuomas Bandiin, saavat musiikin opetusta ilmaiseksi!

Bändin harjoitukset ovat torstaisin klo 15-18 aikana, silloin kun ne kulloinkin parhaiten sopii. Paikkana on Wanha (Pyölint. 3).

Syyskauden 1. harjoitukset torstaina 7.9.

Lisätietoja kanttori Petri Kopposelta, puh. 044 0199 919 tai **@**

Jos olet kiinnostunut bänditoiminnasta, niin ota yhteyttä kanttori Petri Kopposeen, puh. 044 0199 919 tai sähköpostilla **@**. Voit myös tulla suoraan paikan päälle.

MIKAELINKUORO www.mikaelinkuoro.fi

Aikuisten Mikaelinkuoro kokoontuu
keskiviikkoisin klo 18.00-19.30 Mikaelintalolla
(Pyölintie 3).

Mikaelinkuoro odottaa joukkoonsa uusia laulajia - naisia ja miehiä. Kuorolaisten lapsille on järjestetty lastenhoito harjoitusten ajaksi. Kuoro harjoittelee ja esittää monipuolista ohjelmistoa - välillä myös yhteistyössä toisten kuorojen kanssa. Sydämellisesti tervetuloa!

Kuorolaisten lapsille on järjestetty lastenhoito harjoitusten ajaksi.

Tiedustelut:
Armi Laakso, puh. 050 3482 549

Syyskauden 1. harjoitukset keskiviikkona 6.9.

MIKAELA

Tammikuussa 2014 toimintansa kvartettina aloittanut Mikaela koostuu eri-ikäisistä naisista, jotka haluavat haastaa itsensä säestyksettä esitettävän musiikin saralla. Vokalistiryhmä esittää moniäänisiä lauluja tyylilajista toiseen niin suomeksi, ruotsiksi kuin englanniksikin.

Harjoitukset pidetään maanantaisin klo 18-20 Wanhalla (Pyölintie 3). Mukaan liittymisen edellytyksenä on aiempi kokemus moniäänisestä laulusta sekä vähintään auttava nuotinlukutaito.

Seurakunnan tilaisuuksien lisäksi tulemme mielellään laulamaan perhejuhliin tai muihin pienimuotoisiin tilaisuuksiin.

Tiedustelut
Riitta Saarnivaara, puh. 050 5769 428

RUSKAKUORO

Ruskakuoro on seurakunnan vanhemman väen kuoro. Ruskakuoron harjoitukset on torstaisin klo 10-11 Mikaelintalolla (Pyölintie 3). Kuoroa johtaa kanttori Petri Kopponen.

Lisätiedot:
kanttori Petri Kopponen,

Syyskauden 1. harjoitukset torstaina 7.9.