uutisia
Suurenna tekstiä Pienennä tekstiä
Konsertit ja musiikkitilaisuudet

Joulukonsertti Hyvän joulun toivotus su 10.12. klo 16 Pyhän Jaakobin kirkossa. Lue lisää

Vähävaraisten jouluavustukset

Seurakunta avustaa taloudellisesti heikommassa asemassa olevia. Varaa aika erityisdiakonilta. Yhteystiedot... Lue lisää

Kauneimmat Joululaulut

Katso täältä Paimion seurakunnan Kauneimmat joululaulutilaisuudet jouluna 2017. Lue lisää

Päiväkerhossa vapaita paikkoja

Jos lapsesi täyttää kolme vuotta kevääseen 2018 mennessä
tai on sitä vanhempi, hän voi tulla mukaan päiväkerhoon. Tiedustele... Lue lisää

Hanna-rukouspiiri

Hanna-rukouspiiri syksyllä 2017 Mikaelintalolla joka toinen tiistai klo 18. Seuraava ilta ti 12.12. Lue lisää

Yhdistymisneuvottelut käyntiin

Paimion seurakunnan ja Sauvo-Karunan seurakunnan yhdistymisneuvottelut käynnistyneet. Lue lisää

Seurakunnan postiosoite muuttunut

Paimion seurakunnan postiosoite on muuttunut. Lue lisää

Kirkossa soi!

Musiikkityön tehtävä seurakunnassa on evankeliumin julistaminen musiikin keinoin. Tämä toteutuu erityisesti jumalanpalveluksissa, kirkollisissa toimituksissa, hartauksissa, kuorotoiminnassa, muskareissa, konserteissa ja yhteislaulutilaisuuksissa.

Kuorotoiminta, solistina laulaminen tai soittaminen antaa seurakuntalaisille mahdollisuuden palvelutehtävään; yhteiseen suunnitteluun ja toteuttamiseen. Eri-ikäisille suunnitellut konsertit, musiikkijumalanpalvelukset ja yhteislaulutilaisuudet ovat seurakunnan musiikkikasvatusta parhaimmillaan.

Kanttorit

• Armi Laakso, puh. 050 3482 549

• Petri Kopponen, puh. 044 0199 919

Seurakunnassamme toimivia, viikoittain kokoontuvia kuoroja

PICCOLOT

6-12 vuotiaiden lapsikuoro kokoontuu
keskiviikkoisin Mikaelintalolla klo 17- 17.45
(Pyölintie 3).

"Kolme varttia" laulun, soiton ja oppimisen riemua - yhdessä tekemällä. Tytöt ja pojat - tervetuloa!

Tiedustelut:
Armi Laakso, puh. 050 3482 549

TUOMAS BAND

Bändi on tarkoitettu pääsääntöisesti 13-18 vuotiaille soittajille ja laulajille. Instrumenttivalikoimassa ovat sähkökitara, basso, lyömäsoittimet ja piano. Bändiin voi liittyä myös oman soittimensa kanssa. Lisäksi bändi tarvitsee laulajan tai laulajia.

Huomionarvoista on, että ne jotka tulevat mukaan Tuomas Bandiin, saavat musiikin opetusta ilmaiseksi!

Bändin harjoitukset ovat torstaisin klo 15-18 aikana, silloin kun ne kulloinkin parhaiten sopii. Paikkana on Wanha (Pyölint. 3).

Syyskauden 1. harjoitukset torstaina 7.9.

Lisätietoja kanttori Petri Kopposelta, puh. 044 0199 919 tai **@**

Jos olet kiinnostunut bänditoiminnasta, niin ota yhteyttä kanttori Petri Kopposeen, puh. 044 0199 919 tai sähköpostilla **@**. Voit myös tulla suoraan paikan päälle.

MIKAELINKUORO www.mikaelinkuoro.fi

Aikuisten Mikaelinkuoro kokoontuu
keskiviikkoisin klo 17.45-19.15 Mikaelintalolla
(Pyölintie 3).

Mikaelinkuoro odottaa joukkoonsa uusia laulajia - naisia ja miehiä. Kuorolaisten lapsille on järjestetty lastenhoito harjoitusten ajaksi. Kuoro harjoittelee ja esittää monipuolista ohjelmistoa - välillä myös yhteistyössä toisten kuorojen kanssa. Sydämellisesti tervetuloa!

Kuorolaisten lapsille on järjestetty lastenhoito harjoitusten ajaksi.

Tiedustelut:
Armi Laakso, puh. 050 3482 549

MIKAELA

Tammikuussa 2014 toimintansa kvartettina aloittanut Mikaela koostuu eri-ikäisistä naisista, jotka haluavat haastaa itsensä säestyksettä esitettävän musiikin saralla. Vokalistiryhmä esittää moniäänisiä lauluja tyylilajista toiseen niin suomeksi, ruotsiksi kuin englanniksikin.

Harjoitukset pidetään maanantaisin klo 18-20 Wanhalla (Pyölintie 3). Mukaan liittymisen edellytyksenä on aiempi kokemus moniäänisestä laulusta sekä vähintään auttava nuotinlukutaito.

Seurakunnan tilaisuuksien lisäksi tulemme mielellään laulamaan perhejuhliin tai muihin pienimuotoisiin tilaisuuksiin.

Tiedustelut
Riitta Saarnivaara, puh. 050 5769 428

RUSKAKUORO

Ruskakuoro on seurakunnan vanhemman väen kuoro. Ruskakuoron harjoitukset on torstaisin klo 10-11 Mikaelintalolla (Pyölintie 3). Kuoroa johtaa kanttori Petri Kopponen.

Lisätiedot:
kanttori Petri Kopponen,